reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny gratuluję dwóch kresek :) a za resztę trzymam kciuki :) a teraz pytanie :) po zabiegu krawawilam 10 dni,w poniedziałek byłam u lekarza na kontroli i wszystko w środku ok . Endometrium 11mm i pecherzyk 17mm więc owulacja zbliżała się wielkimi krokami czyli wtedy byłam 13dni po zabiegu...Dziewczyny w tych dniach oczywiście bobo sexy (szaleństwo) wczoraj jeszcze czułam lewy jajnik ale już bardzo słabo,kiedy mogłabym wziąć luteine w razie "W" i jak długo ja brać?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę od 18dc żeby nie zabuzyc owu do 26dc 27robiie testa

reklama
@Spark Rozumiem wymiana za wymianę, ale u mnie to może nie być tak prędko :cool: ale jak tylko 2 kreski się pojawią to obiecuję że też Ci pokażę. :D:D:D

Jak ja bym była listopadkowka 2017 to byłyby najpiękniejszy prezent na ziemi bo miałam być listopadowka 2016 ale się nie udało. Ale nawet o tym nie marzę bo los i tak zawsze robi na odwrót. :)

Że mną na obiedzie byłaś :D i z @Bulbasek :D

Właśnie, Bulbasek co się z Tobą dzieje? Co słychać u Was?

Dziewczyny, pokażcie brzuchy :D

A u mnie tempka w końcu wzrosła, wygląda to tak:

1488438805-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ładny wzrost temperatury :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wysyp jak cholera!!!
To dziewczyny moge powiedziec ze mam bakterie np. W moczu i musze brac antybiotyk? Bede mogla sie kapac w basenie wtedy?
Wiem, ze jazzuzi i sauna odpadaja. Sauny mogę nie lubic, ale jazzuzi? Hehe
Ale problem.. Kurcze ale nie chce zeby cos podejrzewaly..

Wysyp jak cholera!!!
To dziewczyny moge powiedziec ze mam bakterie np. W moczu i musze brac antybiotyk? Bede mogla sie kapac w basenie wtedy?
Wiem, ze jazzuzi i sauna odpadaja. Sauny mogę nie lubic, ale jazzuzi? Hehe
Ale problem.. Kurcze ale nie chce zeby cos podejrzewaly..
Jeśli masz np zapalenie dróg moczowych to nie powinnaś się kąpać,moczyć,przegrzewac . Do tego antybiotyk imasz pełne usprawiedliwienie :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A to mój test z dziś :) robiony 25 :)

Dziś powinnam dostać okres.
Bladzioch w porównaniu do Sylwkaq90 [emoji23]
Na żywo jakoś lepiej widać:)

69e4d7a6307c2f1bab782265cc672707.jpg

StorAnia może dla swojego spokoju siknij na test?
Ja tak zawsze robiłam jak okres mi się spóźniał i wiedziałam, ze nie jestem w ciąży. Moja głowa mnie blokowała :) jak tylko zobaczyłam biel to w ciągu kilku godzin przychodziła @

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
A ja wcale nie czuje się na okres... masakra!
Gratuluję! :)

reklama
Do góry