reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A kiedy będzie wynik?

relgx1hpw702se3x.png

W czwartek, 9 marca mam dzwonic czy juz jest.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Paraplu no możliwe, że to po infekcji :) oby, trzymam kciuki :)
@marc to może mu wytłumacz ile Ty musisz robić, żeby mieć dziecko, że też się badasz.
Ja swojemu powiedziałam kiedyś, że skoro on się nie bada to przerwywamy starania bo mi się nie chce już truć tabletkami jak niee wiem czy z nim jest wszystko ok... i zadziałało, zbadał się :D

Dziewczyny, doradźcie proszę: dopadło mnie paskudne przeziębienie. Nie mam gorączki, ale koszmarnie mi zimno i słabo się czuję. Staram się domowymi sposobami ujarzmić to draństwo...

Czy jeżeli do jutra mi nie przejdzie, a wyniki bhcg potwierdzą wynik testu, to powinnam iść do lekarza? Czy raczej nie panikować??

Na czytałam się sporo o przeziębieniach w 1 msc i wolę się upewnić, co teraz... :(

Gabrika mi w poprzednim miesiącu pomogła mikstura mleko miód czosnek masło i woda morska do noska ... polecam

Wszechswiat mnie chyba nienawidzi [emoji31]
Wczoraj plot, dzisiaj na kolposkopii widac bylo przebarwienia na fragmencie szyjki i...biopsja. Za tydzien w czwartek mam dzwonic czy juz sa wyniki.
Zajebiscie ku*wa.

Paraplu, będzie dobrze ja miałam biopsję w lutym 2016, bo w cytologi wyszedł hpv i dysplazja komórek, biopsja niestety potwierdziła, ale miałam CIN1 więc po przeczytaniu internetów wzdłuż i w szerz uznałam, że na razie nic z tym nie będę robić, we wrześniu zrobiłam cytologię kontrolną i wyszła ok. Teraz zadbaj o siebie zrób badania, ale nie daj się :*

Paraplu, będzie dobrze ja miałam biopsję w lutym 2016, bo w cytologi wyszedł hpv i dysplazja komórek, biopsja niestety potwierdziła, ale miałam CIN1 więc po przeczytaniu internetów wzdłuż i w szerz uznałam, że na razie nic z tym nie będę robić, we wrześniu zrobiłam cytologię kontrolną i wyszła ok. Teraz zadbaj o siebie zrób badania, ale nie daj się :*
Zmiany w szyjce mają to do siebie, że mogą się same cofnąć :)

reklama
Wszechswiat mnie chyba nienawidzi [emoji31]
Wczoraj plot, dzisiaj na kolposkopii widac bylo przebarwienia na fragmencie szyjki i...biopsja. Za tydzien w czwartek mam dzwonic czy juz sa wyniki.
Zajebiscie ku*wa.

Kochana przykro mi, ze tak dużo teraz zwaliło się na Was! :(
Trzymam mocno kciuki! Dobrze, ze cytologia wyszła ok.

Po tym ciężkim czasie na pewno wszystko się ułoży!!

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Do góry