reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej wszystkim, ale wczoraj bolal mnie brzuch (jajniki na zmiane), do okresu jeszcze ok. Tygodnia. Starania byly w sama owulacje (tez bylo czuc jak cholera, nie moglam sie zgiac, ale czego sie nie robi, gdy chce sie byc mama). Jesli teraz sie nie uda to kolejna taka szansa... Sama nie wiem kiedy. Owulacja ze zdrowego jajnika przypada mi raz na ruski rok. Zawsze boli ten, gdzie nie ma jajowodu. Jak teraz sie nie uda. To nikla szansa na zostanie mama w tym roku... Ale staraczka z 2017 wciaz bede :)

Witam niedzielnie :)
Przed chwilą obudził mnie pęcherz, a miałam taki piękny, a zarazem debilny sen... Stałam obok auta, przy parkanie , przy jakiejś budowie, a po drugiej stronie szła moja koleżanka z zawiniątkiem na rękach. Przez płot mi podała mówiąc, że to moja córka. A ja ją odwinęłam... była taka śliczna i różowa. Koleżanka zapytała jak będzie miała na imię. Odpowiedziałam, że Antonina. Koleżanka wydęła usta , a ja spojrzałam na maleństwo i powiedziałam, że jednak będzie Zosia. Po babci Zosi.
A babcia, chwała Bogu żyje i niedługo kończy 80 lat :)
@ nie ma, jutro znowu idę do ginekologa... super...
Dobrze, że zwolniła się jakaś wizyta po południu, bo przy tej jednej zmianie (niecierpię) musiałabym tracić urlop, żeby iść do lekarza :(
Ale to był piękny sen..... :rolleyes::frown::eek:o_O
Bardzo ładne imię :-) powodzenia na wizycie[emoji110]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam niedzielnie :)
Przed chwilą obudził mnie pęcherz, a miałam taki piękny, a zarazem debilny sen... Stałam obok auta, przy parkanie , przy jakiejś budowie, a po drugiej stronie szła moja koleżanka z zawiniątkiem na rękach. Przez płot mi podała mówiąc, że to moja córka. A ja ją odwinęłam... była taka śliczna i różowa. Koleżanka zapytała jak będzie miała na imię. Odpowiedziałam, że Antonina. Koleżanka wydęła usta , a ja spojrzałam na maleństwo i powiedziałam, że jednak będzie Zosia. Po babci Zosi.
A babcia, chwała Bogu żyje i niedługo kończy 80 lat :)
@ nie ma, jutro znowu idę do ginekologa... super...
Dobrze, że zwolniła się jakaś wizyta po południu, bo przy tej jednej zmianie (niecierpię) musiałabym tracić urlop, żeby iść do lekarza :(
Ale to był piękny sen..... :rolleyes::frown::eek:o_O
Oby szybko się spełnił ;)

Dziewczyny, 14dpo, chyba nie ma wątpliwości:) a w nocy tak bolał mnie brzuch, że nie wiedziałam, czy to @ czy u babci na urodzinach mi coś zaszkodziło;)
20170305_084418.jpg

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170305_084418.jpg
    20170305_084418.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 645
Dziewczyny, 14dpo, chyba nie ma wątpliwości:) a w nocy tak bolał mnie brzuch, że nie wiedziałam, czy to @ czy u babci na urodzinach mi coś zaszkodziło;)Zobacz załącznik 797720

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom

Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Ja dzisiaj w końcu tez zobaczyłam piękne grube krechy, a nie tylko cienie :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Do góry