dziewczyny chciałam przeprosić i podziękować jednocześnie.
pisałam o moich głupich rozterkach odnośnie tego czy zaczynać staranka zgodnie z "planem" w czerwcu czy w zasadzie już teraz - w maju. Wyraziłyście swoje zdanie, a ja...popadłam w 2dniowy stan zawieszenia....
Nie odzywałam się, bo potrzebowałam oddechu po ostatnim poście... wybaczycie? Jednak M kupił gumki, więc wracam do wersji pierwotnej czyli czerwiec...
Bardzo się cieszę, że jesteście coraz bardziej aktywne!!! Witam NOWE STARACZKI!!!!!!!
Trzymam moooocno kciuki za TESTUJĄCE!!!!!
U mnie jeśli chodzi o owulkę to dziwna sprawa. Dziś mam 15dc. Cykle 32dniowe.
12dc zrobiłam test owulacyjny. Miałam 2 kreski, ale druga średniomocna, więc spodziewałam się 2dni później jeszcze ciemniejszej. A tu d.pa.
14dc 2 krecha zbladła. Dziś 15dc to samo. nie wiem o co kaman. Nic mnie nie boli...
Śluz mam już kremowy gęsty, więc kurde czyżby owulka już była?? Zrobiłam test ovu - negatywny.
Jak interpretować test?
Skoro 2 kreski (jedna średniociemna) wyszły 12dc, to czy to oznacza, że od tego momentu owulacja pojawi się w przeciągu 24-36godzin? Tak wyczytałm w necie. Czyli była w środę lub czwartek lub dziś. Hmm...
Sądziłam, że owulacja jest 14 dni przed @. Skoro owulka już była, to ten cykl miałby 27dni, a nie 32 jak ostatnie.
Co o tym sądzicie?