reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny a jaka macie temp w 1 fazie cyklu na dole? Ja w tym miesiącu nie mierze ale chciałam sprawdzić ile mam przed owu i u mnie 36,7 nie za duzo? Cos sie odejmuje?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a jaka macie temp w 1 fazie cyklu na dole? Ja w tym miesiącu nie mierze ale chciałam sprawdzić ile mam przed owu i u mnie 36,7 nie za duzo? Cos sie odejmuje?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na dole masz taką? A który dziś dc? U mnie średnio ok 36,5, waha się od 36,43 do 36,64.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Że mną na obiedzie byłaś :D i z @Bulbasek :D

Właśnie, Bulbasek co się z Tobą dzieje? Co słychać u Was?

Dziewczyny, pokażcie brzuchy :D

A u mnie tempka w końcu wzrosła, wygląda to tak:

1488438805-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Super Lanvin, spory skok :D to może jednak owu wczoraj, albo po prostu później temp. Wzrasta, też tak czasem jest :)
Haha to wpadaj na obiadek hehehe, tylko ja jem za dwóch (serio, to jest straszne :o )

Super Lanvin, spory skok :D to może jednak owu wczoraj, albo po prostu później temp. Wzrasta, też tak czasem jest :)
Haha to wpadaj na obiadek hehehe, tylko ja jem za dwóch (serio, to jest straszne :o )
Ja jednak obstawiam 34dc :) później jajniki już mnie nie bolały, śluz się skończył, a poza tym sutki na drugi dzień zaczęły boleć :) najważniejsze, że w ogóle była :) jest nadzieja, że się unormuje :D

Pokazuj brzucha, a nie :D co dobrego dziś kuchnia serwuje? :D

qdkkj44j6bi2vbec.png

@basia89 u mnie podstawowa na dole to 36,4 do 36,6 po owu skacze do 36,8-36,9 ;)
@Lanvin nie wiem nie pytałam teściowej ;p ale mogę sama zrobić, tylko co ssobie życzysz? :p
Aa brzuszka tu nie mam jak wrzucić :p poza tym nie widać jeszcze bardzo :p

@Emsi* Tak się cieszę :) udało się :*:*:* a jak Twoje samopoczucie? :D

@sylwkaq90 Kochana też bym powiedziała że pęcherz. Kilka razy bym pochodziła do wc dla zmylki :D najwyżej poplywaj w takim normalnym basenie a sauna i jacuzzi to powiedz ze nie możesz ani przegrzac ani wyziebic :D coś trzeba pomyśleć :D no ciekawe czy to bliźniaki. U mnie też była tak mocne krecha i jest jeden. Chociaż lekarz powiedział że na następnej wizycie może się odkryć :D

@Lanvin kochana jak na razie wszystko ok :) odliczeń do wizyty 12 dni!!! Jak to się dluzy. Ale w weekend plany sa i jakos zleci. A Twoje samopoczucie jak? Trzymam kciuki żeby się udało chociaz te Twoje cykle mega dlugasne :*

reklama
@basia89 u mnie podstawowa na dole to 36,4 do 36,6 po owu skacze do 36,8-36,9 ;)
@Lanvin nie wiem nie pytałam teściowej ;p ale mogę sama zrobić, tylko co ssobie życzysz? [emoji14]
Aa brzuszka tu nie mam jak wrzucić [emoji14] poza tym nie widać jeszcze bardzo :p
Cokolwiek zrobisz, będzie dobrze :D rozumiem, że teściowa się spisuje w kwestii jedzenia? A tesciowie wiedzą o ciąży? Bo nie pamiętam, czy pisałaś. Jak zareagowali? I jak z Twoim, już wszystko ok??

@Emsi* Tak się cieszę :) udało się :*:*:* a jak Twoje samopoczucie? :D

@sylwkaq90 Kochana też bym powiedziała że pęcherz. Kilka razy bym pochodziła do wc dla zmylki :D najwyżej poplywaj w takim normalnym basenie a sauna i jacuzzi to powiedz ze nie możesz ani przegrzac ani wyziebic :D coś trzeba pomyśleć :D no ciekawe czy to bliźniaki. U mnie też była tak mocne krecha i jest jeden. Chociaż lekarz powiedział że na następnej wizycie może się odkryć :D

@Lanvin kochana jak na razie wszystko ok :) odliczeń do wizyty 12 dni!!! Jak to się dluzy. Ale w weekend plany sa i jakos zleci. A Twoje samopoczucie jak? Trzymam kciuki żeby się udało chociaz te Twoje cykle mega dlugasne :*
Który Wy już macie że Spark tydzień? Ten czas tak leci, że szok...Tobie się dłuży, a ja mam wrażenie, że dopiero co zobaczylyscie dwie kreski, tak ten czas leci :) mam nadzieję, że do sierpnia zobaczę dwie kreski, wolałabym bez żadnych stymulacji zajść jeśli się da :) Ty już na L4 do końca ciąży jesteś? Jakie macie plany na weekend?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry