reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja też leżę chora z herbatą z malinami po raz kolejny Wrrr.. Gardło i katar nie odpuszcza a małemu jeszcze zeby idą, mało śpimy i generalnie we łbie mi szumi jak po imprezie. W piątek idę do giną na przegląd podwozia i cytologie, powoli się chce szykować do tego starania.

Wszechswiat mnie chyba nienawidzi [emoji31]
Wczoraj plot, dzisiaj na kolposkopii widac bylo przebarwienia na fragmencie szyjki i...biopsja. Za tydzien w czwartek mam dzwonic czy juz sa wyniki.
Zajebiscie ku*wa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana spokojnie.... Z pewnością to jakaś niegroźna zmiana.. Cycki do góry... Na czym polegał ten zabieg?

Wszechswiat mnie chyba nienawidzi [emoji31]
Wczoraj plot, dzisiaj na kolposkopii widac bylo przebarwienia na fragmencie szyjki i...biopsja. Za tydzien w czwartek mam dzwonic czy juz sa wyniki.
Zajebiscie ku*wa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Whaaat, co to może oznaczać? Powiedzieli Ci?

relgx1hpw702se3x.png

Kurde nie rozumiem tej "męskiej dumy".

Kobieta ciagle rozkłada nogi przed obcymi ludźmi, poddaje się nieprzyjemnym i bolesnym zabiegom i badaniom, aby tylko przybliżyć się do spełnienia marzenia o dziecku. A facet co? Urażona duma bo trzeba zrobić sobie dobrze i dać nasienie do badani?
Takiemu to bym powiedziała "chłopie ogarnij się i dorośnij"!

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
bo oni sie zachowuja czasami jak dziecko, ktore ma fochy i trzeba spelnic ich pragnienie, ale jak oi maja cos spelnic to juz tak latwo nie idzie ;(

reklama
Do góry