reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O Matko, chwilę mnie nie było na forum a tu takie cudowne nowiny! :o[emoji173][emoji173][emoji173] Wszystkim zaciazonym i zakreskowanym gratuluję! :)

Zostały tu jeszcze jakieś staraczki? :D
Bo ja chyba niedługo to nie będę miała do kogo napisać.:p

@StorAnia cieszę się że wizyta udana! Fajnie że już zmieniłaś na tą lekarke jako lekarza głównego.

A śniło mi się że mój Ł rozwalił Nasze nowe auto i byłam taka wściekła na niego że szok. [emoji14] Powiedziałam ze tydzień zdążyłam pojeździć a on mi z niego zrobił złom. I że tak się czasami wymądrza jak jedziemy razem a to on auto roztrzaskal. [emoji14] Jeszcze chciał jakąś prowizorke robić i doczepiac tam gdzie byla wgnieciona blacha jakąś inną byle jaką. :-D później się obudzilam i pomyślałam... to tylko sen ufff. :D

I śniło mi się że byłam na jakimś zlocie i była @Spark która dopiero co testowała i pokazała mi swoje 2 kreseczki :)
a ja pomyślałam że ja jeszcze nie mogę robić bo za wcześnie.

To miałam sny... :)
Są są :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Emsi* gratuluję!!! Ja wczoraj niestety nic nie widziałam, ale jak widać dziewczyny mają sokoli wzrok :D

@sylwkaq90 @89Katia Wam również gratuluję dziewczyny!
Super wysyp, strasznie mnie to cieszy :)

Trzymam kciuki za bety✊✊✊

U mnie niestety biel - 14dpo. Luteine biorę do piątku, żeby @ przyszła 7 a 14 laparo.

Miłego dnia :)

Jezu ja widzę, że jestem tu stałym bywalcem Waszych snów ;p którąś chyba nawet na jakieś szamanie miałam zaprosić czy coś...:D?
@Karolka2106 hehe to w zamian chcę niedługo widzieć Twoje dwie krechy jak Ci moje pokazałam :p

Nadrobilam teraz od wczoraj, także ten:
@NeSSi ja czekam teraz 3tyg na wizyte (tydzień za mną) i oszaleć można :p
@StorAnia super, jak ta miała inne podejście! Bardziejj życiowe :) kciuki za dalsze badania itd. :)
@Emsi* @sylwkaq90 ekstra!!! Cieszę się ogromnie! :* wysyp, że hoho! Aż żałuję, że nie jestem listopadówką...@shaggy kciuki za bete

Emsi ale czad!!!!!!! [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Moje kreski na żywo tez tak wyglądają :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Katia, Emsi, kreseczki ciemnieją ! Gratuluje [emoji8]
Karolka, jestem i ja [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I ja!

@Emsi* gratuluję z całego serca!! Piekne krechy :)

@sylwkaq90, również gratuluję! Na wyjeździe możesz powiedzieć, że jakieś leki bierzesz, antybiotyk czy coś :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Jakie piękne krechy!
Moje nadal są blade, a cykl mamy identyczny prawie :)

Mam nadzieje, ze moja beta jutro ładnie urośnie :) musi być dobrze!!!!!!!!

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
@89Katia moje wreszcie porządnie ściemniały. a to już 29dc (wczoraj też były ciemne).

Jezu ja widzę, że jestem tu stałym bywalcem Waszych snów ;p którąś chyba nawet na jakieś szamanie miałam zaprosić czy coś...:D?
@Karolka2106 hehe to w zamian chcę niedługo widzieć Twoje dwie krechy jak Ci moje pokazałam [emoji14]

Nadrobilam teraz od wczoraj, także ten:
@NeSSi ja czekam teraz 3tyg na wizyte (tydzień za mną) i oszaleć można [emoji14]
@StorAnia super, jak ta miała inne podejście! Bardziejj życiowe :) kciuki za dalsze badania itd. :)
@Emsi* @sylwkaq90 ekstra!!! Cieszę się ogromnie! :* wysyp, że hoho! Aż żałuję, że nie jestem listopadówką...@shaggy kciuki za bete
Że mną na obiedzie byłaś :D i z @Bulbasek :D

Właśnie, Bulbasek co się z Tobą dzieje? Co słychać u Was?

Dziewczyny, pokażcie brzuchy :D

A u mnie tempka w końcu wzrosła, wygląda to tak:

1488438805-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Dziękuję dziewczyny :)
Nawet jeśli hsg wyjdzie źle to w końcu będę wiedziała, że nie ma sensu stymulacja, starania itd :)
SUPER @StorAnia tak to właśnie jest jak ktoś się nie nadaje do swojego zawodu (tamten pierwszy lekarz). W głowie się nie mieści jak łatwo można człowieka zdołować. Trzymam kciuki za Ciebie i walnę za Ciebie zdrowaśkę ;)

Do góry