reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O Matko, chwilę mnie nie było na forum a tu takie cudowne nowiny! :o[emoji173][emoji173][emoji173] Wszystkim zaciazonym i zakreskowanym gratuluję! :)

Zostały tu jeszcze jakieś staraczki? :D
Bo ja chyba niedługo to nie będę miała do kogo napisać.:p

@StorAnia cieszę się że wizyta udana! Fajnie że już zmieniłaś na tą lekarke jako lekarza głównego.

A śniło mi się że mój Ł rozwalił Nasze nowe auto i byłam taka wściekła na niego że szok. [emoji14] Powiedziałam ze tydzień zdążyłam pojeździć a on mi z niego zrobił złom. I że tak się czasami wymądrza jak jedziemy razem a to on auto roztrzaskal. [emoji14] Jeszcze chciał jakąś prowizorke robić i doczepiac tam gdzie byla wgnieciona blacha jakąś inną byle jaką. :-D później się obudzilam i pomyślałam... to tylko sen ufff. :D

I śniło mi się że byłam na jakimś zlocie i była @Spark która dopiero co testowała i pokazała mi swoje 2 kreseczki :)
a ja pomyślałam że ja jeszcze nie mogę robić bo za wcześnie.

To miałam sny... :)
Są są :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Emsi* gratuluję!!! Ja wczoraj niestety nic nie widziałam, ale jak widać dziewczyny mają sokoli wzrok :D

@sylwkaq90 @89Katia Wam również gratuluję dziewczyny!
Super wysyp, strasznie mnie to cieszy :)

Trzymam kciuki za bety✊✊✊

U mnie niestety biel - 14dpo. Luteine biorę do piątku, żeby @ przyszła 7 a 14 laparo.

Miłego dnia :)

Jezu ja widzę, że jestem tu stałym bywalcem Waszych snów ;p którąś chyba nawet na jakieś szamanie miałam zaprosić czy coś...:D?
@Karolka2106 hehe to w zamian chcę niedługo widzieć Twoje dwie krechy jak Ci moje pokazałam :p

Nadrobilam teraz od wczoraj, także ten:
@NeSSi ja czekam teraz 3tyg na wizyte (tydzień za mną) i oszaleć można :p
@StorAnia super, jak ta miała inne podejście! Bardziejj życiowe :) kciuki za dalsze badania itd. :)
@Emsi* @sylwkaq90 ekstra!!! Cieszę się ogromnie! :* wysyp, że hoho! Aż żałuję, że nie jestem listopadówką...@shaggy kciuki za bete

Emsi ale czad!!!!!!! [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Moje kreski na żywo tez tak wyglądają :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Katia, Emsi, kreseczki ciemnieją ! Gratuluje [emoji8]
Karolka, jestem i ja [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I ja!

@Emsi* gratuluję z całego serca!! Piekne krechy :)

@sylwkaq90, również gratuluję! Na wyjeździe możesz powiedzieć, że jakieś leki bierzesz, antybiotyk czy coś :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Jakie piękne krechy!
Moje nadal są blade, a cykl mamy identyczny prawie :)

Mam nadzieje, ze moja beta jutro ładnie urośnie :) musi być dobrze!!!!!!!!

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
@89Katia moje wreszcie porządnie ściemniały. a to już 29dc (wczoraj też były ciemne).

Jezu ja widzę, że jestem tu stałym bywalcem Waszych snów ;p którąś chyba nawet na jakieś szamanie miałam zaprosić czy coś...:D?
@Karolka2106 hehe to w zamian chcę niedługo widzieć Twoje dwie krechy jak Ci moje pokazałam [emoji14]

Nadrobilam teraz od wczoraj, także ten:
@NeSSi ja czekam teraz 3tyg na wizyte (tydzień za mną) i oszaleć można [emoji14]
@StorAnia super, jak ta miała inne podejście! Bardziejj życiowe :) kciuki za dalsze badania itd. :)
@Emsi* @sylwkaq90 ekstra!!! Cieszę się ogromnie! :* wysyp, że hoho! Aż żałuję, że nie jestem listopadówką...@shaggy kciuki za bete
Że mną na obiedzie byłaś :D i z @Bulbasek :D

Właśnie, Bulbasek co się z Tobą dzieje? Co słychać u Was?

Dziewczyny, pokażcie brzuchy :D

A u mnie tempka w końcu wzrosła, wygląda to tak:

1488438805-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Dziękuję dziewczyny :)
Nawet jeśli hsg wyjdzie źle to w końcu będę wiedziała, że nie ma sensu stymulacja, starania itd :)
SUPER @StorAnia tak to właśnie jest jak ktoś się nie nadaje do swojego zawodu (tamten pierwszy lekarz). W głowie się nie mieści jak łatwo można człowieka zdołować. Trzymam kciuki za Ciebie i walnę za Ciebie zdrowaśkę ;)

Do góry