reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Fabimama malo sie odzywam bo po prostu wysiadam ze zmeczenia :( w pracy nie daje rady caly dzien pracowac :( no az sie poryczalam z tego wszystkiego :(

Spark maj zawsze był dla mnie szczęśliwy, lubię ten miesiąc, jak zaszłam w drugą ciąże i ginka mi wyliczyła termin porodu na 30 maja to byłam wniebowzięta. Pomyślałam sobie, że z synusiem w maju zaskoczyłam a teraz urodzę dziecko. Szczęśliwa data na pewno się uda. A tu niestety tragedia.Rok temu zaczęliśmy starania o drugie dziecko i cykl mi wyszedł idealnie jak wtedy gdy zaszłam w pierwszą ciążę. Próbowaliśmy w te dni ale nie zaskoczyłam. Co ma być to będzie.
Fabimama mam kupiony ten test z rossmanna ale nie wiem czy zdążę go zrobić. Co miesiąc jak pomyślę tylko o teście to dostaję @.Moje ostatnie 2 cykle liczyły 26 dni. W tym cyklu nie czułam bólu owulacyjnego (bo jak owulka idzie z prawego jajnika to z reguły nie czuje) więc nie wiem kiedy owulka była. Współżyliśmy tylko 12 i 13 dc bo jakoś mi się za bardzo nie chciało. Odpuściłam ten cykl.Mój m sam był zdziwiony moim nastawieniem.Objawów żadnych nie mam.19, 20 i 21 dc bolało mnie podbrzusze jak na okres. Ja obstawiam @.
Oby tym razem okazał się równie szczęśliwy !:)

Fabimama Energylandia w Zatorze jest ponoć fajna.
I nas bardziej rzeczy ciekawsze od typowych parków rozrywki.. młody nie przepada za karuzelami itp. Woli muzea....
Fabimama Park miniatur w Krajnie, Baltów i Pacanów to nasze głowne plany na wakacje.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A co w Pacanowie?
Fabimama malo sie odzywam bo po prostu wysiadam ze zmeczenia :( w pracy nie daje rady caly dzien pracowac :( no az sie poryczalam z tego wszystkiego :(
Paraplu!!!!! Należy Ci się opierdziel!!! Oszczędzaj się !!!! Fasolkę Masz ! Nie ma co kto pomóc? Czym się zajmujesz?
Fabimama! Luty nasz, a jak!! :);) u mnie płodne za kilka dni, owu jakos we wtorek/srode będzie.

Bertha trzymam kciuki!!!!!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
O

Hej kochane! Wracam do żywych! !! Goście się rozjechali.. komunia była przecudna wszystko się udało jak chcieliśmy! Pogoda była boska.. mały był trochę nerwowy ale mimo to było super.

U mnie dni płodne wiec działamy....

Mam pytanie.. jesteście z różnych regionów Polski.. jakie miejsce polecacie zobaczyć z dzieckiem w Polsce? Będziemy mieli objazdowa wycieczkę w planach już jest wrocławskie zoo, Wieliczka , krakowski rynek i Wawel i którym marzy synek. Na pewno pałac kultury w Warszawie i zamek w Malborku Plus dinopark w Malborku. Jakie jeszcze miejsca możecie polecić? Zastanawiam się jeszcze nad miasteczkiem westernowym w Mrągowie.

Kochana każda z nas na rozterki ja wróciłam 3 raz do starań... bo wiecznie "coś ".. ja bym to wziela za znak. To tylko miesiac roznicy ;)

Witam nowa staraczke;)

Witam. Bardzo mi przykro z powodu strat... tym razem sie uda. Trzymam kciuki!

Kacha czyzbys sie szykowala do testowanka??

Renia jak się czujesz?

Martyska tyłem z całego serduszka!

Paraplu co słychać?

Mamuniol już na wakacjach???

Magoo już chyba nie wróci :(

Bertha co u Ciebie? Luty będzie nasz?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Fani energylandia jak najbardziej, park dinozaurów w krasiejowie też fajna rzecz :) fajne miejsce do pochodzenia Pszczyna, tam duży park, zagroda żubrów i zamek :)

Nie ma kto mi pomoc. Mam swoja firme i jak nie ja to nikt sie nia nie zajmie :/ a ja nie pracuje duzo, wychodzi gora 3/4 etatu ale ja ciagle jestem zmeczona teraz bez wzgledu ile spie. Ostatnio przespalam 26 godzin miedzy poniedzialkem wieczorem a sroda rano.

W Wawie jest fajny park fontann, w którym w każdy piątek i sobotę są pokazy z muzyką i światłem, bodajże o 21.
Jeśli syn lubi koleje, w Wawie jest także muzeum kolejnictwa.
Polecam też po prostu Łazienki czy Wilanów. :-) A na lody to tylko przy placu Zbawiciela Lody Naturalne. Przepyszne i duże porcje.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry