reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@oczekiwanie u Nas też jest ciepło od rana 17°C no oby juz wiosenka nas podgladala i zime jak i wszystkie niechciane @ odgoniła na 9 miesiecy :):p

Powiedzcie mi dziewczyny czy któraś stosowala może test ciazowy "kardioline"?ja mam taki od zeszlego cyklu i dzis tak wlasnie sie zastanawiałam czy ktoras miała z nim kiedys do czynienia? Jesli tak proszę o oponie :)
Milego wieczorku życzę kazdej z osobna

reklama
@oczekiwanie u Nas też jest ciepło od rana 17°C no oby juz wiosenka nas podgladala i zime jak i wszystkie niechciane @ odgoniła na 9 miesiecy :):p

Powiedzcie mi dziewczyny czy któraś stosowala może test ciazowy "kardioline"?ja mam taki od zeszlego cyklu i dzis tak wlasnie sie zastanawiałam czy ktoras miała z nim kiedys do czynienia? Jesli tak proszę o oponie :)
Milego wieczorku życzę kazdej z osobna

Na kardioline wychodzą ładne kreski. I nigdy mi cienia nie pokazał bez ciazy [emoji6]

basia, robilismy dzisiaj badania nasienia - 8tyg po goraczce:
ilosc w ejakulacie 22mln (norma >39) bylo rok temu 90mln, miesiac temu 9mln
ruchliwosc 18% (norma >32) bylo rok temu 6%, miesiac temu 25%
żywych 82%!!! (norma >58) super poprawa, bylo 25% :)

Gabrika, z hollywoodzkim rozmachem na kanapie [emoji1] nie będę się w swoje urodziny jeszcze z obcymi ludźmi użerac [emoji23]

Queen, o matko... Masz rację, lez i się grzej, ja też pod kocem i też skoki [emoji1]

Antonia, który ty masz dzień cyklu, ile do godziny zero?

Mój o dziwo zaczyna podchody, normalnie chłopa nie poznaję... [emoji1]
U mnie dziś 22 dc na 29 :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow, jaka poprawa! Super! No i niestety widać jakie spustoszenie sieje gorączka [emoji19] ciekawe czy gorące kąpiele też tak wpływają...

reklama

Dziękuje za informacje [emoji6] cieżko jest mi się do tego odnieść bo mój M jeszcze nasienia nie badał ale obiecał, że jak do roku nam się nie uda to pójdzie bez problemu. Gdzie robicie takie badanie i ile się płaci?
I powiedz mi, co w tych wynikach jest najbardziej istotne? Żywych macie duża ilość ale ruchliwość i ilość jeszcze poniżej normy tak? Od gorączki M minęło 44 dni a czytałam że pełna odbudowa następuje po 70 dniach czyli wnioskuje, że w tym cyklu nie mam na co liczyć.. plusy takie, że od dwóch tygodni je kwas foliowy i cynk i w końcu nie wygrzewa się w wannie.. a twój zażywa coś ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry