reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej!

Fabimama ja właśnie zaszłam w cyklu z plamieniem okołoowulacyjnym (9 dzień cyklu) :p Pierwszy raz coś takiego miałam i pomyślałam sobie - już po ptakach! Cykl stracony, bo akurat męża nie było i przytulanie było dopiero na następny dzień. A jednak się udało :)

Kolekcjonerka ja w tamtym roku pierwszy raz zrobiłam pierogi i wyszły naprawdę smaczne. Tutaj masz przepis na ciasto, które wychodzi mięciutkie i bardzo smaczne Link do: Ciasto na pierogi idealne (bez jajek) A farsz już wedle uznania. Ja kocham ruskie. ALe teraz zacznie się sezon na truskawki, jagody, więc będę robić na słodko ku uciesze syna :D

Katka szkoda, ze negatywny.. Ale wcześnie jeszcze jest, więc nic straconego :)

Moja następna @ to 8.06, ale nie wiem czy jest sens wpisywać do tabelko, bo nie jestem staraczką :)

Moi Panowie zaraz jadą na basen, a ja zrobię sobie mini spa. W tym cyklu moje hormony szaleją. Wypryszczyło mnie jak 15latkę :( wyglądam okropnie. Zazwyczaj przed @ wyskakuje mi coś na twarzy, ale to co teraz się pojawiło to jakiś zmasowany atak :( i teraz jetem przed owulacją, gdzie buzia powinna być gładka jak pupcia niemowlaczka. :(

89Katia Nie Ty jedna chorujesz na pryszczycę :D Mnie ostatnio też coś takiego zaatakowało ...cała moja magiczna chemia przy tym na twarz wysiada :D
U mnie chłopaki u dziadków i mam dzień tylko dla siebie :) Leżing tarasowy z zimnym karmi się kłania :) Ale w cieniu - ja z tych co słońca unikają :D

Nessi serio? Myślałam, że pryszcze w tym wieku to jakaś anomalia. U mnie to ewidentna wina hormonów. Podczas ciąży i brania tabletek anty cera idealna! A po odstawieniu tabletek - koszmar po prostu :( Pierwsza faza cyklu jest ok. Ładna cera. A po owulacji zaczyna sie armagedon :p Bez podkładu nie wychodzę z domu.
A w tym cyklu coś się pochrzaniło i i już przed owulacją wyglądam jak nastolatka w gimnazjum.

Uwielbiam karmi! Jakiś czas temu odkrywam Książęce ciemne łagodne. Pycha! Smak podobny do karmi, ale % więcej :D

Nessi serio? Myślałam, że pryszcze w tym wieku to jakaś anomalia. U mnie to ewidentna wina hormonów. Podczas ciąży i brania tabletek anty cera idealna! A po odstawieniu tabletek - koszmar po prostu :( Pierwsza faza cyklu jest ok. Ładna cera. A po owulacji zaczyna sie armagedon :p Bez podkładu nie wychodzę z domu.
A w tym cyklu coś się pochrzaniło i i już przed owulacją wyglądam jak nastolatka w gimnazjum.

Uwielbiam karmi! Jakiś czas temu odkrywam Książęce ciemne łagodne. Pycha! Smak podobny do karmi, ale % więcej :D

O to super, że się można innym ''karmi'' nawalić :D:D Muszę przetestować :D Bo ja alkoholik wzrokowy :D

Co do cery to niestety po ciąży powaliło mi się na maxa - też hormonalnie bo tylko po owu mam wysyp. Najgorsze jest to, że nic nie pomaga - wywaliłam masę kasy na różne cudowne leki, zabiegi kosmetyczne i jedyne czego się dorobiłam to przesuszonej skóry :) Jak chciałam ostatnio krem jakiś na zmarszczki mimiczne to mój K się śmiał : ''na trądzik lepiej coś weź'' :D No niestety ...nawet krem ze śluzu ślimaka wysiadł przy mojej gębie - :D

Nie szkoda kasy na testy ?:) Lepiej poczekać do terminu @
Moj zrobil zapas. Chcial zebym testy juz od owulki robila ha ha ha. Dlllluuuugggooo mi zajelo tlumaczenie na czym to wszystko polega. No ale jak grochem o sciane. To tylko facet :-D I dzisiaj stal nawet nademna jak robilam ten test. Jest strasznie niecierpliwy.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj zrobil zapas. Chcial zebym testy juz od owulki robila ha ha ha. Dlllluuuugggooo mi zajelo tlumaczenie na czym to wszystko polega. No ale jak grochem o sciane. To tylko facet :-D I dzisiaj stal nawet nademna jak robilam ten test. Jest strasznie niecierpliwy.

Jak się tak niecierpliwy - to niech sika z Tobą :D

dobry wieczór
u nas dzionek piękny. rano zakupy, potem działeczka grilowanie, pielenie, zabawa z Córcią i takie tam:p
wróciliśmy o 19.30 i wstawiłam zupkę
zaraz z M będziemy oglądac jakiś film więc mam minutkę żey odpisać!!!!

ja miałam grila, ale ugotowałam zacierkową zupkę na jutro dla Niuni bo ona z grila tylko grzanki z serem je heheh:)

kurde nigdy w życiu pierogów nie robiłam, za zazdroszczę!!!

biedny piesek:( by szybko przeszło!

trzymam &&&&&!!!!!

ja nigdy nie plamiłam w trakcie, oby to był właśnie TEN cykl!!!!

dobranoc i do jutra!!!
Ojjjj fajnie... działeczka i grill... mmm u nas wlasciciel domu w ktorym mieszkamy wybetonowal cały ogród... szaro buro... nie lubie tam siedzieć.:(
Mnie wykresl zupelnie[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana wypisalam. Trzymam kciuki za Ciebie abyście w końcu trzymali swoje maleństwo w ramionach.
Hej dziewczyny. Zrobilam test i niestety jedna kreska. Ale spodziewalam sie tego. Tak wiec jutro z rana kolejna proba :-) Dzis 11 dpo.

Ojj szkoda:( może jeszcze za wcześnie?
A mnie wywaliła ?;)
Kochana przepraszam. Nie było to celowe ;)
Hej!

Fabimama ja właśnie zaszłam w cyklu z plamieniem okołoowulacyjnym (9 dzień cyklu)[emoji14]Pierwszy raz coś takiego miałam i pomyślałam sobie - już po ptakach! Cykl stracony, bo akurat męża nie było i przytulanie było dopiero na następny dzień. A jednak się udało :)

Kolekcjonerka ja w tamtym roku pierwszy raz zrobiłam pierogi i wyszły naprawdę smaczne. Tutaj masz przepis na ciasto, które wychodzi mięciutkie i bardzo smaczne Link do: Ciasto na pierogi idealne (bez jajek) A farsz już wedle uznania. Ja kocham ruskie. ALe teraz zacznie się sezon na truskawki, jagody, więc będę robić na słodko ku uciesze syna :D

Katka szkoda, ze negatywny.. Ale wcześnie jeszcze jest, więc nic straconego :)

Moja następna @ to 8.06, ale nie wiem czy jest sens wpisywać do tabelko, bo nie jestem staraczką :)

Moi Panowie zaraz jadą na basen, a ja zrobię sobie mini spa. W tym cyklu moje hormony szaleją. Wypryszczyło mnie jak 15latkę :( wyglądam okropnie. Zazwyczaj przed @ wyskakuje mi coś na twarzy, ale to co teraz się pojawiło to jakiś zmasowany atak :( i teraz jetem przed owulacją, gdzie buzia powinna być gładka jak pupcia niemowlaczka. :(
Mam nadzieję ze to to... choć nie chce się nastawiac bo później za bardzo przeżywam @.

Haha dobry jest ;)

Ja dziś pilnuje dzieci... 8 godzin masakra. Piękna pogoda zamiast ruszyć gdzieś na wycieczkę z moimi chłopakami kwitne w małym mieszkaniu :(ale cóż zawsze jakiś grosz wpadnie...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry