reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ma problem z alkoholem? Czy tylko że znajomymi tak ma?

A nie chcesz spróbować podejść do innego gina? Dla konsultacji? Drugi dzidziuś ulegnie rozkładowi i go po prostu nie będzie, czy urodzi się? Pytam, bo nie wiem jak to wygląda... Lekarze to często znieczulice mają...

A jak z Twoją waga? :) dochodzisz do siebie, czy już spadło?

To dziwnie robią... Nie spotkałam się jeszcze, żeby po 12 tygodniu robili usg dopochwowe...

Ale to, że bada przez powłoki brzuszne nie oznacza, że jest niedokładnie.

relgx1hpw702se3x.png
rodzilam majac 104 a teraz kolo 94-95 :) ale spada

reklama
Ma problem z alkoholem? Czy tylko że znajomymi tak ma?

A nie chcesz spróbować podejść do innego gina? Dla konsultacji? Drugi dzidziuś ulegnie rozkładowi i go po prostu nie będzie, czy urodzi się? Pytam, bo nie wiem jak to wygląda... Lekarze to często znieczulice mają...

A jak z Twoją waga? :) dochodzisz do siebie, czy już spadło?

To dziwnie robią... Nie spotkałam się jeszcze, żeby po 12 tygodniu robili usg dopochwowe...

Ale to, że bada przez powłoki brzuszne nie oznacza, że jest niedokładnie.

relgx1hpw702se3x.png

Ze znajomymi...

Kurde nie rozumiem tej "męskiej dumy".

Kobieta ciagle rozkłada nogi przed obcymi ludźmi, poddaje się nieprzyjemnym i bolesnym zabiegom i badaniom, aby tylko przybliżyć się do spełnienia marzenia o dziecku. A facet co? Urażona duma bo trzeba zrobić sobie dobrze i dać nasienie do badani?
Takiemu to bym powiedziała "chłopie ogarnij się i dorośnij"!

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Ehhh, powiem Wam, że faceci to często niestety duże dzieci...Ale mam wrażenie, że jednak dużo zależy od wychowania. U nas ja w tym roku 27, mój 31, a i tak uważam, że jestem bardziej dojrzała niż on... Ale czego oczekiwać skoro jego ojciec w domu nie robi NIC. Jedyne co to wychodzi z psem, wszystkie sprawy załatwia jego mama i u nich taki schemat jest norma. Tak się przyzwyczaili i tak im dobrze, u mnie coś takiego jest nie do pomyślenia. I tak uważam, że mój dużo się nauczył i w wielu kwestiach przestawił przez ostatnie 4,5 roku, ale i tak jest wiele kwestii, które mnie drażnią. W każdym razie ja chciałabym wychować małego tak, aby dbał kiedyś o swoją żonę, żeby wiedział, że facet nie ma w domu pomagać, tylko robić to co należy, bo obie strony są na równi itp. Ciężkie tematy, ale nie chciałabym, aby był we wszystkim wyręczany, bo to synuś mamusi, chciałabym aby jego żona kiedyś była zadowolona, żeby nie mieli takich problemów :)

relgx1hpw702se3x.png

Do góry