reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Queen ja coś tam widze

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

@quenn_b trzymam kciuki. Achh wiosna idzie pełną parą.
Po drodze widzę mnóstwo bociano- czapli. Bo nie umiem zdecydować co to [emoji6] ale na bociany chyba za wcześnie.

Ponawiam pytanie. Co polecacie do smarowania na blizny pooperacyjne?
Na blizny: cepan, troche śmierdzi ale jest tanszy:-). Noi specyfiki z apteki a perły muszli ale nie pamiętam jak nazwa.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

aafd4f4d6cd9cdccf862c1c636ddeb18.jpg

A tu wam wstawiam moje zwidy [emoji51][emoji23] chyba czas odwiedzić okulistę [emoji30] starość nie radość [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jakby widać

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A tu wam wstawiam moje zwidy [emoji51][emoji23] chyba czas odwiedzić okulistę [emoji30] starość nie radość [emoji23]

Kochana, ja widzę cień :) mi na Facelle ani razu cień się nie pokazał! A masz jakoś inny test z czułością 10?

@quenn_b trzymam kciuki. Achh wiosna idzie pełną parą.
Po drodze widzę mnóstwo bociano- czapli. Bo nie umiem zdecydować co to [emoji6] ale na bociany chyba za wcześnie.

Ponawiam pytanie. Co polecacie do smarowania na blizny pooperacyjne?
Contactubex :) nam chirurg polecił jak mały miał szytą brew, ma blizne ale bardzo jasną. Muszę chyba znowu kupić, bo na wakacjach mieliśmy wypadek na rowerze i miał szytą nozke na wysokości ścięgna Achillesa, okropna jest ta blizna i nie zmienia koloru, mam nadzieję, że maść pomoże znowu.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ja tez widzę i to nie taki cien cienia!
U mnie juz dzisiaj troche lepiej, glowa nie boli na szczęście. Zaraz przede mna podroz a kolezaneczki beda nalegac no pij pij.. Hehe tak glupio mi klamac, ale nie mam wyjscia. Juz jednej wczoraj napomknelam, ze cos z pecherzem.
A co do sluzu, ja mam prawie sucho cos czasami sie malutko pojawia. A przed okresem mialam mokro.

reklama
Queen, ja też widzę ! [emoji7]
Carmen, hm to ja plamień nie mam @ rozkręca się w 1 dzień a z tym bólem piersi to raz bolą a raz nie.. ale zbadam sobie progesteron jak do czerwca nie zajdę [emoji6]

Do góry