Dziś mam 24 dc a 8 dpo wg owufrend. A rano zobaczyłam jakby plamienie. mam 29 dniowe cykle a miesiąc temu też w tym czasie zaczęłam plamic na 5 dni przed@ a dopiero we właściwym czasie się rozkrecilo. Tylko czy nie powinna mi temp spaść? a jest wyższa niż przez pozostałe dni. A jeśli to okres to ta faza chyba jest za krótka prawda?
reklama
A
auslanderka
Gość
Jak możesz to idz dzisiaj jeszcze zbadaj progesteron. Wyjaśni Ci to wszystko. Trzymam kciuki, żeby to było plamienie z powodu zagnieżdżania się fasolki[emoji120]Dziś mam 24 dc a 8 dpo wg owufrend. A rano zobaczyłam jakby plamienie. mam 29 dniowe cykle a miesiąc temu też w tym czasie zaczęłam plamic na 5 dni przed@ a dopiero we właściwym czasie się rozkrecilo. Tylko czy nie powinna mi temp spaść? a jest wyższa niż przez pozostałe dni. A jeśli to okres to ta faza chyba jest za krótka prawda?
@Paraplu powodzenia na zabiegu.
Fidzia 1987
Fanka BB :)
Może oznaczać owulacjęDziewczyny czy klucie lewego jajnika i wodnisty sluz moze oznaczac ciaze? Mialyscie taki objaw? Z mezem przytulalam sie 21.o2 i sa te dni plodne.
Karolka2106
@auslanderka a dlaczego tej dziewczynie usuwają cała macice? Boże, co za tragedia... ja bym się na pewno załamała... szczególnie gdybym jeszcze nie miała dzieci.
A wiesz że ja też mieszkam w Niemczech? Słyszałam właśnie, że warunki w Niemieckim szpitalu są duże lepsze, tylko trochę bym się bała chyba tutaj urodzic.
Ile już lat jesteś w de?
@siwa84 bardzo fajna działka. Dobry pomysł, oderwiesz trochę myśli od starań.
@StorAnia gdzie jesteś?
@NeSSi nie martw się musi być dobrze.
A myślałam, że puste jajo i ciąża pozamaciczna zdarzają się raz, a widać że jednak nie. Ehhh... jakie to smutne Kiedyś jak nie znałam tematu poronien to myślałam że jak już się w ciąży to się jest a to niestety nigdy nie wiadomo.
A wiesz że ja też mieszkam w Niemczech? Słyszałam właśnie, że warunki w Niemieckim szpitalu są duże lepsze, tylko trochę bym się bała chyba tutaj urodzic.
Ile już lat jesteś w de?
@StorAnia gdzie jesteś?
@NeSSi nie martw się musi być dobrze.
A myślałam, że puste jajo i ciąża pozamaciczna zdarzają się raz, a widać że jednak nie. Ehhh... jakie to smutne Kiedyś jak nie znałam tematu poronien to myślałam że jak już się w ciąży to się jest a to niestety nigdy nie wiadomo.
@Karolka2106 @auslanderka fajnie nie że jest nad tu więcej mieszkających w De. Ja też.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A
auslanderka
Gość
Nie wiem nie odwarzyłam się zapytać...@auslanderka a dlaczego tej dziewczynie usuwają cała macice? Boże, co za tragedia... ja bym się na pewno załamała... szczególnie gdybym jeszcze nie miała dzieci.
Ile już lat jesteś w de?
@StorAnia gdzie jesteś?
Co do porodu to jak masz tutaj ubezpieczenie to tu rodzisz[emoji2] ja akurat wolałabym tu. Jakie masz obawy? No chyba, że język jest problemem... ale to da się szybko nadrobić[emoji106] dużo nas tu z de jest. Ja mieszkam tu bez 2 tygodni 4 lata. Zadomowiliśmy się jeśli można tak powiedzieć, ale nie chcemy tu zostawać. Mamy plan najpóźniej w przyszłym roku przenieść się gdzieś na południe bliżej gór. Morze nas nie kręci, wolimy góry. Zobaczymy gdzie M dostanie prace[emoji2] . On ma wąską specjalizację, ja pracę wszędzie dostanę.
Karolka2106
Proszę mnie wpisać do tabelki. Trochę na to czekałam żeby miec pewność że znowu przez coś nie będę musiała się z niej wypisywać.
Karolina, 23 lata, cykl starań to chyba będzie 3, następna @ 7.03,widziałam że chcecie wpisywać Aniołki, więc 1 Aniołek na koncie. I starania o pierwsze dziecko.
@marc widzę jakiś cień ale nie wiem czy to to bo kreska jakby trochę pod dziwnym kątem a kiedy masz termin @?
Karolina, 23 lata, cykl starań to chyba będzie 3, następna @ 7.03,widziałam że chcecie wpisywać Aniołki, więc 1 Aniołek na koncie. I starania o pierwsze dziecko.
@marc widzę jakiś cień ale nie wiem czy to to bo kreska jakby trochę pod dziwnym kątem a kiedy masz termin @?
A
auslanderka
Gość
Ja widzę. Czy można już po cichu gratulować?[emoji106] [emoji2] [emoji12]Dziewczyny widzicie coś ?
reklama
marc
Ja widzę. Czy można już po cichu gratulować?[emoji106] [emoji2] [emoji12]
Ej cała sie trzęsę to chyba nie możliwe :-) Hehehe 23 dc ...... ????
No widzę tez niby coś, ale wczoraj było słabsze