reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@NeSSi tak bardzo mi przykro z powodu Twojego maluszka.. Nic nie zostaje jak tlumaczyc sobie, że tak mialo byc.
@mfifi04 musisz być silna i podjąć kolejne działania.
Mnie taak glowa bolu, caly dzień ziewalam. Pogoda tez nie sprzyja. Ide zaraz uciąć sobie drzemkę.
Zrobiłam inny test, bo te krechy to sa niemozliwe i znowu..
@89Katia super, ze jest przyrost. Ja czekam na swoją i nastepna zrobie w pon. Albo juz w cale.. Zobaczymy
Nic tylkonsie cieszyc z takich kresek... Moja blizniacza ciaza faktycznie na tescie miala mocne krechy, ale test po 5 dniach od @ zrobiony, a ta ciaza mniej wiecej jak te Twoje, w przeddzien okresu

reklama
Nic tylkonsie cieszyc z takich kresek... Moja blizniacza ciaza faktycznie na tescie miala mocne krechy, ale test po 5 dniach od @ zrobiony, a ta ciaza mniej wiecej jak te Twoje, w przeddzien okresu
Cieszę się bardzoo, ale ta dzisiejsza migrena, zawsze glowa bolala przed @.
To mnie troche uspokoilas. Wiecie jak jest z ciazami blizniaczymi, oczywiscie jakby byly dwa dzieciatka tez byloby super. Aczkolwiek strach mnie trochę oblecial :-) :)

@NeSSi tak bardzo mi przykro z powodu Twojego maluszka.. Nic nie zostaje jak tlumaczyc sobie, że tak mialo byc.
@mfifi04 musisz być silna i podjąć kolejne działania.
Mnie taak glowa bolu, caly dzień ziewalam. Pogoda tez nie sprzyja. Ide zaraz uciąć sobie drzemkę.
Zrobiłam inny test, bo te krechy to sa niemozliwe i znowu..
@89Katia super, ze jest przyrost. Ja czekam na swoją i nastepna zrobie w pon. Albo juz w cale.. Zobaczymy
Duże wielkie i mocne :-) ciekawe czy również beta?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cieszę się bardzoo, ale ta dzisiejsza migrena, zawsze glowa bolala przed @.
To mnie troche uspokoilas. Wiecie jak jest z ciazami blizniaczymi, oczywiscie jakby byly dwa dzieciatka tez byloby super. Aczkolwiek strach mnie trochę oblecial :-) :)
A ja chcialam.. To bylo marzenie moje i mojego meza... W gabinecie prawie, ze ze szczescia skakalam jak sie dowiedzialam.. Ale niestety nie wyszlo ;(

Który to dc?

U mnie dziś 29dc. Trudno powiedzieć ile dni po owu. 12-13 dpo?
Nie wiem.
Ale wiem, ze będzie dobrze.

Będę dobrej myśli, bo po co być złej? [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Jezu ja widzę, że jestem tu stałym bywalcem Waszych snów ;p którąś chyba nawet na jakieś szamanie miałam zaprosić czy coś...:D?
@Karolka2106 hehe to w zamian chcę niedługo widzieć Twoje dwie krechy jak Ci moje pokazałam :p

Nadrobilam teraz od wczoraj, także ten:
@NeSSi ja czekam teraz 3tyg na wizyte (tydzień za mną) i oszaleć można :p
@StorAnia super, jak ta miała inne podejście! Bardziejj życiowe :) kciuki za dalsze badania itd. :)
@Emsi* @sylwkaq90 ekstra!!! Cieszę się ogromnie! :* wysyp, że hoho! Aż żałuję, że nie jestem listopadówką...@shaggy kciuki za bete
Szparki czy w cyklu bezowulacyjnym może nie być @ ????

Super kotek, to prawie 37 :-) może zaskoczyło :-)

Mam nadzieję :)
Nadzieja matka glupich.. Zawsze oze spaść ale trzeba wierzyć.
Dzis byłam u lekarza rodzinnego z wynikami krwi tarczycy (tsh 1,85) moczu i trójglicerydów i wszystko ok.
Powiedziałam jej o tych dwóch poronieniach to powiedziała ze jak zajdę w ciążę to mam isc od razu na zwolnienie bo mówi ze moze man slaby organizm i każde prychniecie mi zagraża. Mówi ze trzeba zrobic wszystko zeby nie miec sobię nic do zazucenia.

reklama
Do góry