reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny. Właśnie pobrali mi kolejny raz krew i mam czekać na wynik. Leżę na sali z dziewczyną, która drugi raz z rzędu ma jajowodową ciążę. Masakra, strasznie jej współczuję.....
Trzymaj się kochana[emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Auslanderka nie mam pojecia bo sprawdzala tylko homocysteine o wit B12 nic nie pisze.Napisala ze mam brac znow Medyn fotre i ze tam jest B6 i B12 i tylko tyle

Trzymaj sie kochana bo dopiero teraz doczytalam

Generalnie to nie ale to może wyrządzić problemy gdy macica w 20tc jest na wysokości pępka jeśli peknie przepuklina to kaplica operacja natychmiastowa wtedy ratują ci życie a dziecko wtedy jest nie ważne. Tego się właśnie bałam w obu tych ciążach które straciłam.

DorciaMamaOlka musze poczekać tlacze sobie ze to.nawet i dobrze bo mam czas załatwić dwie choroby na raz.
Oby udało Ci się wszystko pozalatwiasz, a wtedy ruszysz z nowymi siłami do walki. Wiem co czujesz, ja też od grudnia w zawieszeniu. I do lipca musze czekać. Z drugiej strony pokladam wielkie nadzieje w tej operacji. Staram się myśleć ze to była jedyna przyczyna nieplodnosci i jak mnie naprawią to zaskocze[emoji3]

1usavcqgt1dml95x.png

Ludek ja jestem dość dziwny człowiek staram się źle doświadczenia zostawić za sobą i nie myśleć. Więc generalnie patrze w przyszłość a poronienie traktuje na zasadzie było minęło musze zrobić coś żeby się nie powtórzyło.

Aschlee25 paskudna sprawa ja natomiast mam Cushing'a tez mi kasuje każda ciążę skurwysyn

Witajcie dziewczyny. Ile pączków za wami? Ja właśnie jem 2 a dzień jest długi. Dziś do pracy na popołudnie. Boję się trochę po tak długim czasie wracać. Wszyscy tam wiedzą co się stało. Ten wzrok :(
@ludek0288 witaj ja jestem 11 dzień po zabiegu. Czekam tylko na wizytę u gin ;)
@auslanderka no proszę jaka obsługa. Ja miałam obiad straszne jałowy.
@KOTEK 2 lata się starasz? Strasznie dużo czasu.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Oby udało Ci się wszystko pozalatwiasz, a wtedy ruszysz z nowymi siłami do walki. Wiem co czujesz, ja też od grudnia w zawieszeniu. I do lipca musze czekać. Z drugiej strony pokladam wielkie nadzieje w tej operacji. Staram się myśleć ze to była jedyna przyczyna nieplodnosci i jak mnie naprawią to zaskocze[emoji3]

1usavcqgt1dml95x.png
Trzymam kciuki potem razem ruszymy do walki :)

Ludek ja jestem dość dziwny człowiek staram się źle doświadczenia zostawić za sobą i nie myśleć. Więc generalnie patrze w przyszłość a poronienie traktuje na zasadzie było minęło musze zrobić coś żeby się nie powtórzyło.

Aschlee25 paskudna sprawa ja natomiast mam Cushing'a tez mi kasuje każda ciążę skurwysyn
Witaj jak się dziś czujesz? Dziś wracam do pracy. W sobotę mam zabawę karnawałowa muszę się odhamic. Nie myśleć o tym wszystkim:*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitii masakra trzymam kciuki zeby udalo sie ogarnac to cholerstwo.Musze z ciekawosci poczytac o tym Cushing'a bo nic o tym nie wiem

reklama
Mogę prosić o podpowiedź dziewczyny, które są doświadczone z clo? Mam zalecone 2x1 2-6dc, zaczynam brac jutro jednak bo wczoraj było raczej plamienie, dzisiaj już krew. Donga w tym cyklu odpuszczam, a czy mogę dalej wiesiołka i zioła sroki? Kupiłam też acard, domyślam się, że zacząć łykam dopiero po @ ale w jakich dawkach?
Muszę sobie chyba ten żel, o którym pisały dziewczyny kupić, nie ukrywam, że obawiam się trochę o suchość, u mnie i tak kiepsko że śluzem. Macie jeszcze może jakieś rady? Będę bardzo wdzięczna, boję się jak cholera tego clo...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Clo się bierze od 5do 9dc po 1 na początek

Do góry