reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja też :) dlatego teraz się nie staramy do kwietnia. Na spokojnie remont ogarnę i będę myśleć. Poza tym muszę sprawić, że owu się pojawi, kupiłam dzisiaj testy owu w Rossmannie, bo cały dzień ciągnęło mnie podbrzusze. Nie wiem co to oznacza, pewnie nic, ale sprawdzę.

Dzisiaj miałam sen, w moim śnie szłam na obiad ze @Spark i @Bulbasek i dotykalam ich brzuszków [emoji173] były malutkie, ale dzieciaczki kopuły, ale potem się obudziłam, buu...

@gie_er, witaj!

@auslanderka, cieszę się, że już po i wszystko się udało. Mam nadzieję, że ten miesiąc szybko Wam minie i będziecie mogli wrócić do starań :)

relgx1hpw702se3x.png
Jesteś Kochana :) jak brzuszek podrośnie to zapraszam na obiadek do Warszawy :) może już wtedy i Ty będziesz miała brzuszek :) :* dzisiaj jest pierwszy dzień od początku tygodnia, w którym czuję się lepiej :)

reklama
A u mnie nadal @ brak [emoji19] Ale takie gastro mnie dopadło, najlepiej jakbym miała 24/7 szwedzki stół.. Już nawet grzybki marynowane pożarłam [emoji16] więc pewnie jest za rogiem i pewnie ten śluz koło 22dc to była owu... Szlag by to wszystko. No nic, zostają mi testy owu [emoji16] [emoji123]

A u mnie nadal @ brak [emoji19] Ale takie gastro mnie dopadło, najlepiej jakbym miała 24/7 szwedzki stół.. Już nawet grzybki marynowane pożarłam [emoji16] więc pewnie jest za rogiem i pewnie ten śluz koło 22dc to była owu... Szlag by to wszystko. No nic, zostają mi testy owu [emoji16] [emoji123]
No poczekaj :-) jeszcze nie dostalas :-) może wcale nie przyjdzie

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

a mi plamienie przeszło. Nie wiem czy się nakręca czy jak ale dziś jak byłam głodna przed obiadem to mi niedobrze było. w poniedziałek zrobię test. W środę @ powinna być więc moze już coś wyjdzie a jak nie to następny cykl.

No poczekaj :-) jeszcze nie dostalas :-) może wcale nie przyjdzie

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bez seksow to raczej przegrana sprawa [emoji6]
a mi plamienie przeszło. Nie wiem czy się nakręca czy jak ale dziś jak byłam głodna przed obiadem to mi niedobrze było. w poniedziałek zrobię test. W środę @ powinna być więc moze już coś wyjdzie a jak nie to następny cykl.
Wiesz, skoro domniemana implantacja była 1-2 dni temu, to raczej mdłości by jeszcze nie było [emoji6] nie nakręcaj sie, ja wiem po sobie, tak sobie kiedyś implantacje i ciąże wkręcilam że w sklepie prawie pawia puściłam [emoji12] do środy trochę czasu, no ale trzeba czekać.

@Lanvin, @Paraplu @Windy91 wybaczcie mi... przyznam Wam szczerze ze argumenty z urodzinami w Wigilię, Sylwestra i Nowy Rok jako coś niedobrego dla dziecka nie przekonują mnie... znam kilka takich sytuacji i rodzice potrafią to w dobry sposób rozwiązać. Mam też kolegę który urodził się 01.01 zawsze był z tego powodu zadowolony i robił urodziny po prostu w kolejny weekend po Nowym Roku. Z resztą czy zawsze imprezkę urodzinowa macie dokładnie w dzień urodzin? ;) Bardziej przekonuje mnie argument ze dziecko z końca roku może mieć trudnosci w nauce, albo mieć słabsze wyniki w porównaniu z rówieśnikami z początku roku. Tak czy inaczej, nie wybrzydzam... Nie wiem ile tak na prawdę będziemy się starać. Może uda się za miesiąc a może za pół roku, a może za rok? Mam 30 lat i nie chce późno urodzić. Dlatego nie przerywamy starań - bierzemy co nam los da :) nie ważna płeć ani miesiąc urodzin, niech tylko będzie zdrowe!!! [emoji120][emoji120][emoji120]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Jesteś Kochana :) jak brzuszek podrośnie to zapraszam na obiadek do Warszawy :) może już wtedy i Ty będziesz miała brzuszek :) :* dzisiaj jest pierwszy dzień od początku tygodnia, w którym czuję się lepiej :)
Bardzo chętnie przyjadę! :*

Ja też ostatnio ciągle głodna... Masakra. Zrobiłam test owu, są dwie kreski :| później wrzucę zdjęcie. Zaznaczam, że dziś 32dc, temperatura 36,43.

@Lanvin, @Paraplu @Windy91 wybaczcie mi... przyznam Wam szczerze ze argumenty z urodzinami w Wigilię, Sylwestra i Nowy Rok jako coś niedobrego dla dziecka nie przekonują mnie... znam kilka takich sytuacji i rodzice potrafią to w dobry sposób rozwiązać. Mam też kolegę który urodził się 01.01 zawsze był z tego powodu zadowolony i robił urodziny po prostu w kolejny weekend po Nowym Roku. Z resztą czy zawsze imprezkę urodzinowa macie dokładnie w dzień urodzin? ;) Bardziej przekonuje mnie argument ze dziecko z końca roku może mieć trudnosci w nauce, albo mieć słabsze wyniki w porównaniu z rówieśnikami z początku roku. Tak czy inaczej, nie wybrzydzam... Nie wiem ile tak na prawdę będziemy się starać. Może uda się za miesiąc a może za pół roku, a może za rok? Mam 30 lat i nie chce późno urodzić. Dlatego nie przerywamy starań - bierzemy co nam los da :) nie ważna płeć ani miesiąc urodzin, niech tylko będzie zdrowe!!! [emoji120][emoji120][emoji120]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Owszem, to słaby argument, ale tak jak mówię, mnie najbardziej przekonuje to, że widzę różnice w nauce, zwłaszcza że mój jest chłopcem. Już sama różnica między chłopcami a dziewczynkami w grupie jest znacząca, a to że jest z października też robi swoje. Dlatego ja poczekam do kwietnia i wtedy będziemy próbować znowu :)

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Lanvin, o matko... Tobie to się też cykl trafił, nie ma co...

Gabrika, ja napisałam że ja nie chciałabym mieć urodzin w takim terminie. [emoji6] ja akurat grudnia nie odpuszczam. Co nie zmienia faktu, że chciałabym żeby urodziny
Mojego dziecka były tylko i wyłącznie jego świętem a nie łączyło się z innymi. [emoji4]

Do góry