reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Dziewczyny. Niestety nie testowałam dzisiaj, (brak testu w domu) wyslalam wczoraj męża po test ale oczywiście nie zdążył do apteki a w sklepie nie mógł znalesc. Jutro będę testować, zaprowadze dzieci do szkoły i sama pójdę do apteki. Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie, bo jeśli pojawi się rano to nie ma sensu testu kupować.
Kciuki &&&& za jutrzejszy test!

reklama
eveee-28-Ewelina-1-26/05

Hej, hej! U mnie 28 dc, tempka 36,70, żółty śluz. Tempka spada, więc zapewne jutro jednak @ przylezie, ale się okaże.

Wczoraj byliśmy pół dnia na rowerach i tak mnie tyłek od siodełka boooli, że szok. :p

Ale mi narobilas ochoty na wycieczke rowerowa. Trzymam kciuki za test &&&&&

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziś dostałam @ i nawet nie zdążyłam zatestować.Cykl 27 dni.Kiepsko się dziś czuje i hormony mną żądza.Wkurzona dziś chodzę.
Fabimama możesz mi wpisać do tabelki 5 cykl, następny termin 18.06.

Witam wieczornie! Mamy za sobą fantastyczny weekend. Byliśmy na zlocie przyczep kempingowych. Vo prawda mieliśmy tylko pożyczony namiot [emoji4]. Gitara przy ognisku. Jurajskie skałki. I mnóstwo bawiących się razem dzieci. Do tego piękna pogoda. Rewelacja!
Wczoraj testowałam - jedna kreska. @ we wtorek. Zobaczymy.

Kacha nowy cykl - nowa szansa! Ściskam mocno!

Trzymam kciuki za testujące!

Delli maltanczyki są świetne. My mamy nasza Suzi od 3 miesięcy. Na początku trochę narzekałam, że tyle z nią roboty, bo to prezent od M dla Ali na walentynki. Teraz sobie nie wyobrażam innego psa. Jest taka słodka, mądra i cierpliwa dla Ali, że ma wybaczone obgryzienie połowy drewnianych zabawek córci :)

Kacha to Cię brzydka @ zaskoczyła... choć jak tak to dobrze, że krótki cykl, szybciej można wznowić działania ; )

Delli maltanczyki sa przesliczne. I jeszcze podobaja mi sie shih-tzu (nie wiem jak sie to pisze). Niestety nie mozemy miec pieska bo nie mialby sie kto zajmowac. Ale za to mamy czarnego kocurka.
Kacha trzymam mocno kciuki zeby w tym cyklu sie udalo :)
Na szczescie juz wieczor. Ciezko mi sie przyzwyczaic ze znowu sama musze wszystko ogarniac i nie mam drugiej pary rak do pomocy. Najgorsze ze wieczorem nie ma sie do kogo przytulic. No ale ktos w rodzinie musi zarabiac ;-). Chyba w tym cyklu nic nie bedzie. Wszystko wskazuje na zblizajaca sie wredna @. Ale nie trace nadziei.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba jakiś pechowy miesiąc :p

Tak.. Wiem, ze maltanczyki sa wspaniałe :)) kiedys miałam dużego psa i nie wyobrażałam sobie inaczej, a dzis nie wyobrażam sobie zycia bez moich juz teraz dwóch bialaskow :) i juz chyba ciezko byłoby mi sie przestawić na psiaka, ktory gubi sierść *,* jakie to wygodne, ze klaczki nie latają po całym domu ^^

Do góry