reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny widzicie coś ?
Hej ja widzę!!!:)A ile dni po jesteś?ile do okresu?super oby to było to!trzymam kciuki

Ja siedzę w przechodni czekam na pobranie krwi?Powiedzcie czy progesteron może być pobrany w 22 dc czy musi w 21?mi się wydaje ze mam 22 tak mam w kalendarzyku doktorka dała na dziś bo mówiła ze będzie 21.czy to ma duże znaczenie?
Dziś mają mi przyjść testy z allegro więc będzie testowanie:p

5 dni do @, test ciążowy,
Kurde nie wiem co myślec :-)
Nie wiem ile dni po owu bo nawet nie liczyłam, serio to nawet nie wiem kiedy była, ale tez nie chce mi sie wierzyć, ze to prawda ...

Nie wiem nie odwarzyłam się zapytać...
Co do porodu to jak masz tutaj ubezpieczenie to tu rodzisz[emoji2] ja akurat wolałabym tu. Jakie masz obawy? No chyba, że język jest problemem... ale to da się szybko nadrobić[emoji106] dużo nas tu z de jest. Ja mieszkam tu bez 2 tygodni 4 lata. Zadomowiliśmy się jeśli można tak powiedzieć, ale nie chcemy tu zostawać. Mamy plan najpóźniej w przyszłym roku przenieść się gdzieś na południe bliżej gór. Morze nas nie kręci, wolimy góry. Zobaczymy gdzie M dostanie prace[emoji2] . On ma wąską specjalizację, ja pracę wszędzie dostanę.
Słyszałam że wszyscy najlepsi lekarze pojechali na zachód i warunki owszem są dobre ale opieka niezbyt. :( No i języka też trochę się obawiam bo nie znam takich fachowych, medycznych określeń. :oo2:
Fajnie tak mieszkać w górach albo nad Morzem, zazdroszczę. :) A jaki masz zawód?

@marc widać cień. Trzymam kciuki, żeby ciemniała ✊

@auslanderka powodzenia dzisiaj. Szczęście w nieszczęściu, że robiłaś testycznia w tym cyklu. Nawet nie chce myśleć co by się mogło stać. 1 cm to nie tak dużo, tak niewiele brakowało :( trzymaj się kochana. Jesteś silną kobietą. Obyś szybko została wynarodzona.
Biedna dziewczyna :( to musi być straszne.

@Paraplu czy Ty masz dzisiaj zabieg? Dobrze pamiętam? Oby wszystko szybko i bezboleśnie poszło. Trzymam kciuki ✊

@judytka777 progesteron powinno się badać 7dpo. Nie zawsze jest to 21-22 dc.

Ej cała sie trzęsę to chyba nie możliwe :-) Hehehe 23 dc ...... ????
No widzę tez niby coś, ale wczoraj było słabsze
Spokojnie stres w ciąży nie wskazany[emoji2] będzie dobrze[emoji106] .

U mnie wariacje już powoli mam dosyć. Przed chwilą miałam wycieczkę na blok operacyjny, gdzie miałam kolejne usg robione przez kolejną lekarkę, która ma inne zdanie[emoji20] [emoji15] . Znów pobiorą mi krew i wtedy się okaże czy operacja jednak dzisiaj czy nie dzisiaj. aaaa oszaleć można

Marc jest bladzioch :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Do góry