reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Gabrika super! Właśnie tak powinna wyglądać wizyta! A czemu beta dop w sobotę? Nie trzeba sprawdzić przyrody po 48godz?

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Za dwa tygodnie u Ciebie będzie wszystko super widać :)

Ja tez mam za dwa, ale u mnie oprócz pęcherzyka nic nie będzie jeszcze.

@gabrika ogromnie gratuluje [emoji173][emoji7]
Przepraszam, ze tak pozno ale bylam w kiepskim nastroju.
Swietnie, ze trafilas na duuuzo lepszego gina a 2 tygodnie szybka zleca.
Powodzenia na badaniach.

Musimy wziac kredyt na plot, innej opcji raczej nie ma [emoji30] nie mam co liczyc na spadek po jakiejs bogatej ciotce z Hameryki.
Takze dooopa. Jak juz pisalam, zostaje mi pies.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gabrika super! Właśnie tak powinna wyglądać wizyta! A czemu beta dop w sobotę? Nie trzeba sprawdzić przyrody po 48godz?

No tak, ale żeby nie powtarzać kilka razy to ustaliłyśmy na sobotę termin :) Co z resztą jest mi na rękę, bo muszę się podkurować z tego przeziębienia, więc do soboty nie ruszam się z domu...

Jedyne co mi się nie podoba, to, że mam przynajmniej przez najbliższe 3 tygodnie nie farbować włosów :(

A tak z ciekawości, zobaczcie sobie opis moich dwóch dzisiejszych wizyt, zgadnijcie która jest która :p
Screen Shot 2017-03-01 at 15.05.57.png
Screen Shot 2017-03-01 at 15.06.10.png

Załączniki

• Screen Shot 2017-03-01 at 15.05.57.png
    Screen Shot 2017-03-01 at 15.05.57.png
    15,4 KB · Wyświetleń: 287
  • Screen Shot 2017-03-01 at 15.06.10.png
    Screen Shot 2017-03-01 at 15.06.10.png
    56,1 KB · Wyświetleń: 288
@gabrika ogromnie gratuluje [emoji173][emoji7]
Przepraszam, ze tak pozno ale bylam w kiepskim nastroju.
Swietnie, ze trafilas na duuuzo lepszego gina a 2 tygodnie szybka zleca.
Powodzenia na badaniach.

Musimy wziac kredyt na plot, innej opcji raczej nie ma [emoji30] nie mam co liczyc na spadek po jakiejs bogatej ciotce z Hameryki.
Takze dooopa. Jak juz pisalam, zostaje mi pies.

Przepraszam, że zapytam... Twoi rodzice nie są w stanie w jakiś sposób współfinansować tej inwestycji? To jest ich dom?

Mam tylko mame na emeryturze. Jej na leki czesto nie wystarcza a co dopiero na plot. A dom jest moj.

Rozumiem :( ciężka sytuacja w takim razie... A czy jest jakaś szansa odbudować ten płot tańszym kosztem? Może inne materiały? Pomoc rodziny w jego wykonaniu... Kurcze, szukam jakiegoś rozwiązania.

No tak, ale żeby nie powtarzać kilka razy to ustaliłyśmy na sobotę termin :) Co z resztą jest mi na rękę, bo muszę się podkurować z tego przeziębienia, więc do soboty nie ruszam się z domu...

Jedyne co mi się nie podoba, to, że mam przynajmniej przez najbliższe 3 tygodnie nie farbować włosów :(

A tak z ciekawości, zobaczcie sobie opis moich dwóch dzisiejszych wizyt, zgadnijcie która jest która :pZobacz załącznik 797214 Zobacz załącznik 797215
Leczysz się w medicover?

reklama
Do góry