Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze no chyba tak zrobię.. powiem, że muszę brać antybiotyk bo jakaś bakteria.. czy wystarczy zapalenie? też się bierze antybiotyk? matkoo, jak ja nie lubię kłamać! Już mam jakieś schizy, że powiedzą żebym pokazała antybiotyk itd. haha głupek ze mnie.
Zrobiłam betkę, powinna być popołudniu na internecie.
@Lanvin tak, obiadki mam codziennie teść się uśmiechnął i pogratulował, teściowa się popłakała i powiedziała, wymodliła
Z moim póki co ok
8tydz i chyba 5dzień Bulbasek jaak się nie mylę podobnie
ale kąpiele w basenie też niewskazane nie? haha paranojaPowiedz, że Cię wzięło w dwa dni, że masz jakieś zapalenie pęcherza, boli Cię jak siurasz (jeśli będą wnikać w szczegóły ), generalnie masz jakąś bakterię (antybiotyki są na bakterie), a bierzesz Duomox. To antybiotyk w tabletkach, można go brać w ciąży Do sauny i jacuzzi wejść nie możesz, bo lekarz zabronił Ci się przegrzewać
Na dole masz taką? A który dziś dc? U mnie średnio ok 36,5, waha się od 36,43 do 36,64.
Kochanie, ale może po prostu betę że wcześnie zrobiłaś?? Może jednak jesteś w ciąży ja w to wierzę, musisz być, pobijemy rekord jakieś objawy masz?
ale kąpiele w basenie też niewskazane nie? haha paranoja
tak zrobię
mam jeszcze masaż całego ciała aromaterapeutyczny i spa dłoni
Tylko brzuch mnie czasem poboli jajniki raz lewy, raz prawy.... cycki trochę zaczęły i tylko tyle
Ja taka jak ty masz na dole to miałam w ustach.. a na dale właśnie te 36.7 a po owu ostatnio miałam 37.2/ 37.03
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
do PobierowaO jaaa, ale Ci dobrze? <3 A gdzie jedziecie dokładnie?
To dobre objawy, ja czuję w moczu, że to jednak to... mój mocz się nie myli :* łepek do góry i zrób kolejny test