reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Verq mnie boli podbrzusze jak na okres. To objaw zarówno @ jak i ciąży. Na tym etapie objawy są takie same :)

Marc jest mi bardzo przykro. Czy podejrzewasz, ze mąż może mieć problem z alkoholem?

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

A jakie jeszcze masz objawy kochana ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Shaggy ja co tydzień miałam plamienia. W piątek sie zaczynały w niedzielę kończyły i tak przez trzy weekendy od terminu okresu. Dostałam luteine i nospe i wszystko było ok. Może i u Ciebie będzie podobnie.

Shaggy ja co tydzień miałam plamienia. W piątek sie zaczynały w niedzielę kończyły i tak przez trzy weekendy od terminu okresu. Dostałam luteine i nospe i wszystko było ok. Może i u Ciebie będzie podobnie.
Jak byłam w ciąży to miałam plamienia co miesiąc. raz miałam takie krwawienie jak mi się niby coś oderwalo ale nie wiem co to było. Będzie ci ma być :)

A jakie jeszcze masz objawy kochana ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Piersi zaczęły mnie bolec przy dotyku. Nie są twarde jak kamień (tak miałam przed @) tylko trochę bardziej pełne.
Ból podbrzusza.
Chce mi się ciagle jeść

Objawy takie jak przed @ w zasadzie. Moja ciąża jest jeszcze młodziutka :) to 4 tc :)

Shaggy trzymam kciuki!!!! Wszystko jest możliwe!! [emoji110]️[emoji110]️

Gabrika buc po prostu. Wiadomo, ze na usg nic jeszcze nie widać, ale mógłby podejść do pacjentki trochę bardziej empatycznie.

Jezu dziewczyny jak mi się nic nie chce!!!!!!!

A to mój dzisiejszy test, 25
37390ebc54175985c3a948b957c8df59.jpg

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
No więc, mój M. doradził, żebym dla świętego spokoju poszła do drugiego ginekologa, więc poszłam :)

I to był strzał w 10tke! Wizyta trwała 30 min, a nie jak ta pierwsza 5 min. Pani doktor wypytała mnie o wszystko szczegółowo, sprawdziła historię badań i zleciła litanię kolejnych. Od ponownego bhcg, po wszelkie możliwe choroby wirusowe, po pełną morfologię, tsh, itd. (mimo że większość robiłam pod koniec 2016). Mam zrobić bhcg najwcześniej w sobotę. Zrobiła mi delikatne usg, ale oczywiście nic tam nie widać. Endometrium 12 mm. Wynalazła też infekcję i przepisała odpowiednie globulki.

Troche zaniepokoiło ją to że czasem łapie mnie ostry ból prawego jajnika. Powiedziała, że nie ma teraz powodu do niepokoju, ale mam to obserwować. Pocieszam się, że ciałko żółte jest w lewym jajniku, a nie prawym... co mam nadzieję wyklucza ciąże pozamaciczną... Następna wizyta za 2 tygodnie... Jak ja ten czas wytrzymam????

Do góry