gabrika
Fanka BB :)
@gabrika jak dzisiaj tempka?
Ja wracam do żywych. Operacja się udała. Cysty usunięte jajnik cały został. Jednak była ciąża w jajowodzie, wyciągnęli ją jakoś ciśnieniem nie otwierając jajowodu, który też dalej jest cały i zdrowy ze mną[emoji38]. Także pełen sukces. Już chodzę sama do toalety, zgięta w pół ale daję radę. Obudziłam się ciut za szybko jak akurat wyjmowali mi cewnik, taki ból bo leki przestały działać, mega parcie na pęcherz (jak się okazało to nie prawdziwe, powodowane właśnie wyjmowaniem cewnika). Zaczęłam im tam ryczeć, że boli, że siku bo się zsikam. Zanim do mnie dotarło gdzie jestem i co się dzieje to minęło kilka minut[emoji12] zrobiłam awanturę na koniec hehe. Ale już jest ok. Dzisiaj powinni mnie puścić do domu koło południa. Zjadłam śniadanie, w końcu coś zjadłam[emoji4] . Wracam drzemać dalej[emoji2] dziękuję Wam bardzo za kciuki.
Muszę jeszcze pogadać z lekarką czy już tak zawsze u mnie będzie, że ciąża= fabryka cyst[emoji27] . Mam nadzieję, że to było jednorazowe. Miała któraś z Was może tak?
Udanego weekendu dziewczynki.
Wspaniale, że tak się to wszystko rozwiązało! Teraz musi być tylko lepiej! Odpoczywaj
U mnie tempka znów w górę, dzisiaj: 36,9. Ale nie ekscytuję się, bo w poprzednim cyklu też rosła pod koniec i zmalała na 3 dni przed @... Jestem cierpliwa
A, szyjkę powiedzmy badam, ale tylko w czasie okołoowulacyjnym. Jak jest wysoko to nie mogę jej dosięgnąć i rozpoznaję twarda/miękka, ale nie wiem za bardzo kiedy jest zamknieta, ciągle mi się wydaje że jest otwarta
Otwarta jest wtedy jak wyczuwasz w niej taki, jakby to nazwać rowek albo okrągłe wgłębienie. Czasem mieści się w tym wgłębieniu opuszek palca. Spróbuj badać szyjkę cały cykl - zobaczysz jak wszystko się wtedy zrobi jasne i klarowne
To mam schizy chyba :-( ech dobra odpuszczam
Ja Cię bardzo proszę, Ty się uspokój Tylko spokój Ci pomoże Ja widziałam cień na jednym z Twoich testów, tak więc.... coś tam jest na pewno Daj sobie tylko czas, obiecuję że wyjdzie Ci to na dobre
Jako przykład podam Ci mnie: u mnie 32 dc, 12 dpo - ani jednego testu nie zrobiłam!!! Czekam do dnia @, który jeżeli jest dobrze wyznaczona owu, powininen nadejść w poniedziałek. Wiesz ile mniej mam myślenia dzięki temu, że nie robię testów? Nie kupiłam tez ani jednego - nie korci mnie żeby zrobić po prostu czekam spokojnie