reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiem o czym mówisz ... :/ Mi tez się wydaje, ze to jest poniekąd uzależnione od fazy cyklu...muszę bardziej poobserwować [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko z tego, co @ketsurui wkleiła, to w drugiej części cyklu powinny się te wypryski pojawiać, a nie w pierwszej jak u mnie :/ nic już nie wiem...

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Tylko z tego, co @ketsurui wkleiła, to w drugiej części cyklu powinny się te wypryski pojawiać, a nie w pierwszej jak u mnie :/ nic już nie wiem...
No właśnie trzeba się poobserwować, czy te wypryski w drugiej fazie cyklu się pojawiają. Bo te w pierwszej fazie tuż przed owu to z powodu wysokiego poziomu estrogenu. No piszą tak w internetach :( U mnie też się pojawiają na dekolcie i na plecach. Upierdliwe to, dlatego też szukam przyczyny :(

No właśnie trzeba się poobserwować, czy te wypryski w drugiej fazie cyklu się pojawiają. Bo te w pierwszej fazie tuż przed owu to z powodu wysokiego poziomu estrogenu. No piszą tak w internetach :( U mnie też się pojawiają na dekolcie i na plecach. Upierdliwe to, dlatego też szukam przyczyny :(
Na te przy owu moja koleżanka mówi "zachciewajki" ;)

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, wiem. W szufladzie 4 opakowania duphaston ;) tylko jeszcze potrzebuje konkretnego ginekologa :(

Dziękuję, gratuluję i trzymam kciuki :)

Jutro ginekolog, a w czwartek endokrynolog. Zobaczymy...
Dziękuję za radę, ale to nie takie proste :(
W pracy gram twardą i prawie uwierzyłam, że taka jestem... a wieczorem ryczę w poduszkę...

Czekam na wieści od nowego gina, bardzo Ci kibicuję! Wyobrażam sobie jak trudne jest to wszystko dla Ciebie. Niemniej wierzę, że nie jest za późno i może sie udać
Zaciskam kciuki z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

Wróciłam od gina i jestem mega wściekła... lekarz - kutafon!!! Przede wszystkim powiedział mi, że przy tak niskim bhcg nie przychodzi się na wizytę, bo ten wynik nie nic potwierdza... rozumiecie??? Był mega niemiły i dał mi do zrozumienia, że panikuję... mam przyjść nie wcześniej niż po 11.03.

Ja rozumiem wszystko, że jeszcze wcześnie itd i mógł nie chcieć mi zrobić USG, ale chociaż odrobinę empatii mógł wykazać, mógł chociaż powiedzieć mi jak widzi kolejne wizyty i kiedy, czy ewentualnie jakieś badania powinnam zrobić... cokolwiek! A on nic!

Widzę w systemie, że jest wolny termin do innej osoby na 13:40. Zastanawiam się, czy nie iść... o_O

reklama
Wróciłam od gina i jestem mega wściekła... lekarz - kutafon!!! Przede wszystkim powiedział mi, że przy tak niskim bhcg nie przychodzi się na wizytę, bo ten wynik nie nic potwierdza... rozumiecie??? Był mega niemiły i dał mi do zrozumienia, że panikuję... mam przyjść nie wcześniej niż po 11.03.

Ja rozumiem wszystko, że jeszcze wcześnie itd i mógł nie chcieć mi zrobić USG, ale chociaż odrobinę empatii mógł wykazać, mógł chociaż powiedzieć mi jak widzi kolejne wizyty i kiedy, czy ewentualnie jakieś badania powinnam zrobić... cokolwiek! A on nic!

Widzę w systemie, że jest wolny termin do innej osoby na 13:40. Zastanawiam się, czy nie iść... o_O
No niestety tacy są:( oschli :( mi mowilo chyba 4 ginekologow jak chodziłam do nich przebadać się,,przed ciąża,, i wybrac najlepszego, że 8 tydz to tak optymalnie. I serduszko już widać itp. Głowa do góry. Natura niech się rozwja :) a po co masz się stresować zdjeciem ,,pustej,, macicy :-) fasolek niech rośnie w spokoju.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry