reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny, chciałbym do Was dołączyć, miałam być Wrześniową mamą, ale niestety straciłam dzieciątko początkiem lutego. Jestem już mamą cudownej 5 latki, teraz czekam na pierwszą miesiączkę po zabiegu i znów będziemy się starać.

reklama
Czesc gie_er :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Cześć dziewczyny, chciałbym do Was dołączyć, miałam być Wrześniową mamą, ale niestety straciłam dzieciątko początkiem lutego. Jestem już mamą cudownej 5 latki, teraz czekam na pierwszą miesiączkę po zabiegu i znów będziemy się starać.
cześć :) znam to, bardzo mi przykro :( obyś długo nie musiała być staraczką, co prawda to fajne dziewczyny, ale lepiej za długo tu nie być- fajność zostaje już do końca

@bertha powiedzmy ogólnie, że jest elektronikiem. Ale jesteś naszą nauczycielką tutaj. Straszne te zrosty, 1raz coś takiego widzę. Czekam na linka do yt.

Ja wracam do żywych. Operacja się udała. Cysty usunięte jajnik cały został. Jednak była ciąża w jajowodzie, wyciągnęli ją jakoś ciśnieniem nie otwierając jajowodu, który też dalej jest cały i zdrowy ze mną[emoji38]. Także pełen sukces. Już chodzę sama do toalety, zgięta w pół ale daję radę. Obudziłam się ciut za szybko jak akurat wyjmowali mi cewnik, taki ból bo leki przestały działać, mega parcie na pęcherz (jak się okazało to nie prawdziwe, powodowane właśnie wyjmowaniem cewnika). Zaczęłam im tam ryczeć, że boli, że siku bo się zsikam. Zanim do mnie dotarło gdzie jestem i co się dzieje to minęło kilka minut[emoji12] zrobiłam awanturę na koniec hehe. Ale już jest ok. Dzisiaj powinni mnie puścić do domu koło południa. Zjadłam śniadanie, w końcu coś zjadłam[emoji4] . Wracam drzemać dalej[emoji2] dziękuję Wam bardzo za kciuki.
Muszę jeszcze pogadać z lekarką czy już tak zawsze u mnie będzie, że ciąża= fabryka cyst[emoji27] . Mam nadzieję, że to było jednorazowe. Miała któraś z Was może tak?
Udanego weekendu dziewczynki.

@Emzilka co do seksi bielizny szpitalnej[emoji12] to po operacji ubrali mnie w gacie jakiejś babci od brzucha do kolan prawie[emoji20] [emoji21] . Zero gustu[emoji12]
Super ze operacja sie udała i uratowali jajnik i jajowod!!! :)

Dzięki za przypomnienie o filmiku!
Link:
:)

Aaa i chcialam sie pochawalic efektem prawie skonczonym...bo pomyslalam, ze skoro i tak robie rewolucje w sypialnie to przy okazji zmienie kolor scian [emoji33][emoji23] wzielam juz probki kolorow, przykleilam na scianie i wpatruje sie w nie czekajac na objawienie [emoji23]

No wiec bylo tak (jak pamietacie to juz w trakcid pracy, nie wiem gdzie podzialam zdjecie z samiutkiego poczatku [emoji85]).
e69f97f8ee4c0c006131ce2f8c354249.jpg

Dzisiaj jest tak [emoji7]
b64b6eb8ce9e5070fc4813f6f0a654e8.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super rezultat!!! Jesteś wielka :)

Witaj gie_er, światełko dla aniołka..

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Gier [emoji8][emoji8][emoji8]

Auslanderka, dobrze ze juz po.. cieszę sie ze poszło sprawnie, rozumiem ze masz zielone światło do staranek?[emoji4]

Paraplu, szczeka mi spadła, przyjedź do mnie poremontowac[emoji23]

Szczerze, to mi tez grudzien sie nie podoba :p
Mikolajki, Choinka, Sylwester to juz duzo na jeden miesiac a wez jeszcze urodziny...potem dlugo dlugo nic...Dzien Dziecka...i znow dlugo dlugo nic.

Jakos bardziej mi pasuja miesiace od stycznia do wrzesnia wlacznie. Wiem, ze moze sie nie udac wstrzelic w te miesiace ale teraz jeden miesiac dluzej z czekaniem na styczniowy termin mnie nie zbawi ;)

No chyba, ze z wynikami bedzie jakis problem i bedziemy musieli poczekac...ale po histero mam duzo bardziej optymistyczne mysli :)

Aaa i chcialam sie pochawalic efektem prawie skonczonym...bo pomyslalam, ze skoro i tak robie rewolucje w sypialnie to przy okazji zmienie kolor scian [emoji33][emoji23] wzielam juz probki kolorow, przykleilam na scianie i wpatruje sie w nie czekajac na objawienie [emoji23]

No wiec bylo tak (jak pamietacie to juz w trakcid pracy, nie wiem gdzie podzialam zdjecie z samiutkiego poczatku [emoji85]).
e69f97f8ee4c0c006131ce2f8c354249.jpg

Dzisiaj jest tak [emoji7]
b64b6eb8ce9e5070fc4813f6f0a654e8.jpg

Powinnas otworzyc firme remontowa i nazwac ja PARASOLECZKA :) jestem pod wrazeniem ;)

Super ze operacja sie udała i uratowali jajnik i jajowod!!! :)

Dzięki za przypomnienie o filmiku!
Link:
:)

Super rezultat!!! Jesteś wielka :)

Witaj gie_er, światełko dla aniołka..

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Jejciu.. To wyglada jakby robaki tam lataly i chcialy Cie posmyrac ;) :p

Ooo jest moja dziewucha :) jestem i tu :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry