reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję Kochana że o mnie pamiętasz. Żyję jakoś byle do @. Ten okres oczekiwania nie jest dla mnie łatwy. Zawsze mi się dluzy. Jeszcze tydzień do testowania. Żadnych przeczuc w tym cyklu nie mam ale nastawiam się raczej na niepowodzenie.
Postanowiliśmy że próbujemy jeszcze do czerwca naturalnie a jeśli się nie uda to moja lekarka proponuje badania nasienia i laparo albo od razu pojedziemy do kliniki leczenia niepłodności.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

To trzymam kciuki aby się udało jak najszybciej [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bawiliście się kiedyś we wróżbę z obrączka? Wiem - brzmi okropnie :D sama tak do tego podchodziłam, ale kiedy spełniło się wszystkim moim koleżankom to nie śmieje się już tak bardzo [emoji23]

Mi wyszedł syn (zgadza się) i córka (zobaczymy) i więcej nic :)

Dajcie znać co Wam wyszło :) taka zabawa na sobotę :)

Zaopatrzcie się w duża dawkę humoru i dystansu :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Mi wyszedł syn pierwszy a później bliźniaki - parka ;-)

Bawiliście się kiedyś we wróżbę z obrączka? Wiem - brzmi okropnie :D sama tak do tego podchodziłam, ale kiedy spełniło się wszystkim moim koleżankom to nie śmieje się już tak bardzo [emoji23]

Mi wyszedł syn (zgadza się) i córka (zobaczymy) i więcej nic :)

Dajcie znać co Wam wyszło :) taka zabawa na sobotę :)

Zaopatrzcie się w duża dawkę humoru i dystansu :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Za pierwszym razem kręciło się kółko i w przód i w tył na zmianę i znowu kółko itd. Nie zatrzymywało się.. Za drugim tylko kółko 'Nie wiem co to znaczy.

@Paraplu co u ciebie? Słonko znikła nam ostatnio. Mam nadzieję że jakoś dajesz rade. Odezwij się. [emoji9]

1usavcqgt1dml95x.png

Jestem, czytam ale mam dola i jakos brak mi weny do pisania, w sumie to nie mam co pisac. Czekam na wyniki biopsji, klade podloge w sypialni i ogarniamy powoli kredyt na plot i kosztorys plotu. To tyle.

Dziękuję Kochana że o mnie pamiętasz. Żyję jakoś byle do @. Ten okres oczekiwania nie jest dla mnie łatwy. Zawsze mi się dluzy. Jeszcze tydzień do testowania. Żadnych przeczuc w tym cyklu nie mam ale nastawiam się raczej na niepowodzenie.
Postanowiliśmy że próbujemy jeszcze do czerwca naturalnie a jeśli się nie uda to moja lekarka proponuje badania nasienia i laparo albo od razu pojedziemy do kliniki leczenia niepłodności.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli jak już sobie zaplanowalas to Ci dzidzia pokrzyzuje plany :D życzę Ci tego :)

reklama
Do góry