reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@ludek0288, czy mogłabyś napisać jak masz na imię i ile masz lat? Wpiszę Cie do tabelki :)

@Paraplu, @Jola8986, @StorAnia, @Agatusia1, @auslanderka, @caltha, @judytka777, jak wygląda sytuacja u Was? W tabeli jesteście po terminie @, jeśli przylazła to podajcie proszę kolejny termin :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Wysyp jak cholera!!!
To dziewczyny moge powiedziec ze mam bakterie np. W moczu i musze brac antybiotyk? Bede mogla sie kapac w basenie wtedy?
Wiem, ze jazzuzi i sauna odpadaja. Sauny mogę nie lubic, ale jazzuzi? Hehe
Ale problem.. Kurcze ale nie chce zeby cos podejrzewaly..

To powiedz, ze przez ta bakterie zero kąpieli ... tylko szkoda. Taka impra a tu tyle wyrzeczeń ... ale czego się nie robi dla dobra fasolki [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Emsi* Tak się cieszę :) udało się :*:*:* a jak Twoje samopoczucie? :D

@sylwkaq90 Kochana też bym powiedziała że pęcherz. Kilka razy bym pochodziła do wc dla zmylki :D najwyżej poplywaj w takim normalnym basenie a sauna i jacuzzi to powiedz ze nie możesz ani przegrzac ani wyziebic :D coś trzeba pomyśleć :D no ciekawe czy to bliźniaki. U mnie też była tak mocne krecha i jest jeden. Chociaż lekarz powiedział że na następnej wizycie może się odkryć :D

@Lanvin kochana jak na razie wszystko ok :) odliczeń do wizyty 12 dni!!! Jak to się dluzy. Ale w weekend plany sa i jakos zleci. A Twoje samopoczucie jak? Trzymam kciuki żeby się udało chociaz te Twoje cykle mega dlugasne :*
Kurcze no chyba tak zrobię.. powiem, że muszę brać antybiotyk bo jakaś bakteria.. czy wystarczy zapalenie? też się bierze antybiotyk? matkoo, jak ja nie lubię kłamać! :D Już mam jakieś schizy, że powiedzą żebym pokazała antybiotyk itd. haha głupek ze mnie.
Zrobiłam betkę, powinna być popołudniu na internecie.

Cokolwiek zrobisz, będzie dobrze :D rozumiem, że teściowa się spisuje w kwestii jedzenia? A tesciowie wiedzą o ciąży? Bo nie pamiętam, czy pisałaś. Jak zareagowali? I jak z Twoim, już wszystko ok??

Który Wy już macie że Spark tydzień? Ten czas tak leci, że szok...Tobie się dłuży, a ja mam wrażenie, że dopiero co zobaczylyscie dwie kreski, tak ten czas leci :) mam nadzieję, że do sierpnia zobaczę dwie kreski, wolałabym bez żadnych stymulacji zajść jeśli się da :) Ty już na L4 do końca ciąży jesteś? Jakie macie plany na weekend?

qdkkj44j6bi2vbec.png
Za 2 dni Kochana kończę 9 i wkraczam w 10 :):)):):):)

reklama
Do góry