reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@nimitii ja mam podobnie. Na własną rękę sprawdziłam prolaktynę (dr google
I faktycznie wyszła za duża (37). Ciągle biorę bromergon, jakby wyszedł pozytywny test to mam odstawić.

reklama
Pękać to chyba potrafią same, ale i tak poproszę o pregnyl bo trochę boję się jednak, że jakieś się z tego mogą zrobić torbiele potem. Ja wiem, że to wspomagacz, ale te ciążę mnogie mnie przerażają [emoji44] i ewentualne skutki uboczne, a już chyba najbardziej boję się, że to clo nic nie pomoże...
Dziękuję Ci [emoji9], jesteś skarbnicą wiedzy!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Owitrelle biorę 4mc nic się nie dzieje nie panikuj

Auslanderka nie mam pojecia bo sprawdzala tylko homocysteine o wit B12 nic nie pisze.Napisala ze mam brac znow Medyn fotre i ze tam jest B6 i B12 i tylko tyle

Trzymaj sie kochana bo dopiero teraz doczytalam
To zbadaj sobie poziom wit. B12. Z tego co wiem to bez dobrego poziomu B12 nie poprawisz homocysteiny.

Trzymam się. Leżę, czytam książkę taki poradnik jak żyć teraźniejszością, aby nie rozpamiętywać przeszłości i/lub nie myśleć o przyszłości. Trudne to ale jest dobre na głowę[emoji4]

Witajcie dziewczyny. Ile pączków za wami? Ja właśnie jem 2 a dzień jest długi. Dziś do pracy na popołudnie. Boję się trochę po tak długim czasie wracać. Wszyscy tam wiedzą co się stało. Ten wzrok :(
@ludek0288 witaj ja jestem 11 dzień po zabiegu. Czekam tylko na wizytę u gin ;)
@auslanderka no proszę jaka obsługa. Ja miałam obiad straszne jałowy.
@KOTEK 2 lata się starasz? Strasznie dużo czasu.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
po 1,5 roku zaszłam 07/2016 -poroniłam
w drugą zaszłam 11/2016-poroniłam

Witajcie dziewczyny. Ile pączków za wami? Ja właśnie jem 2 a dzień jest długi. Dziś do pracy na popołudnie. Boję się trochę po tak długim czasie wracać. Wszyscy tam wiedzą co się stało. Ten wzrok :(
@ludek0288 witaj ja jestem 11 dzień po zabiegu. Czekam tylko na wizytę u gin ;)
@auslanderka no proszę jaka obsługa. Ja miałam obiad straszne jałowy.
@KOTEK 2 lata się starasz? Strasznie dużo czasu.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję powrotu. Mam nadzieję, że koledzy i koleżanki zachowają się na poziomie i obejdzie się bez przykrości[emoji4]

Trzymam kciuki potem razem ruszymy do walki :)
Ja również [emoji110] zaciśnięte. Damy rade[emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry