reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@marc co ma być to będzie. Ja się zgadzam ze @Spark. Ja np już 4 dni po planowej @ i nadal cisza. Poza śluzem cisza. Wczoraj nie mogłam zjeść klusek ziemniaczanych z bigosem mimo ze uwielbiam. Odrzuciło mnie. Dzisiaj zjadłam 2 porcje żurku [emoji7] a No o śledzia i kapustę kiszona bo lubię [emoji51][emoji51] kupiłam Wczoraj facelle i rano robiłam i sama nie wiem czy mi się wydaje ze jakiś cień cienia widzę czy moje zwidy. Pewnie to drugie [emoji23][emoji23] No zauważyłam Żr wzrok mi się pogarsza. Na zdjęciu totalnie nic nie widać. Okresowych objawów tez nie mam wiec sama już nie wiem co jest grane. Leci sobie ze mną w kulki małpa. I to totalnie. [emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja widzę [emoji7][emoji7][emoji7]

Też miałam zaskok ale jak dał to pójdę zrobię za trzy tyg mam znowu wizytę i pomyślałam że zrobię tsh od razu bo faktycznie poce sie jak szczur hehe wstaje w nocy a kałuża do pępka, przebieram sie i dopiero ide spac dalej.
No no zrób pewnie. Lepiej zbadać. A jak się tak pocisz to może i cukier zbadaj[emoji16]

@bertha ja to na bank zostanę w dinozaurach nie martw się ! Jakiś lipny chyba był ten test. Za cholerę nie wiem kiedy była owu. Za to [emoji173] były tylko 2 razy w tym cyklu bo ani czasu ani ochoty ! Także to by musiało być jakieś nielokalne poczęcie ![emoji23][emoji23] brzuch zaczyna ciągnąć także czekam ;-)

Ja wierze ze sie Tobie udalo!!!!!!! rob testa! :)

Też miałam zaskok ale jak dał to pójdę zrobię za trzy tyg mam znowu wizytę i pomyślałam że zrobię tsh od razu bo faktycznie poce sie jak szczur hehe wstaje w nocy a kałuża do pępka, przebieram sie i dopiero ide spac dalej.
Kurde, to już człowiek się spocić w nocy nie może, bo zaraz menopauza... No jaja jakieś [emoji1]

Queen, mi też się coś tam w oczach mieni [emoji16]

A ja bylam u ginekolog z infekcja, spojrzala na wyniki badan i zalecila ten bromergon i duphaston od 16 do 25 dnia cyklu. A z bromergonem mam zazywac mastodynon i zapomnialam go kupic. He. Oprocz tego chyba okres mi sie zaczal bo taka brazowo czerwona plama sie pojawila takze ...wiadomo. :)

Queen, jak zaszłam w 1 ciąże to bobosexy były tylko jeden raz wiec tego nie przekreślaj ! [emoji6] zrób test jutro i wszystko bedzie jasne ale ja widzę kreseczkę a mam problem ze wzrokiem [emoji12][emoji110]️

Dziewczyny czy po progesteronie moze byc rozwolnienie ???
Czy to raczej po.kwasie foliowym??? Sorki.ze takie nieapetyczne pytanie ale.to.wazne bo na ulotce nic takiego nie ma.
Na Internecie jest tylko napisane,ze folik moze powodowac taki skutek uboczny...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Berta ja tu zostanę najstarszym dinozaurem,queen dinozaurem prechistorycznym bo już pół roku minęło i nic to wątpię kiedy się uda

Do góry