Millo
Fanka BB :)
Dorcia co to za tabelka?kto mnie dopisze tylko co podac?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam 2016 puste zakończyło się zabiegiem 10tyg a w tym roku też 7 tyg puste było i tak samo tylko walcze bez zabiegu dostałam antybiotyk.Więc nie zdarza się tylko raz . boje sie kolejnej ze tak samo bedzie.Lekarz powiedział jak mam jedno dziecko to nie musze badań robić tylko kolejną zachodzić.Ja chce mieć drugie dziecko nie chce zachodzisz aby mi sie to powtarzalo chce badania aby bylo wiadomo czemu tak sie dzieje.Ja juz miałam dwa razy puste jajo i nie wierzę w to że może zdążyć się tylko raz.
To wszystko mnie denerwuje ten cały pierwszy trymestr tyle nieszczęścia się wtedy może wydarzyć. Cieszylam się z twojego testu a tu bah taka informacja. Szczerze tego nienawidzę !
Dokładnie trzeba zrobić badania aby wiedzieć co się dziejeJa mialam 2016 puste zakończyło się zabiegiem 10tyg a w tym roku też 7 tyg puste było i tak samo tylko walcze bez zabiegu dostałam antybiotyk.Więc nie zdarza się tylko raz . boje sie kolejnej ze tak samo bedzie.Lekarz powiedział jak mam jedno dziecko to nie musze badań robić tylko kolejną zachodzić.Ja chce mieć drugie dziecko nie chce zachodzisz aby mi sie to powtarzalo chce badania aby bylo wiadomo czemu tak sie dzieje.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Clo się bierze od 5do 9dc po 1 na początek
Owitrelle biorę 4mc nic się nie dzieje nie panikuj
Taki mam zamiar kochanamfifi04 generalnie dobrze wzięłam antybiotyk żeby choroba zniknęła jak najszybciej.
Baw się na tej imprezie nie myśl i się baw
na razie działam normalnie , może za jakiś czas wybiorę się do ginaWidzę że też niezła przeszłość. A wiesz co było przyczyną? Masz jakiś plan działania?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dasz radę[emoji106]
Życzę Tobie powodzeniana razie działam normalnie , może za jakiś czas wybiorę się do gina
nie znam przyczyny