Cześć dziewczyny. Wynurzam się na chwilę z krzaków żeby powiedzieć że żyję ale nie mam się dobrze. Chyba przyszedł kryzys w staraniach. Jakoś nie wierzę że się uda. Kiedykolwiek [emoji45] dziś 10 dc. Cykl stymulowany clo. Testy owu negatywne. Ale ja jakoś nie mam serca do starań w tym cyklu. Wczorajsze przytulanki mnie dobily totalnie bo mój M. Nie doszedł. Nie wiem co o tym myśleć. Pół nocy przeplakalam. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Jeśli on nic nie zacznie to ja się prosić o seks nie będę. No to tyle chciałam się wyzalic.
A teraz kilka słów do Was:
@Spark @Bulbasek kochane moje trzymam kciuki i cieszę się bardzo że póki co u Was wszystko dobrze
@NeSSi trzymaj się ciepło. Wierzę że będzie dobrze. Bardzo ale to bardzo niesprawiedliwe jest to co Cię spotkało [emoji22]
@Paraplu a Ciebie muszę przeprosić. Zapomniałam o Twoich wazonikach. M.mial je wysłać i wozi je w aucie już 2 tygodnie. Ale obiecuję że jutro lub w sobotę się tym zajmę.
A i zapomnialabym.... kupujemy działkę. Taką rekreacyjno uprawna. Cieszę się bo może to mi pozwoli trochę zapomnieć o dolujacych mnie staraniach i o tym że wszyscy dookoła mogą sobie ot tak zajść w ciążę a ja nie...
Napisane na SM-G925F w aplikacji
Forum BabyBoom