reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@oczekiwanie u Nas też jest ciepło od rana 17°C no oby juz wiosenka nas podgladala i zime jak i wszystkie niechciane @ odgoniła na 9 miesiecy :):p

Powiedzcie mi dziewczyny czy któraś stosowala może test ciazowy "kardioline"?ja mam taki od zeszlego cyklu i dzis tak wlasnie sie zastanawiałam czy ktoras miała z nim kiedys do czynienia? Jesli tak proszę o oponie :)
Milego wieczorku życzę kazdej z osobna

reklama
@oczekiwanie u Nas też jest ciepło od rana 17°C no oby juz wiosenka nas podgladala i zime jak i wszystkie niechciane @ odgoniła na 9 miesiecy :):p

Powiedzcie mi dziewczyny czy któraś stosowala może test ciazowy "kardioline"?ja mam taki od zeszlego cyklu i dzis tak wlasnie sie zastanawiałam czy ktoras miała z nim kiedys do czynienia? Jesli tak proszę o oponie :)
Milego wieczorku życzę kazdej z osobna

Na kardioline wychodzą ładne kreski. I nigdy mi cienia nie pokazał bez ciazy [emoji6]

basia, robilismy dzisiaj badania nasienia - 8tyg po goraczce:
ilosc w ejakulacie 22mln (norma >39) bylo rok temu 90mln, miesiac temu 9mln
ruchliwosc 18% (norma >32) bylo rok temu 6%, miesiac temu 25%
żywych 82%!!! (norma >58) super poprawa, bylo 25% :)

Gabrika, z hollywoodzkim rozmachem na kanapie [emoji1] nie będę się w swoje urodziny jeszcze z obcymi ludźmi użerac [emoji23]

Queen, o matko... Masz rację, lez i się grzej, ja też pod kocem i też skoki [emoji1]

Antonia, który ty masz dzień cyklu, ile do godziny zero?

Mój o dziwo zaczyna podchody, normalnie chłopa nie poznaję... [emoji1]
U mnie dziś 22 dc na 29 :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow, jaka poprawa! Super! No i niestety widać jakie spustoszenie sieje gorączka [emoji19] ciekawe czy gorące kąpiele też tak wpływają...

reklama

Dziękuje za informacje [emoji6] cieżko jest mi się do tego odnieść bo mój M jeszcze nasienia nie badał ale obiecał, że jak do roku nam się nie uda to pójdzie bez problemu. Gdzie robicie takie badanie i ile się płaci?
I powiedz mi, co w tych wynikach jest najbardziej istotne? Żywych macie duża ilość ale ruchliwość i ilość jeszcze poniżej normy tak? Od gorączki M minęło 44 dni a czytałam że pełna odbudowa następuje po 70 dniach czyli wnioskuje, że w tym cyklu nie mam na co liczyć.. plusy takie, że od dwóch tygodni je kwas foliowy i cynk i w końcu nie wygrzewa się w wannie.. a twój zażywa coś ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry