reklama
Carmen24
Fanka BB :)
Ja tez widze , ja tez [emoji1][emoji1]
A tu wam wstawiam moje zwidy [emoji51][emoji23] chyba czas odwiedzić okulistę [emoji30] starość nie radość [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Ja tam sobie wkrecam ze troche jajniki kilka razy zakluly przez ostatnie kilka dni, i piersi zaczely bolec, dawno mnie juz nie bolaly przed @ Takze jak zwykle nadzieje mam..A wszystkie dziewczyny testujace około dnia kobiet!!! Jak się czujecie? Ciazowo ? Ja kompletnie nic, prócz rzeczy które sobie wkrecam, i myślę że się nie udało...
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak owu sie przesuwa to i @.Mam cykle co 28 dniowe i kurde owu raz w 11 dc raz w 16dc i @ zawsze przychodziła w porę raz moze w 33dc przyszła w listopadzie. Wiec jeżeli teraz np owu była w 20dc to okres teraz by sie przesunął ? Pewnie tak ? Jakie macie z tym doświadczenia ?
Kiedy test?Ni ma
Hejka! pamietam cie powodzenia!Tak,jedziemy na tym samym wozku
Ja dzis mam 20dc, w tym miesiacu sie zcwalnilam i poszlam do ogolnego po progesteron (powiedziałam ze ginekolog kazal mi brac) co jest nieprawda. Bo w listopadzie mialam cien w 24 dc ale niestety potem dostalam okres wiec teraz chucham na zimne.
Bylam kiedys tutaj na tym watku we wrzesniu,ale troche odeszlam i zostalam wierna mojemu
Ten wątek nie mniej jednak czytam caly czas,wszystkin wam kibicuje ....
Podczytuje,zeby nie myśleć o niepowodzeniach bo niekiedy mam wrazenie ze juz mi siada na psyche....forum jak dla mnie jest najlepszym psychologiem. Tu sie wygadam,wyplacze..bo kto inny moze lepiej zrozumiec.
Jezeli mnie przyjmniecie ponownie to niedkiedy cos z Wami popisze, tutaj sa tez niektore moje laski z drugiego watku. W kupie sila [emoji111][emoji111]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
stanie czy wieczór.. zeby byl mily wieczor to stanie tez musi bycOn ma jeszcze gorącą ''ikrę'' na stanie tfu znaczy na wieczór
@marc co ma być to będzie. Ja się zgadzam ze @Spark. Ja np już 4 dni po planowej @ i nadal cisza. Poza śluzem cisza. Wczoraj nie mogłam zjeść klusek ziemniaczanych z bigosem mimo ze uwielbiam. Odrzuciło mnie. Dzisiaj zjadłam 2 porcje żurku [emoji7] a No o śledzia i kapustę kiszona bo lubię [emoji51][emoji51] kupiłam Wczoraj facelle i rano robiłam i sama nie wiem czy mi się wydaje ze jakiś cień cienia widzę czy moje zwidy. Pewnie to drugie [emoji23][emoji23] No zauważyłam Żr wzrok mi się pogarsza. Na zdjęciu totalnie nic nie widać. Okresowych objawów tez nie mam wiec sama już nie wiem co jest grane. Leci sobie ze mną w kulki małpa. I to totalnie. [emoji30][emoji30]
A tu wam wstawiam moje zwidy [emoji51][emoji23] chyba czas odwiedzić okulistę [emoji30] starość nie radość [emoji23]
kochana!!!!!! cien jest!!!!!!! WOW! ale cud!! no nie, i jeszcze ty mnie zostawisz z dinozaurów?Bety nie zrobię bo w moim miasteczku w szpitalu pobierają krew tylko do 10 rano a w soboty nie pracują ;/ także tylko testy Zostają. Kupię jeszcze ze dwa ale zrobię dopiero w niedziele jeśli @ nadal nie będzie
Ja ciebie prosze, ty zrob jeszcze jeden test dzisiaj. a jak nie chcesz bardzo dzisiaj, to jutro rano!!! do niedzieli nie wytrzymam ktory dpo dzisiaj masz?
1985nelia2
Też miałam zaskok ale jak dał to pójdę zrobię za trzy tyg mam znowu wizytę i pomyślałam że zrobię tsh od razu bo faktycznie poce sie jak szczur hehe wstaje w nocy a kałuża do pępka, przebieram sie i dopiero ide spac dalej.Menopauza? Na głowę upadł? Ale w sumie ważne, że skierowanie dał[emoji12]
menopauza? ej no co onJa tam widzę cień u siebie byłam u giną i dostałam skierowanie na hormony przysadki bo on chce sprawdzić czy ja przypadkiem nie mam menopauzy e hhh... A pożaliłam sie tylko na nadpotliwosc nocną...
Nie pomogę bo nigdy nic mi nie cieli :/@quenn_b trzymam kciuki. Achh wiosna idzie pełną parą.
Po drodze widzę mnóstwo bociano- czapli. Bo nie umiem zdecydować co to [emoji6] ale na bociany chyba za wcześnie.
Ponawiam pytanie. Co polecacie do smarowania na blizny pooperacyjne?
1985nelia2
Ale cios hehemenopauza? ej no co on
A
auslanderka
Gość
Ja nigdy pms żadego nie miałam, piersi też nie bolały. Jedyny objaw to za szybko okres przychodził.Queen, ja też widzę ! [emoji7]
Carmen, hm to ja plamień nie mam @ rozkręca się w 1 dzień a z tym bólem piersi to raz bolą a raz nie.. ale zbadam sobie progesteron jak do czerwca nie zajdę [emoji6]
reklama
Ja tam sobie wkrecam ze troche jajniki kilka razy zakluly przez ostatnie kilka dni, i piersi zaczely bolec, dawno mnie juz nie bolaly przed @ Takze jak zwykle nadzieje mam..
Jak owu sie przesuwa to i @.
Kiedy test?
Hejka! pamietam cie powodzenia!
stanie czy wieczór.. zeby byl mily wieczor to stanie tez musi byc
kochana!!!!!! cien jest!!!!!!! WOW! ale cud!! no nie, i jeszcze ty mnie zostawisz z dinozaurów?
Ja ciebie prosze, ty zrob jeszcze jeden test dzisiaj. a jak nie chcesz bardzo dzisiaj, to jutro rano!!! do niedzieli nie wytrzymam ktory dpo dzisiaj masz?
@bertha ja to na bank zostanę w dinozaurach nie martw się ! Jakiś lipny chyba był ten test. Za cholerę nie wiem kiedy była owu. Za to [emoji173] były tylko 2 razy w tym cyklu bo ani czasu ani ochoty ! Także to by musiało być jakieś niepokalane poczęcie ![emoji23][emoji23] brzuch zaczyna ciągnąć także czekam ;-)
Ostatnia edycja: