reklama
gabrika
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, chciałbym do Was dołączyć, miałam być Wrześniową mamą, ale niestety straciłam dzieciątko początkiem lutego. Jestem już mamą cudownej 5 latki, teraz czekam na pierwszą miesiączkę po zabiegu i znów będziemy się starać.
Cześć, fajnie że do nas dołączysz
Ja Wam powiem, że tak na pierwszą myśl to też wolałabym urodzić między styczniem, a wrześniem... No ale nie jestem w stanie tego zaplanować, nie chcę już robić przerwy i czekać do kwietnia ze staraniami. Zatem co dostanę, to przyjmę z otwartymi ramionami
Lanvin
Ja teżCześć, fajnie że do nas dołączysz
Ja Wam powiem, że tak na pierwszą myśl to też wolałabym urodzić między styczniem, a wrześniem... No ale nie jestem w stanie tego zaplanować, nie chcę już robić przerwy i czekać do kwietnia ze staraniami. Zatem co dostanę, to przyjmę z otwartymi ramionami![]()
Dzisiaj miałam sen, w moim śnie szłam na obiad ze @Spark i @Bulbasek i dotykalam ich brzuszków [emoji173] były malutkie, ale dzieciaczki kopuły, ale potem się obudziłam, buu...
@gie_er, witaj!
@auslanderka, cieszę się, że już po i wszystko się udało. Mam nadzieję, że ten miesiąc szybko Wam minie i będziecie mogli wrócić do starań

Sylwiaaa36
Początkująca w BB
Witam Was wszystkie
Ja w sumie jeszcze nie taka aktywma staraczka jak Wy, ale mam nadzieję że już teraz mogę do Was dołączyć.
Planujemy z mężusiem zacząć staranka kwiecień maj tego roku , aby dzidziuś urodził się w przyszłym roku, a narazie od jakichś 2 miesięcy łykam witaminki dla przyszłych mam i Euthyrox 25 .
Szczerze, to czytając Was dopiero do mnie dotarło, że ten poziom tsh ma znaczenie przy ciąży.
A tak wogóle to mam już jeden 5.5 letni skarb/synuś/i przy zajściu w pierwszą ciążę nie było problemów...niestety czas biegnie i jestem już trochę starsza niż za pierwszym razem. Ale myślę pozytywnie.
założyłam sobie kalendarzyk i bedziemy się z mężem starali korzystać z odpowiednich dni i zobaczymy czy się uda. Niestety cykle nie są zbyt regularne więc pewnie łatwo nie będzie. Ale czas pokaże.
Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie i mam nadzieję, że każda w końcu ujrzy piękne dwie krechy na teście ciążowym.
Zmykam, bo idę na randkę z mężem i trzeba się trochę ogarnąć
w sumie tylko kino i bilard, ale zawsze coś.
Miłej soboty Wam życzę i wieczoru☺

Ja w sumie jeszcze nie taka aktywma staraczka jak Wy, ale mam nadzieję że już teraz mogę do Was dołączyć.
Planujemy z mężusiem zacząć staranka kwiecień maj tego roku , aby dzidziuś urodził się w przyszłym roku, a narazie od jakichś 2 miesięcy łykam witaminki dla przyszłych mam i Euthyrox 25 .
Szczerze, to czytając Was dopiero do mnie dotarło, że ten poziom tsh ma znaczenie przy ciąży.
A tak wogóle to mam już jeden 5.5 letni skarb/synuś/i przy zajściu w pierwszą ciążę nie było problemów...niestety czas biegnie i jestem już trochę starsza niż za pierwszym razem. Ale myślę pozytywnie.

Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie i mam nadzieję, że każda w końcu ujrzy piękne dwie krechy na teście ciążowym.
Zmykam, bo idę na randkę z mężem i trzeba się trochę ogarnąć

Miłej soboty Wam życzę i wieczoru☺
Lanvin
CześćWitam Was wszystkie
A tak wogóle to mam już jeden 5.5 letni skarb/synuś/i przy zajściu w pierwszą ciążę nie było problemów...niestety czas biegnie i jestem już trochę starsza niż za pierwszym razem. Ale myślę pozytywnie.założyłam sobie kalendarzyk i bedziemy się z mężem starali korzystać z odpowiednich dni i zobaczymy czy się uda. Niestety cykle nie są zbyt regularne więc pewnie łatwo nie będzie. Ale czas pokaże.
Zmykam, bo idę na randkę z mężem i trzeba się trochę ogarnąćw sumie tylko kino i bilard, ale zawsze coś.
Miłej soboty Wam życzę i wieczoru[emoji5]

Lanvin
Ja jak mi się nie uda zajść do końca tego roku to też nie będę wybrzydzać, ale w tej chwili dwa miesiące mnie nie zbawią. Poza tym i tak póki co owulacji nie widać, a bez tego w ciążę nie zajdę.ja przed pierwszą ciążą wybrzydzałam z terminem, ale doświadczenia zmieniły wszystko- nie ważne kiedy, byle zdrowe

Paraplu
@gabrika jakbym leciala x miesiecy ciurkiem to tez bym pewnie nie odpuszczala. Dla mnie w tej chwili to roznica 1 miesiaca, takze moge poczekac 
@Lanvin no to bedziemy razem od kwietnia walczyc
Mam kolezanke, co nie dosc, ze urodzila sie 24 grudnia to jeszcze ma na imie Ewa. Choinka, urodziny i imieniny tego samego dnia. Jakos mi jej zawsze bylo szkoda z tego powodu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam kolezanke, co nie dosc, ze urodzila sie 24 grudnia to jeszcze ma na imie Ewa. Choinka, urodziny i imieniny tego samego dnia. Jakos mi jej zawsze bylo szkoda z tego powodu.
Z tym się trochę zgodzę, sama nie chciałabym urodzić się w jakąś "ważną" datę... Boże Narodzenie, wigilia, Sylwester... A mam kolegę z 31.12 właśnie, przekichane! Cała impreza kręci się wokół sylwestra z jedynką a nie twoich urodzin [emoji23] miałam też przyjaciółkę z 1.01... Weź tu świętuj urodziny po sylwestrze... [emoji1]@gabrika jakbym leciala x miesiecy ciurkiem to tez bym pewnie nie odpuszczala. Dla mnie w tej chwili to roznica 1 miesiaca, takze moge poczekac
reklama
Lanvin
Będziemy!@gabrika jakbym leciala x miesiecy ciurkiem to tez bym pewnie nie odpuszczala. Dla mnie w tej chwili to roznica 1 miesiaca, takze moge poczekac
Noo... Masakra. Miałam w klasie kolegę, który urodził się w Wigilię, przerąbane. Zazwyczaj dostawał prezent 2w1, za jednym zamachem. Z perspektywy dziecka to jest różnica. Poza tym ja widzę po prostu różnice w nauce jak mój mały jest z października. Różnica jest duża, później pewnie się zaciera, ale póki co ją widać.Z tym się trochę zgodzę, sama nie chciałabym urodzić się w jakąś "ważną" datę... Boże Narodzenie, wigilia, Sylwester... A mam kolegę z 31.12 właśnie, przekichane! Cała impreza kręci się wokół sylwestra z jedynką a nie twoich urodzin [emoji23] miałam też przyjaciółkę z 1.01... Weź tu świętuj urodziny po sylwestrze... [emoji1]