reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ehh, chciałam coś napisać i znowu (__)___) raz, że mi dzisiaj głowa tak pęka w szwach, że ketonal wysiada nawet. A dwa, że od wczoraj w nocy coś mi się z @ powaliło i leje się ze mnie jak z cebra. Czuję się osłabiona - łykam żelazo ...i nawet nie wiem czy już to pod jakiś krwotok nie podchodzi :realmad: Życie jest do bani ...nie może facet co drugi miesiąc podpaski nosić ?

reklama
Ehh, chciałam coś napisać i znowu (__)___) raz, że mi dzisiaj głowa tak pęka w szwach, że ketonal wysiada nawet. A dwa, że od wczoraj w nocy coś mi się z @ powaliło i leje się ze mnie jak z cebra. Czuję się osłabiona - łykam żelazo ...i nawet nie wiem czy już to pod jakiś krwotok nie podchodzi :realmad: Życie jest do bani ...nie może facet co drugi miesiąc podpaski nosić ?
Ojj tak. Z tymi podpaskami niegłupi pomysł...

Może do lekarza skocz, skoro tak źle?

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ojj tak. Z tymi podpaskami niegłupi pomysł...

Może do lekarza skocz, skoro tak źle?

Czy źle to nie wiem, ale wiem jedno - nigdy nie miałam takiego krwotocznego okresu. Ten największy tampon Super Plus z ekstra 6 kroplami starcza mi na niespełna 30 min. W nocy nie spałam pomimo, zabezpieczenia z podkładu poporodowego ...
A do ginki dzwoniłam ...mówiła, że może być taki po zabiegu i powinnam to jakoś przetrwać.

Czy źle to nie wiem, ale wiem jedno - nigdy nie miałam takiego krwotocznego okresu. Ten największy tampon Super Plus z ekstra 6 kroplami starcza mi na niespełna 30 min. W nocy nie spałam pomimo, zabezpieczenia z podkładu poporodowego ...
A do ginki dzwoniłam ...mówiła, że może być taki po zabiegu i powinnam to jakoś przetrwać.
Miejmy nadzieję, że to szybko minie.

reklama
Do góry