Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nastawiaj się ale sprawdź[emoji110] . Jak cud to oby trwał 9 miesięcy [emoji110]Dziękuję ale nie nastawia się raczej. Muszę zrobić test tylko z ciekawości czemu jeszcze nie leci krew. Chyba że kolejny cud będzie
Jesteście niesamowite@gabrika co za palant ... delikatniej się nie da ... człowiek sie stara, chucha dmucha a taki palant zero empatii [emoji35]
@shaggy rób teścik ... ja jeszcze wierze [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Verq mnie boli podbrzusze jak na okres. To objaw zarówno @ jak i ciąży. Na tym etapie objawy są takie same
Marc jest mi bardzo przykro. Czy podejrzewasz, ze mąż może mieć problem z alkoholem?
- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Jak byłam w ciąży to miałam plamienia co miesiąc. raz miałam takie krwawienie jak mi się niby coś oderwalo ale nie wiem co to było. Będzie ci ma byćShaggy ja co tydzień miałam plamienia. W piątek sie zaczynały w niedzielę kończyły i tak przez trzy weekendy od terminu okresu. Dostałam luteine i nospe i wszystko było ok. Może i u Ciebie będzie podobnie.