katkakatarina
Zaciekawiona BB
Fabimama Park miniatur w Krajnie, Baltów i Pacanów to nasze głowne plany na wakacje.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby tym razem okazał się równie szczęśliwy !Spark maj zawsze był dla mnie szczęśliwy, lubię ten miesiąc, jak zaszłam w drugą ciąże i ginka mi wyliczyła termin porodu na 30 maja to byłam wniebowzięta. Pomyślałam sobie, że z synusiem w maju zaskoczyłam a teraz urodzę dziecko. Szczęśliwa data na pewno się uda. A tu niestety tragedia.Rok temu zaczęliśmy starania o drugie dziecko i cykl mi wyszedł idealnie jak wtedy gdy zaszłam w pierwszą ciążę. Próbowaliśmy w te dni ale nie zaskoczyłam. Co ma być to będzie.
Fabimama mam kupiony ten test z rossmanna ale nie wiem czy zdążę go zrobić. Co miesiąc jak pomyślę tylko o teście to dostaję @.Moje ostatnie 2 cykle liczyły 26 dni. W tym cyklu nie czułam bólu owulacyjnego (bo jak owulka idzie z prawego jajnika to z reguły nie czuje) więc nie wiem kiedy owulka była. Współżyliśmy tylko 12 i 13 dc bo jakoś mi się za bardzo nie chciało. Odpuściłam ten cykl.Mój m sam był zdziwiony moim nastawieniem.Objawów żadnych nie mam.19, 20 i 21 dc bolało mnie podbrzusze jak na okres. Ja obstawiam @.
I nas bardziej rzeczy ciekawsze od typowych parków rozrywki.. młody nie przepada za karuzelami itp. Woli muzea....Fabimama Energylandia w Zatorze jest ponoć fajna.
A co w Pacanowie?Fabimama Park miniatur w Krajnie, Baltów i Pacanów to nasze głowne plany na wakacje.
Paraplu!!!!! Należy Ci się opierdziel!!! Oszczędzaj się !!!! Fasolkę Masz ! Nie ma co kto pomóc? Czym się zajmujesz?Fabimama malo sie odzywam bo po prostu wysiadam ze zmeczenia w pracy nie daje rady caly dzien pracowac no az sie poryczalam z tego wszystkiego
Fabimama! Luty nasz, a jak!! u mnie płodne za kilka dni, owu jakos we wtorek/srode będzie.
Hej kochane! Wracam do żywych! !! Goście się rozjechali.. komunia była przecudna wszystko się udało jak chcieliśmy! Pogoda była boska.. mały był trochę nerwowy ale mimo to było super.
U mnie dni płodne wiec działamy....
Mam pytanie.. jesteście z różnych regionów Polski.. jakie miejsce polecacie zobaczyć z dzieckiem w Polsce? Będziemy mieli objazdowa wycieczkę w planach już jest wrocławskie zoo, Wieliczka , krakowski rynek i Wawel i którym marzy synek. Na pewno pałac kultury w Warszawie i zamek w Malborku Plus dinopark w Malborku. Jakie jeszcze miejsca możecie polecić? Zastanawiam się jeszcze nad miasteczkiem westernowym w Mrągowie.
Kochana każda z nas na rozterki ja wróciłam 3 raz do starań... bo wiecznie "coś ".. ja bym to wziela za znak. To tylko miesiac roznicy
Witam nowa staraczke
Witam. Bardzo mi przykro z powodu strat... tym razem sie uda. Trzymam kciuki!
Kacha czyzbys sie szykowala do testowanka??
Renia jak się czujesz?
Martyska tyłem z całego serduszka!
Paraplu co słychać?
Mamuniol już na wakacjach???
Magoo już chyba nie wróci
Bertha co u Ciebie? Luty będzie nasz?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom