reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny a jaka macie temp w 1 fazie cyklu na dole? Ja w tym miesiącu nie mierze ale chciałam sprawdzić ile mam przed owu i u mnie 36,7 nie za duzo? Cos sie odejmuje?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a jaka macie temp w 1 fazie cyklu na dole? Ja w tym miesiącu nie mierze ale chciałam sprawdzić ile mam przed owu i u mnie 36,7 nie za duzo? Cos sie odejmuje?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na dole masz taką? A który dziś dc? U mnie średnio ok 36,5, waha się od 36,43 do 36,64.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Że mną na obiedzie byłaś :D i z @Bulbasek :D

Właśnie, Bulbasek co się z Tobą dzieje? Co słychać u Was?

Dziewczyny, pokażcie brzuchy :D

A u mnie tempka w końcu wzrosła, wygląda to tak:

1488438805-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Super Lanvin, spory skok :D to może jednak owu wczoraj, albo po prostu później temp. Wzrasta, też tak czasem jest :)
Haha to wpadaj na obiadek hehehe, tylko ja jem za dwóch (serio, to jest straszne :o )

Super Lanvin, spory skok :D to może jednak owu wczoraj, albo po prostu później temp. Wzrasta, też tak czasem jest :)
Haha to wpadaj na obiadek hehehe, tylko ja jem za dwóch (serio, to jest straszne :o )
Ja jednak obstawiam 34dc :) później jajniki już mnie nie bolały, śluz się skończył, a poza tym sutki na drugi dzień zaczęły boleć :) najważniejsze, że w ogóle była :) jest nadzieja, że się unormuje :D

Pokazuj brzucha, a nie :D co dobrego dziś kuchnia serwuje? :D

qdkkj44j6bi2vbec.png

@basia89 u mnie podstawowa na dole to 36,4 do 36,6 po owu skacze do 36,8-36,9 ;)
@Lanvin nie wiem nie pytałam teściowej ;p ale mogę sama zrobić, tylko co ssobie życzysz? :p
Aa brzuszka tu nie mam jak wrzucić :p poza tym nie widać jeszcze bardzo :p

@Emsi* Tak się cieszę :) udało się :*:*:* a jak Twoje samopoczucie? :D

@sylwkaq90 Kochana też bym powiedziała że pęcherz. Kilka razy bym pochodziła do wc dla zmylki :D najwyżej poplywaj w takim normalnym basenie a sauna i jacuzzi to powiedz ze nie możesz ani przegrzac ani wyziebic :D coś trzeba pomyśleć :D no ciekawe czy to bliźniaki. U mnie też była tak mocne krecha i jest jeden. Chociaż lekarz powiedział że na następnej wizycie może się odkryć :D

@Lanvin kochana jak na razie wszystko ok :) odliczeń do wizyty 12 dni!!! Jak to się dluzy. Ale w weekend plany sa i jakos zleci. A Twoje samopoczucie jak? Trzymam kciuki żeby się udało chociaz te Twoje cykle mega dlugasne :*

reklama
@basia89 u mnie podstawowa na dole to 36,4 do 36,6 po owu skacze do 36,8-36,9 ;)
@Lanvin nie wiem nie pytałam teściowej ;p ale mogę sama zrobić, tylko co ssobie życzysz? [emoji14]
Aa brzuszka tu nie mam jak wrzucić [emoji14] poza tym nie widać jeszcze bardzo :p
Cokolwiek zrobisz, będzie dobrze :D rozumiem, że teściowa się spisuje w kwestii jedzenia? A tesciowie wiedzą o ciąży? Bo nie pamiętam, czy pisałaś. Jak zareagowali? I jak z Twoim, już wszystko ok??

@Emsi* Tak się cieszę :) udało się :*:*:* a jak Twoje samopoczucie? :D

@sylwkaq90 Kochana też bym powiedziała że pęcherz. Kilka razy bym pochodziła do wc dla zmylki :D najwyżej poplywaj w takim normalnym basenie a sauna i jacuzzi to powiedz ze nie możesz ani przegrzac ani wyziebic :D coś trzeba pomyśleć :D no ciekawe czy to bliźniaki. U mnie też była tak mocne krecha i jest jeden. Chociaż lekarz powiedział że na następnej wizycie może się odkryć :D

@Lanvin kochana jak na razie wszystko ok :) odliczeń do wizyty 12 dni!!! Jak to się dluzy. Ale w weekend plany sa i jakos zleci. A Twoje samopoczucie jak? Trzymam kciuki żeby się udało chociaz te Twoje cykle mega dlugasne :*
Który Wy już macie że Spark tydzień? Ten czas tak leci, że szok...Tobie się dłuży, a ja mam wrażenie, że dopiero co zobaczylyscie dwie kreski, tak ten czas leci :) mam nadzieję, że do sierpnia zobaczę dwie kreski, wolałabym bez żadnych stymulacji zajść jeśli się da :) Ty już na L4 do końca ciąży jesteś? Jakie macie plany na weekend?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry