reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kurcze no chyba tak zrobię.. powiem, że muszę brać antybiotyk bo jakaś bakteria.. czy wystarczy zapalenie? też się bierze antybiotyk? matkoo, jak ja nie lubię kłamać! :D Już mam jakieś schizy, że powiedzą żebym pokazała antybiotyk itd. haha głupek ze mnie.
Zrobiłam betkę, powinna być popołudniu na internecie.

Powiedz, że Cię wzięło w dwa dni, że masz jakieś zapalenie pęcherza, boli Cię jak siurasz (jeśli będą wnikać w szczegóły :p), generalnie masz jakąś bakterię (antybiotyki są na bakterie), a bierzesz Duomox. To antybiotyk w tabletkach, można go brać w ciąży :D Do sauny i jacuzzi wejść nie możesz, bo lekarz zabronił Ci się przegrzewać :p

@Lanvin tak, obiadki mam codziennie :) teść się uśmiechnął i pogratulował, teściowa się popłakała i powiedziała, wymodliła :)
Z moim póki co ok :)

8tydz i chyba 5dzień :p Bulbasek jaak się nie mylę podobnie :)

Boże, Wy zaraz zaczynacie 10 tydzień... nie wierze! Ja myślałam, że dopiero 8 zaczniecie, tak zleciało, szok! :)

Powiedz, że Cię wzięło w dwa dni, że masz jakieś zapalenie pęcherza, boli Cię jak siurasz (jeśli będą wnikać w szczegóły :p), generalnie masz jakąś bakterię (antybiotyki są na bakterie), a bierzesz Duomox. To antybiotyk w tabletkach, można go brać w ciąży :D Do sauny i jacuzzi wejść nie możesz, bo lekarz zabronił Ci się przegrzewać :p
ale kąpiele w basenie też niewskazane nie? haha paranoja :p
tak zrobię :p
mam jeszcze masaż całego ciała aromaterapeutyczny i spa dłoni :D

Na dole masz taką? A który dziś dc? U mnie średnio ok 36,5, waha się od 36,43 do 36,64.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ja taka jak ty masz na dole to miałam w ustach.. a na dale właśnie te 36.7 a po owu ostatnio miałam 37.2/ 37.03

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochanie, ale może po prostu betę że wcześnie zrobiłaś?? Może jednak jesteś w ciąży :) ja w to wierzę, musisz być, pobijemy rekord :) jakieś objawy masz?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Tylko brzuch mnie czasem poboli jajniki raz lewy, raz prawy.... cycki trochę zaczęły i tylko tyle

ale kąpiele w basenie też niewskazane nie? haha paranoja :p
tak zrobię :p
mam jeszcze masaż całego ciała aromaterapeutyczny i spa dłoni :D

O jaaa, ale Ci dobrze? <3 A gdzie jedziecie dokładnie?

Tylko brzuch mnie czasem poboli jajniki raz lewy, raz prawy.... cycki trochę zaczęły i tylko tyle

To dobre objawy, ja czuję w moczu, że to jednak to... mój mocz się nie myli :D :* łepek do góry i zrób kolejny test :)

Ja taka jak ty masz na dole to miałam w ustach.. a na dale właśnie te 36.7 a po owu ostatnio miałam 37.2/ 37.03

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To widocznie masz ogólnie podwyższoną :) U każdej będzie inaczej, to że my mamy np. 36,4-36,6, a u Ciebie bazowa to 36,7 to wcale nie oznacza, ze to jest źle, po prostu tak masz, a skoro po owu rośnie do ponad 37, to dobrze :)

reklama
Do góry