reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@NeSSi tak bardzo mi przykro z powodu Twojego maluszka.. Nic nie zostaje jak tlumaczyc sobie, że tak mialo byc.
@mfifi04 musisz być silna i podjąć kolejne działania.
Mnie taak glowa bolu, caly dzień ziewalam. Pogoda tez nie sprzyja. Ide zaraz uciąć sobie drzemkę.
Zrobiłam inny test, bo te krechy to sa niemozliwe i znowu..
@89Katia super, ze jest przyrost. Ja czekam na swoją i nastepna zrobie w pon. Albo juz w cale.. Zobaczymy
Ja tez mialam takie krechy juz 26 DC.

U mnie była już burza. Teraz leje i wieje

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

U mnie dziś 29dc. Trudno powiedzieć ile dni po owu. 12-13 dpo?
Nie wiem.
Ale wiem, ze będzie dobrze.

Będę dobrej myśli, bo po co być złej? [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
No pewnie :-) dużo zdrowia i spokoju :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Katia, ładnie beta rośnie !
Sylwia, ale krechy ! [emoji7]
Emsi, teraz ty kochana opowiadaj jak cykl obstawiony itd [emoji3]
U mnie raz pada raz słońce świeci i strasznie wieje.. [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję :)
Nadzieja matka glupich.. Zawsze oze spaść ale trzeba wierzyć.
Dzis byłam u lekarza rodzinnego z wynikami krwi tarczycy (tsh 1,85) moczu i trójglicerydów i wszystko ok.
Powiedziałam jej o tych dwóch poronieniach to powiedziała ze jak zajdę w ciążę to mam isc od razu na zwolnienie bo mówi ze moze man slaby organizm i każde prychniecie mi zagraża. Mówi ze trzeba zrobic wszystko zeby nie miec sobię nic do zazucenia.
No tak, chuchac dmuchać;)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry