Masz niski progesteron może dlatego,dostaniesz,chyba ze ci sie udaloTo u mnie dooopa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz niski progesteron może dlatego,dostaniesz,chyba ze ci sie udaloTo u mnie dooopa
Wcale nie musi być normalnie... mi z 33sc bezowulacyjny zawsze wydłużał się do ok 42... dlatego w tym cyklu co zaszlam i byłam pewna że już owu niee będzie, to zaczęłam donga brać, żeby @ przyszła w miarę normalnieTo u mnie dooopa
Jak zwykle u mnie. Jednego dnia słoneczko drugiego deszczNo ale, że jak? Kiedyś przecież musi przyjść mi bezowulacyjny zawsze wydluzal cykl jeśli o to Ci chodzi kochana
Aaaaa gratulacje!!!! Wiedziałam, że to jednak ciąża u Ciebie. Super.[emoji122]Beta 350.... szok
Ciekawe co mi się miało udać nawet nie łudzę sięMasz niski progesteron może dlatego,dostaniesz,chyba ze ci sie udalo
Będziesz powtarzać czy przyrasta ładnie?Beta 350.... szok
Gratki!!!Beta 350.... szok