reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

I jak sobie z tym radzisz, ja już tracę nadzieje i czasami mam już dość tego stresu związanego z wyczekiwaniem na kolejną @

reklama
Witam nowe staraczki!
AnaMaria i Inga ja starałam się o pierwsze dziecko rok i 5 miesięcy więc znam ten ból.
Katia to oby szybko udało Ci się wyprowadzić firmę z kłopotów!

Nie jest mi łatwo caly czas sobie wmawiam zeby sie uspokoic i nie stresowac sie tak bardzo, bo to wcale nie pomaga, - ale ciezko jest, zawsze na kilka dni przed @ rozmyslam ze moze jednak sie uadlo...

Ja też tak z reguły mam, że przed @ wpada mi tak myśl,że może jednak się udało. Wtedy hormony biorą górę.

Wiem, że powinna odpuścić i nie stresować się ale nie wiem jak :-)
W tym cyklu postaram się aż tak mocno nie starać, wyjedziemy z mężem na kilka dni, odpoczniemy i zobaczymy co będzie :)

reklama
Do góry