Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To rowniez ja poproszeTak badalam w 3dc, wszystko gra :/
Przykro mi tak niewiele brakowało... Ale dobrze, że w ogóle zrobiłaś ten test tak szybko...jakbyś go nie zrobiła, to mogłoby się coś stać, a Ty nawet nie wiedzialabys, że to przez ciążę...
Wow, nieźle...
Kochane, jeśli chodzi o tabelkę...oznaczajcie mnie, gabrike, Spark jak podajecie dane, to zawsze któraś z nas uzupełni. Ja mam dostęp do komputera tylko w pracy, w domu mi padł, więc tylko tam mogę uzupełniać. Jak piszecie sam termin @ bez oznaczenia, to na 90% ten post przepadnie i już go nie znajdę, bo produkcja jest zbyt duża. Będę wdzięczna
Następną @ podajTo rowniez ja poprosze
Martyna 26 lat, 5 cykl staran, dziecko 1, ostatnia @ 1 lutego.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w 6tyg1 dniu było widać serduszko3 marca wizyta u ginekologa mam nadzieję że może zobaczę serce chodź to będzie 6 tydzień dopiero gdzieś