reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kurcze no chyba tak zrobię.. powiem, że muszę brać antybiotyk bo jakaś bakteria.. czy wystarczy zapalenie? też się bierze antybiotyk? matkoo, jak ja nie lubię kłamać! :D Już mam jakieś schizy, że powiedzą żebym pokazała antybiotyk itd. haha głupek ze mnie.
Zrobiłam betkę, powinna być popołudniu na internecie.

Powiedz, że Cię wzięło w dwa dni, że masz jakieś zapalenie pęcherza, boli Cię jak siurasz (jeśli będą wnikać w szczegóły :p), generalnie masz jakąś bakterię (antybiotyki są na bakterie), a bierzesz Duomox. To antybiotyk w tabletkach, można go brać w ciąży :D Do sauny i jacuzzi wejść nie możesz, bo lekarz zabronił Ci się przegrzewać :p

@Lanvin tak, obiadki mam codziennie :) teść się uśmiechnął i pogratulował, teściowa się popłakała i powiedziała, wymodliła :)
Z moim póki co ok :)

8tydz i chyba 5dzień :p Bulbasek jaak się nie mylę podobnie :)

Boże, Wy zaraz zaczynacie 10 tydzień... nie wierze! Ja myślałam, że dopiero 8 zaczniecie, tak zleciało, szok! :)

Powiedz, że Cię wzięło w dwa dni, że masz jakieś zapalenie pęcherza, boli Cię jak siurasz (jeśli będą wnikać w szczegóły :p), generalnie masz jakąś bakterię (antybiotyki są na bakterie), a bierzesz Duomox. To antybiotyk w tabletkach, można go brać w ciąży :D Do sauny i jacuzzi wejść nie możesz, bo lekarz zabronił Ci się przegrzewać :p
ale kąpiele w basenie też niewskazane nie? haha paranoja :p
tak zrobię :p
mam jeszcze masaż całego ciała aromaterapeutyczny i spa dłoni :D

Na dole masz taką? A który dziś dc? U mnie średnio ok 36,5, waha się od 36,43 do 36,64.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ja taka jak ty masz na dole to miałam w ustach.. a na dale właśnie te 36.7 a po owu ostatnio miałam 37.2/ 37.03

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochanie, ale może po prostu betę że wcześnie zrobiłaś?? Może jednak jesteś w ciąży :) ja w to wierzę, musisz być, pobijemy rekord :) jakieś objawy masz?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Tylko brzuch mnie czasem poboli jajniki raz lewy, raz prawy.... cycki trochę zaczęły i tylko tyle

ale kąpiele w basenie też niewskazane nie? haha paranoja :p
tak zrobię :p
mam jeszcze masaż całego ciała aromaterapeutyczny i spa dłoni :D

O jaaa, ale Ci dobrze? <3 A gdzie jedziecie dokładnie?

Tylko brzuch mnie czasem poboli jajniki raz lewy, raz prawy.... cycki trochę zaczęły i tylko tyle

To dobre objawy, ja czuję w moczu, że to jednak to... mój mocz się nie myli :D :* łepek do góry i zrób kolejny test :)

Ja taka jak ty masz na dole to miałam w ustach.. a na dale właśnie te 36.7 a po owu ostatnio miałam 37.2/ 37.03

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To widocznie masz ogólnie podwyższoną :) U każdej będzie inaczej, to że my mamy np. 36,4-36,6, a u Ciebie bazowa to 36,7 to wcale nie oznacza, ze to jest źle, po prostu tak masz, a skoro po owu rośnie do ponad 37, to dobrze :)

reklama
Do góry