reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@marc co ma być to będzie. Ja się zgadzam ze @Spark. Ja np już 4 dni po planowej @ i nadal cisza. Poza śluzem cisza. Wczoraj nie mogłam zjeść klusek ziemniaczanych z bigosem mimo ze uwielbiam. Odrzuciło mnie. Dzisiaj zjadłam 2 porcje żurku [emoji7] a No o śledzia i kapustę kiszona bo lubię [emoji51][emoji51] kupiłam Wczoraj facelle i rano robiłam i sama nie wiem czy mi się wydaje ze jakiś cień cienia widzę czy moje zwidy. Pewnie to drugie [emoji23][emoji23] No zauważyłam Żr wzrok mi się pogarsza. Na zdjęciu totalnie nic nie widać. Okresowych objawów tez nie mam wiec sama już nie wiem co jest grane. Leci sobie ze mną w kulki małpa. I to totalnie. [emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Windy życzę wszystkiego czego sobie życzysz[emoji8]

@Carmen24 zostań z nami, w kupie raźniej.

@marc masz nerwy. Ja bym sikała codziennie test. Jak nie z nadzieji to z czystej ciekawości..

@Queen przyszła wredna czy jednak testujesz?[emoji2]

@nimmiti masakra. Współczuje tego przekładania...

3mam kciuki za kolejne testy/betki.

U mnie zawirowań ciąg dalszy. Dzisiaj rano ból @ i chyba przyszła @ wymodlona. Chociaż wczoraj podejrzewałam owu. organizm mi oszalał[emoji23] . Ale zobaczę czy się rozkręci. Jutro skoczę na betę zobaczyć czy spadła do 0. My pędzimy A2 do rodziców i płacimy krocie[emoji35] znów podwyżki. Nie wiem czy dam radę być na bierząco bo mamy małą dużą uroczystość i wracamy dopiero we środę[emoji2] . Udanego weekendu dziewczynki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@queen_b ,@marc trzymam mocno &&&&& aby @ odeszla od was wraz z tym.cyklem na dobre 9 miesiecy

Dzięki kochana ale u mnie to raczej bawi się ze mną w chowanego [emoji51][emoji23][emoji23] za mało było boboseksow bo ciężki emocjonalnie i fizycznie z różnych względów był ten miesiąc. Także ten... ja czekam. Ale się wkurzam bo mi plany psuje [emoji23][emoji23]

@quenn_b trzymam kciuki. Achh wiosna idzie pełną parą.
Po drodze widzę mnóstwo bociano- czapli. Bo nie umiem zdecydować co to [emoji6] ale na bociany chyba za wcześnie.

Ponawiam pytanie. Co polecacie do smarowania na blizny pooperacyjne?

@marc co ma być to będzie. Ja się zgadzam ze @Spark. Ja np już 4 dni po planowej @ i nadal cisza. Poza śluzem cisza. Wczoraj nie mogłam zjeść klusek ziemniaczanych z bigosem mimo ze uwielbiam. Odrzuciło mnie. Dzisiaj zjadłam 2 porcje żurku [emoji7] a No o śledzia i kapustę kiszona bo lubię [emoji51][emoji51] kupiłam Wczoraj facelle i rano robiłam i sama nie wiem czy mi się wydaje ze jakiś cień cienia widzę czy moje zwidy. Pewnie to drugie [emoji23][emoji23] No zauważyłam Żr wzrok mi się pogarsza. Na zdjęciu totalnie nic nie widać. Okresowych objawów tez nie mam wiec sama już nie wiem co jest grane. Leci sobie ze mną w kulki małpa. I to totalnie. [emoji30][emoji30]

No wlasnie co ma byc to bedzie to raczej na pewno :-) dlatego tez testu nie chce robić bo po co.

aafd4f4d6cd9cdccf862c1c636ddeb18.jpg

A tu wam wstawiam moje zwidy [emoji51][emoji23] chyba czas odwiedzić okulistę [emoji30] starość nie radość [emoji23]

Ja tam widzę cień u siebie byłam u giną i dostałam skierowanie na hormony przysadki bo on chce sprawdzić czy ja przypadkiem nie mam menopauzy e hhh... A pożaliłam sie tylko na nadpotliwosc nocną...

reklama
Do góry