reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane, wkladalam dzisiaj globulke do pochwy i trafiłam od razu na szyjke, jest nisko i wyjątkowo mięsista, na którą cześć cyklu może przypadać?

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Tak badalam w 3dc, wszystko gra :/

Przykro mi :( tak niewiele brakowało... Ale dobrze, że w ogóle zrobiłaś ten test tak szybko...jakbyś go nie zrobiła, to mogłoby się coś stać, a Ty nawet nie wiedzialabys, że to przez ciążę...

Wow, nieźle...

Kochane, jeśli chodzi o tabelkę...oznaczajcie mnie, gabrike, Spark jak podajecie dane, to zawsze któraś z nas uzupełni. Ja mam dostęp do komputera tylko w pracy, w domu mi padł, więc tylko tam mogę uzupełniać. Jak piszecie sam termin @ bez oznaczenia, to na 90% ten post przepadnie i już go nie znajdę, bo produkcja jest zbyt duża. Będę wdzięczna :)

relgx1hpw702se3x.png
To rowniez ja poprosze
Martyna 26 lat, 5 cykl staran, dziecko 1, ostatnia @ 1 lutego.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

To jest straszne co tutaj sie dzieje... Praktycznie każda z Nas ma jakies ciezkie doswiadczenia.... Ale wiara czyni cuda. Zbyt wiele teraz sie dzialo negatywnych rzeczy. Czekamy teraz z niecierpliwoscia na zdjecia testow i same dobre chwile !! Wszystkim zycze kochane samy grubych i tlustych krech jak te dzisiejsze paczki [emoji56] jak nie my to kto [emoji16]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Siwa, mój też miał takie akcje... Po pijaku mi się przyznał ze dojść nie mógł.. Ech. Grunt ze się zrehabilitowal [emoji1] a taka działka to i mi się marzy [emoji7]

auslanderka, o matko, co za "pech"... Chociaż w sumie lepiej że nie w samym jajowodzie... Trzymaj się [emoji11]

U mnie cisza... Czuję że to jeden z tych niekończących się cykli... Jeszcze byłam na spotkaniu wspólnoty i walczyłam z babami... A do tego jeszcze mówię mojemu, ze okresu nadal nie mam. Pyta si kiedy powinien być i tekst "spoko, pewnie dostaniesz w weekend"... [emoji55] wszystko co mogło to mi opadlo.... [emoji21] [emoji22] [emoji37]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry