reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@quenn_b trzymam kciuki. Achh wiosna idzie pełną parą.
Po drodze widzę mnóstwo bociano- czapli. Bo nie umiem zdecydować co to [emoji6] ale na bociany chyba za wcześnie.

Ponawiam pytanie. Co polecacie do smarowania na blizny pooperacyjne?

Kochana mam w domu maść bo synowi smarowałam bliznę po operacji jąderka ... ale za cholercie nie pamietam. Jak wrócę to Ci napisze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

aafd4f4d6cd9cdccf862c1c636ddeb18.jpg

A tu wam wstawiam moje zwidy [emoji51][emoji23] chyba czas odwiedzić okulistę [emoji30] starość nie radość [emoji23]

No to ja także na okulistę sie pisze bo cień jest!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

Ło matko, ile życzeń, dawno już tyle lajkow nie rozdałam [emoji23] nie będę was wszystkich oznaczać, bo to sensu nie ma, ale dziękuję wam kochane moje za życzenia [emoji7] [emoji173] z taką energią to do kolejnych urodzin mi starczy [emoji1] i mam nadzieję ze to czego zyczycie mi wróci i do was [emoji8] [emoji8]
Sto lat ja [emoji23] i sto lat wy [emoji8]

Sika któraś, chętnie naciesze oczy [emoji16]

PS: ten tatar i klaty z rana, kuźwa, serca nie macie [emoji23] [emoji8]
Spełnienia marzeń kochana!!! :)

Kochana, ja widzę cień :) mi na Facelle ani razu cień się nie pokazał! A masz jakoś inny test z czułością 10?

Contactubex :) nam chirurg polecił jak mały miał szytą brew, ma blizne ale bardzo jasną. Muszę chyba znowu kupić, bo na wakacjach mieliśmy wypadek na rowerze i miał szytą nozke na wysokości ścięgna Achillesa, okropna jest ta blizna i nie zmienia koloru, mam nadzieję, że maść pomoże znowu.

qdkkj44j6bi2vbec.png

O @auslanderka to dokładnie to [emoji4] ja mojemu tez tym smarowałam

Ja tam sobie wkrecam ze troche jajniki kilka razy zakluly przez ostatnie kilka dni, i piersi zaczely bolec, dawno mnie juz nie bolaly przed @ :) Takze jak zwykle nadzieje mam..

Jak owu sie przesuwa to i @. :)

Kiedy test?

Hejka! pamietam cie :) powodzenia!

stanie czy wieczór.. zeby byl mily wieczor to stanie tez musi byc :D:D

kochana!!!!!! cien jest!!!!!!! WOW! ale cud!! no nie, i jeszcze ty mnie zostawisz z dinozaurów? :D
Ja ciebie prosze, ty zrob jeszcze jeden test dzisiaj. a jak nie chcesz bardzo dzisiaj, to jutro rano!!! do niedzieli nie wytrzymam :D ktory dpo dzisiaj masz?
Nie robię, nie mam po co...

reklama
Do góry