Antonia2016
Fanka BB :)
Widzę :-) to ciążowy czy owu?Dziewczyny widzicie coś ?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę :-) to ciążowy czy owu?Dziewczyny widzicie coś ?
Hej ja widzę!!!A ile dni po jesteś?ile do okresu?super oby to było to!trzymam kciukiDziewczyny widzicie coś ?
Słyszałam że wszyscy najlepsi lekarze pojechali na zachód i warunki owszem są dobre ale opieka niezbyt. No i języka też trochę się obawiam bo nie znam takich fachowych, medycznych określeń.Nie wiem nie odwarzyłam się zapytać...
Co do porodu to jak masz tutaj ubezpieczenie to tu rodzisz[emoji2] ja akurat wolałabym tu. Jakie masz obawy? No chyba, że język jest problemem... ale to da się szybko nadrobić[emoji106] dużo nas tu z de jest. Ja mieszkam tu bez 2 tygodni 4 lata. Zadomowiliśmy się jeśli można tak powiedzieć, ale nie chcemy tu zostawać. Mamy plan najpóźniej w przyszłym roku przenieść się gdzieś na południe bliżej gór. Morze nas nie kręci, wolimy góry. Zobaczymy gdzie M dostanie prace[emoji2] . On ma wąską specjalizację, ja pracę wszędzie dostanę.
5 dni do @, test ciążowy,
Kurde nie wiem co myślec :-)
Nie wiem ile dni po owu bo nawet nie liczyłam, serio to nawet nie wiem kiedy była, ale tez nie chce mi sie wierzyć, ze to prawda ...
Spokojnie stres w ciąży nie wskazany[emoji2] będzie dobrze[emoji106] .Ej cała sie trzęsę to chyba nie możliwe :-) Hehehe 23 dc ...... ????
No widzę tez niby coś, ale wczoraj było słabsze