reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@quenn_b trzymam kciuki. Achh wiosna idzie pełną parą.
Po drodze widzę mnóstwo bociano- czapli. Bo nie umiem zdecydować co to [emoji6] ale na bociany chyba za wcześnie.

Ponawiam pytanie. Co polecacie do smarowania na blizny pooperacyjne?

Kochana mam w domu maść bo synowi smarowałam bliznę po operacji jąderka ... ale za cholercie nie pamietam. Jak wrócę to Ci napisze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

aafd4f4d6cd9cdccf862c1c636ddeb18.jpg

A tu wam wstawiam moje zwidy [emoji51][emoji23] chyba czas odwiedzić okulistę [emoji30] starość nie radość [emoji23]

No to ja także na okulistę sie pisze bo cień jest!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

Ło matko, ile życzeń, dawno już tyle lajkow nie rozdałam [emoji23] nie będę was wszystkich oznaczać, bo to sensu nie ma, ale dziękuję wam kochane moje za życzenia [emoji7] [emoji173] z taką energią to do kolejnych urodzin mi starczy [emoji1] i mam nadzieję ze to czego zyczycie mi wróci i do was [emoji8] [emoji8]
Sto lat ja [emoji23] i sto lat wy [emoji8]

Sika któraś, chętnie naciesze oczy [emoji16]

PS: ten tatar i klaty z rana, kuźwa, serca nie macie [emoji23] [emoji8]
Spełnienia marzeń kochana!!! :)

Kochana, ja widzę cień :) mi na Facelle ani razu cień się nie pokazał! A masz jakoś inny test z czułością 10?

Contactubex :) nam chirurg polecił jak mały miał szytą brew, ma blizne ale bardzo jasną. Muszę chyba znowu kupić, bo na wakacjach mieliśmy wypadek na rowerze i miał szytą nozke na wysokości ścięgna Achillesa, okropna jest ta blizna i nie zmienia koloru, mam nadzieję, że maść pomoże znowu.

qdkkj44j6bi2vbec.png

O @auslanderka to dokładnie to [emoji4] ja mojemu tez tym smarowałam

Ja tam sobie wkrecam ze troche jajniki kilka razy zakluly przez ostatnie kilka dni, i piersi zaczely bolec, dawno mnie juz nie bolaly przed @ :) Takze jak zwykle nadzieje mam..

Jak owu sie przesuwa to i @. :)

Kiedy test?

Hejka! pamietam cie :) powodzenia!

stanie czy wieczór.. zeby byl mily wieczor to stanie tez musi byc :D:D

kochana!!!!!! cien jest!!!!!!! WOW! ale cud!! no nie, i jeszcze ty mnie zostawisz z dinozaurów? :D
Ja ciebie prosze, ty zrob jeszcze jeden test dzisiaj. a jak nie chcesz bardzo dzisiaj, to jutro rano!!! do niedzieli nie wytrzymam :D ktory dpo dzisiaj masz?
Nie robię, nie mam po co...

reklama
Do góry