Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudnie KochanaDziewczyny beta 615!! Dzis 29 dc, okolo 14dpo
U mnie dosłownie w 20 sekund zrobiło się czarno, wichura, deszcz i burza z grzmotami i piorunami niesamowite.u mnie wichura i grad, aż dachówki ze szkoły pospadały
Dziękuję za odpowiedź :* a powiedz mi jeszcze czy była w terminie? Moja już 2 dni się spóźniaJa miałam cykle bezowulacyjne, ale @ była zawsze.
To u mnie dooopaJest@normalnie
Ja mam to samo, wtedy też najlepiej zasypiamU mnie z godzinę temu jak walnęło gradem, wiatrem i deszczem to nie widziałam które okno zamykać [emoji1] ja burzę uwielbiam [emoji7] od małego siedziałam przed domem i się gapilam, na nic wrzaski matuli że piorun mnie walnie [emoji23] więc, ja stara i głupia gapilam się w okno i cieszyłam, a pies mi prawie na zawał zszedł... [emoji54]
Ja też kocham burzęU mnie z godzinę temu jak walnęło gradem, wiatrem i deszczem to nie widziałam które okno zamykać [emoji1] ja burzę uwielbiam [emoji7] od małego siedziałam przed domem i się gapilam, na nic wrzaski matuli że piorun mnie walnie [emoji23] więc, ja stara i głupia gapilam się w okno i cieszyłam, a pies mi prawie na zawał zszedł... [emoji54]
No ale, że jak? Kiedyś przecież musi przyjść mi bezowulacyjny zawsze wydluzal cykl jeśli o to Ci chodzi kochanaSzparki czy w cyklu bezowulacyjnym może nie być @ ????