reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Marc, ja to juz siły do ciebie nie mam... [emoji16]

A co do trądziku i krostek... Popieram dziewczyny w 100%! Ja miałam to samo, wiecznie jakieś krostki na plecach, ramionach i tyłku [emoji53] peelingi, kremy, nic. Odstawiłam gluten, po miesiącu nastał cud [emoji1] do tej pory zero krostek, chociaż jem gluten ale baaardzo ograniczam, u mnie to 2 kromki chleba do jajecznicy [emoji1] a co do laktozy - od małego średnio tolerowalam, mleko najgorzej, więc pp prostu nie jadłam, nie wiem jak miałaby na mnie wpływ... Ale za to jak jeżdżę do rodziców i tam napije się mleka z kawą [emoji16] to taka zgaga ze nic tylko w łeb sobie strzelić...

Czemu :-D

reklama
Ja z diet to tylko dukana próbowałam ale trochę zmodyfikowałam po swojemu. Jednak soki i koktajle, zupy krem itp są super na odchudzanie. Moją zmorą jest to że ja zakochana w ziemniakach makaronach i wszelkich mącznych rzeczach typu kopytka naleśniki pierogi ehh... W porę się opamietałam bo miałam już 70kg i schudłam 10kg. W ciąży wróciłam do 70kg no ale powróciła do wagi z przed. Teraz mam 59kg.

Ja z diet to tylko dukana próbowałam ale trochę zmodyfikowałam po swojemu. Jednak soki i koktajle, zupy krem itp są super na odchudzanie. Moją zmorą jest to że ja zakochana w ziemniakach makaronach i wszelkich mącznych rzeczach typu kopytka naleśniki pierogi ehh... W porę się opamietałam bo miałam już 70kg i schudłam 10kg. W ciąży wróciłam do 70kg no ale powróciła do wagi z przed. Teraz mam 59kg.
Dukan mnie kiedyś do szewskiej pasji doprowadził, dwójki przez tydzień zrobić nie mogłam [emoji23] a co do makaronów, ja nie przepadałam... Czułam się ciężka, ospala, dramat jakiś... No ale jadłam, co było robić... Dopóki Noe zaczęłam jeść makaronu bezglutenowego, no jak dobrą bułkę pszenną zjem, to normalnego makaronu już nigdy [emoji1]
Jadę na egzamin :-) trochę mi sie przysnęlo na prawie 2h Hehehe :-)
Kurde, same kciuki dzisiaj muszę trzymać, B też dzisiaj walczy na uczelni [emoji1]

Marc ludek gratulacje
U mnie 18 DC wczoraj tem 36.22 dzis 36,41 wiec owu byla wczoraj do tego jajnik prawy bolał caly czas a podczas seksu myślałam ze umre.. Musielismy tylko w 1 pozycji...

Marc ludek gratulacje
U mnie 18 DC wczoraj tem 36.22 dzis 36,41 wiec owu byla wczoraj do tego jajnik prawy bolał caly czas a podczas seksu myślałam ze umre.. Musielismy tylko w 1 pozycji...
Ja podczas [emoji173] w czasie owu tez nie mogę pozycji znaleźć bo wszystko mnie boli. I jak tu skutecznie walczyc[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Marc ludek gratulacje
A ja myślałam że ze mną coś nie tak [emoji14] zastanawiałam się właśnie kiedyś dlaczego boli, bo przed okresem to wio! [emoji1]
Ja podczas [emoji173] w czasie owu tez nie mogę pozycji znaleźć bo wszystko mnie boli. I jak tu skutecznie walczyc[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry