reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiem o czym mówisz ... :/ Mi tez się wydaje, ze to jest poniekąd uzależnione od fazy cyklu...muszę bardziej poobserwować [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko z tego, co @ketsurui wkleiła, to w drugiej części cyklu powinny się te wypryski pojawiać, a nie w pierwszej jak u mnie :/ nic już nie wiem...

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Tylko z tego, co @ketsurui wkleiła, to w drugiej części cyklu powinny się te wypryski pojawiać, a nie w pierwszej jak u mnie :/ nic już nie wiem...
No właśnie trzeba się poobserwować, czy te wypryski w drugiej fazie cyklu się pojawiają. Bo te w pierwszej fazie tuż przed owu to z powodu wysokiego poziomu estrogenu. No piszą tak w internetach :( U mnie też się pojawiają na dekolcie i na plecach. Upierdliwe to, dlatego też szukam przyczyny :(

No właśnie trzeba się poobserwować, czy te wypryski w drugiej fazie cyklu się pojawiają. Bo te w pierwszej fazie tuż przed owu to z powodu wysokiego poziomu estrogenu. No piszą tak w internetach :( U mnie też się pojawiają na dekolcie i na plecach. Upierdliwe to, dlatego też szukam przyczyny :(
Na te przy owu moja koleżanka mówi "zachciewajki" ;)

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, wiem. W szufladzie 4 opakowania duphaston ;) tylko jeszcze potrzebuje konkretnego ginekologa :(

Dziękuję, gratuluję i trzymam kciuki :)

Jutro ginekolog, a w czwartek endokrynolog. Zobaczymy...
Dziękuję za radę, ale to nie takie proste :(
W pracy gram twardą i prawie uwierzyłam, że taka jestem... a wieczorem ryczę w poduszkę...

Czekam na wieści od nowego gina, bardzo Ci kibicuję! Wyobrażam sobie jak trudne jest to wszystko dla Ciebie. Niemniej wierzę, że nie jest za późno i może sie udać
Zaciskam kciuki z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

Wróciłam od gina i jestem mega wściekła... lekarz - kutafon!!! Przede wszystkim powiedział mi, że przy tak niskim bhcg nie przychodzi się na wizytę, bo ten wynik nie nic potwierdza... rozumiecie??? Był mega niemiły i dał mi do zrozumienia, że panikuję... mam przyjść nie wcześniej niż po 11.03.

Ja rozumiem wszystko, że jeszcze wcześnie itd i mógł nie chcieć mi zrobić USG, ale chociaż odrobinę empatii mógł wykazać, mógł chociaż powiedzieć mi jak widzi kolejne wizyty i kiedy, czy ewentualnie jakieś badania powinnam zrobić... cokolwiek! A on nic!

Widzę w systemie, że jest wolny termin do innej osoby na 13:40. Zastanawiam się, czy nie iść... o_O

reklama
Wróciłam od gina i jestem mega wściekła... lekarz - kutafon!!! Przede wszystkim powiedział mi, że przy tak niskim bhcg nie przychodzi się na wizytę, bo ten wynik nie nic potwierdza... rozumiecie??? Był mega niemiły i dał mi do zrozumienia, że panikuję... mam przyjść nie wcześniej niż po 11.03.

Ja rozumiem wszystko, że jeszcze wcześnie itd i mógł nie chcieć mi zrobić USG, ale chociaż odrobinę empatii mógł wykazać, mógł chociaż powiedzieć mi jak widzi kolejne wizyty i kiedy, czy ewentualnie jakieś badania powinnam zrobić... cokolwiek! A on nic!

Widzę w systemie, że jest wolny termin do innej osoby na 13:40. Zastanawiam się, czy nie iść... o_O
No niestety tacy są:( oschli :( mi mowilo chyba 4 ginekologow jak chodziłam do nich przebadać się,,przed ciąża,, i wybrac najlepszego, że 8 tydz to tak optymalnie. I serduszko już widać itp. Głowa do góry. Natura niech się rozwja :) a po co masz się stresować zdjeciem ,,pustej,, macicy :-) fasolek niech rośnie w spokoju.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry