Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki. :-)Hej. Z mężem staramy się o kolejnego dzidziusia od marca tego roku. Do @ zostały mi 3 dni mam nadzieje ze w tym miesiącu coś wyjdzie i @ się nie pojawi. Pozdrawiam
Powodzenia. [emoji4] Kolejny? Który to będzie dzidziuś?Hej. Z mężem staramy się o kolejnego dzidziusia od marca tego roku. Do @ zostały mi 3 dni mam nadzieje ze w tym miesiącu coś wyjdzie i @ się nie pojawi. Pozdrawiam
Jaaaa!!! [emoji4]A jest tu ktoś kto tez czeka na nie pojawienie się @ w tym miesiącu? ??
Teraz będzie 3Powodzenia. [emoji4] Kolejny? Który to będzie dzidziuś?
A w jakim wieku dzieci? Powiedz coś o sobie. [emoji4]Po drugim myślałam że już nigdy nie będę chciała, że dwoje wystarczy. Ale jednak coś mnie naszło i chcemy mieć jeszcze jedna pociechę
Ja. Mam dostać @ za 3 dni...A jest tu ktoś kto tez czeka na nie pojawienie się @ w tym miesiącu? ??