reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam nową staraczkę [emoji4]

Fabimama cieszę się że wszystko się udało po twojej myśli [emoji4]

Jeśli chodź o zwiedzanie z dziećmi to w Krakowie polecam muzeum w podziemiach rynku (pod Sukiennicami). Nowoczesne multimedialne muzeum. Polecam! Z kolei w Warszawie uwielbiamy Centrum Nauki Kopernik. Dnua nam tam brakło [emoji4]. Dzieciom bardzo podobało się też Muzeum Powstania Warszawskiego. Byli za mali, żeby zrozumieć historię, ale pędzili śladami kartek z kalendarza i do tej pory wspominają. Jeśli lubicie historię Titanica to teraz w Pałacu Kultury i Nauki jest wystawa -1,5 godziny zwiedzania ze słuchawkami na uszach. Wrocław zwiedzaliśmy śladami krasnoludków. Kilka lat temu miasto organizowało gry terenowe dla dzieci śladami krasnoludków oczywiście z elementami historii Wrocławia. Każdy krasnal ma swoją nazwę i historię związaną z miejscem. Można na rynku kupić mapę krasnali i poszukać ich samodzielnie.
Centrum Nauki Kopernik super!!! O muzeum pod sukiennicami też słyszałam same poztywy :))

reklama
Ja mam jutro ostatnią tabletkę duphastonu. Waham się czy nie zrobić testu w sobotę, ale może być za wcześnie, bo to dopiero 25dc.
U mnie dzisiaj 26dc z 29. Zastanawiam się czy testować, ale niechcem się rozczarować jak miesiąc temu. Będę czekac do poniedziałku

Izabela ja też bym czekała... Chyba mniej rozczarowuje @ niż negatyw... Choć wiem, że testowanie bardzo kusi, ale ja od jakiegoś czasu powtarzam sobie, że jeśli jestem w ciąży to jak dowiem się o tym kilka dni później to nic się nie stanie, i to, że będę testowala wcześniej wyniku nie zmieni...:)

Luxuorius ja prócz tsh badam jeść ze ft4.

Parpalu spokojnie, to dopiero początek burzy hormonów.

Nessi ja po zabiegu szału z @ nie miałam ale i baaardzo długo na nią czekałam. Za to moja koleżanka męczyła się tak jak Ty...

Ja padam. Moje dziecko działa chyba na baterie słoneczne bo biega od 8 do 23 z jedną max 1.5 h drzemką.:p
Zawsze wytrzymałam z testowaniem do @, ale tym razem chyba tyle nie wytrzymam. Tym bardziej, że gdzie mi tu jeszcze do testowania, jak jeszcze owu nie było

Tak

Tak, Nessi, po zabiegu @ są bardzo obfite.
:( mam nadzieję, że nie cały czas.

Najlepsze podpaski Always na noc. Ja nosiłam też w dzień a i tak co 1,5 h biegłam do toalety zmienić podkład :D

Dzięki kochana :) poszukam gdzieś tego cuda :)

U mnie chyba lepiej :)
Mam nadzieję, że okresy nie będą trwały teraz 2 dni bo w nocy czysto :)

Któraś dzisiaj testuje ?:) Trzymam kciuki :)

reklama
Do góry