katkakatarina
Zaciekawiona BB
Izabela90 witaj:-) Ja testuje w niedziele. A @ powinna sie pojawic po niedzieli we wtorek lub w srode.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój synek w grudniu skończy 9 latek a córeczka w kwietniu skończyła 5 od 3 lat mieszkam w niemczech.A w jakim wieku dzieci? Powiedz coś o sobie. [emoji4]
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki u mnie powinna pojawić się w poniedziałek. Mam nadzieje ze się nie pojawi.Izabela90 witaj:-) Ja testuje w niedziele. A @ powinna sie pojawic po niedzieli we wtorek lub w srode.
A jest tu ktoś kto tez czeka na nie pojawienie się @ w tym miesiącu? ??
Mój synek w grudniu skończy 9 latek a córeczka w kwietniu skończyła 5 od 3 lat mieszkam w niemczech.
Tak, Nessi, po zabiegu @ są bardzo obfite.Czy źle to nie wiem, ale wiem jedno - nigdy nie miałam takiego krwotocznego okresu. Ten największy tampon Super Plus z ekstra 6 kroplami starcza mi na niespełna 30 min. W nocy nie spałam pomimo, zabezpieczenia z podkładu poporodowego ...
A do ginki dzwoniłam ...mówiła, że może być taki po zabiegu i powinnam to jakoś przetrwać.