reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziś mam 24 dc a 8 dpo wg owufrend. A rano zobaczyłam jakby plamienie. mam 29 dniowe cykle a miesiąc temu też w tym czasie zaczęłam plamic na 5 dni przed@ a dopiero we właściwym czasie się rozkrecilo. Tylko czy nie powinna mi temp spaść? a jest wyższa niż przez pozostałe dni. A jeśli to okres to ta faza chyba jest za krótka prawda?

reklama
Dziś mam 24 dc a 8 dpo wg owufrend. A rano zobaczyłam jakby plamienie. mam 29 dniowe cykle a miesiąc temu też w tym czasie zaczęłam plamic na 5 dni przed@ a dopiero we właściwym czasie się rozkrecilo. Tylko czy nie powinna mi temp spaść? a jest wyższa niż przez pozostałe dni. A jeśli to okres to ta faza chyba jest za krótka prawda?
Jak możesz to idz dzisiaj jeszcze zbadaj progesteron. Wyjaśni Ci to wszystko. Trzymam kciuki, żeby to było plamienie z powodu zagnieżdżania się fasolki[emoji120]

@Paraplu powodzenia na zabiegu.

@auslanderka a dlaczego tej dziewczynie usuwają cała macice? :( Boże, co za tragedia... ja bym się na pewno załamała... szczególnie gdybym jeszcze nie miała dzieci.
A wiesz że ja też mieszkam w Niemczech? ;) Słyszałam właśnie, że warunki w Niemieckim szpitalu są duże lepsze, tylko trochę bym się bała chyba tutaj urodzic.
Ile już lat jesteś w de? :)

@siwa84 bardzo fajna działka. :) Dobry pomysł, oderwiesz trochę myśli od starań. :)

@StorAnia gdzie jesteś?

@NeSSi nie martw się musi być dobrze.

A myślałam, że puste jajo i ciąża pozamaciczna zdarzają się raz, a widać że jednak nie. Ehhh... jakie to smutne:( Kiedyś jak nie znałam tematu poronien to myślałam że jak już się w ciąży to się jest a to niestety nigdy nie wiadomo.

@auslanderka a dlaczego tej dziewczynie usuwają cała macice? :( Boże, co za tragedia... ja bym się na pewno załamała... szczególnie gdybym jeszcze nie miała dzieci.
A wiesz że ja też mieszkam w Niemczech? ;) Słyszałam właśnie, że warunki w Niemieckim szpitalu są duże lepsze, tylko trochę bym się bała chyba tutaj urodzic.
Ile już lat jesteś w de? :)

@siwa84 bardzo fajna działka. :) Dobry pomysł, oderwiesz trochę myśli od starań. :)

@StorAnia gdzie jesteś?

A myślałam, że puste jajo i ciąża pozamaciczna zdarzają się raz, a widać że jednak nie. Ehhh... jakie to smutne:( Kiedyś jak nie znałam tematu poronien to myślałam że jak już się w ciąży to się jest a to niestety nigdy nie wiadomo.
Nie wiem nie odwarzyłam się zapytać...
Co do porodu to jak masz tutaj ubezpieczenie to tu rodzisz[emoji2] ja akurat wolałabym tu. Jakie masz obawy? No chyba, że język jest problemem... ale to da się szybko nadrobić[emoji106] dużo nas tu z de jest. Ja mieszkam tu bez 2 tygodni 4 lata. Zadomowiliśmy się jeśli można tak powiedzieć, ale nie chcemy tu zostawać. Mamy plan najpóźniej w przyszłym roku przenieść się gdzieś na południe bliżej gór. Morze nas nie kręci, wolimy góry. Zobaczymy gdzie M dostanie prace[emoji2] . On ma wąską specjalizację, ja pracę wszędzie dostanę.

Dziewczyny widzicie coś ?

Załączniki

• IMG_3152.JPG
    IMG_3152.JPG
    524,7 KB · Wyświetleń: 139
Proszę mnie wpisać do tabelki. :) Trochę na to czekałam żeby miec pewność że znowu przez coś nie będę musiała się z niej wypisywać. :p
Karolina, 23 lata, cykl starań to chyba będzie 3, następna @ 7.03,widziałam że chcecie wpisywać Aniołki, więc 1 Aniołek na koncie. I starania o pierwsze dziecko.

@marc widzę jakiś cień ale nie wiem czy to to bo kreska jakby trochę pod dziwnym kątem :p a kiedy masz termin @?

reklama
Do góry