reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hello mnie dawno nie bylo.Dopadl mnie dolek tak wielki ze ciezko bylo z niego wylezc.Do tego dopadly nas chorobska kaszel,katar,bole gardla wiec w domu byl istny szpital.

No a teraz jak chodzi o moje starania to zapowiada sie niestety znow dluuuuuuuuuga walka bo wczoraj przyszly wyniki badan z kliniki i wrocila moja przyjaciolka homocysteina ktora podobno w duzym stopniu przyczynila sie do tego ze mam 6 Aniolkow.Takze latwo nie bedzie.Wczoraj staralam sie to info przelknac z butelka wina i moim kochanym chlopem a dzis mam gdzies diete i wcinam paczki ;)

Ostatnia edycja:
reklama
To ten sam gin byl. ale wiesz co, nie wiem czy by zlecil droznosc, nawet jesli bysmy nie robili.. on zadnych np wymazow przed iui mi nie zlecil, a tez wiem, ze wszedzie wymagaja..

Jak boisz sie bolu, to moze zalatw sobie skierowanie na histeroskopie z drożnością, z narkoza...

Widze ze u nas sporo managerek :)

Acard 1x1. Wiesiolek spokojnie mozesz brac. Na ziolach sie nie znam, ale moze bym je odpuscila.
Clo sie ani troche nie przejmuj! no co ty! przeciez to tylko wspomaganie jajeczkowania a nie jakas trucizna :) nic sie nie bedzie zlego dzialo. Jesli natomiast masz problem z pekaniem, to najlepiej zebys miala podany zastrzyk pregnyl lub ovitrelle jak beda pecherzyki odpowiedniej wielkosci.

Czesc ludek! Trzymam kciuki! kiedy masz termin @?

A wiesz kiedy mialas owulacje? data przytulanek to jeszcze nie data zaplodnienia. Musi wystapic owulacja. Moze kłucie jajnika to wlasnie owulacja. Nawet jesli mialas owu 2 dni temu, to po 2 dniach nigdy w zyciu nie bedzie żadnych objawów ciąży. Zarodek zagniezdza sie - czyli łączy z twoim cialem - dopiero 7-12 dni po owulacji, do tej pory nie jestescie polaczeni wiec fizycznie nie ma jak wysylac sygnałów twojemu ciału, ze jest ciąża.

@Lanvin, @gabrika, dalybyscie rade wrzucac raz dziennie tabelke? bysmy mogly sobie podgladac na bieząco..

Pękać to chyba potrafią same, ale i tak poproszę o pregnyl bo trochę boję się jednak, że jakieś się z tego mogą zrobić torbiele potem. Ja wiem, że to wspomagacz, ale te ciążę mnogie mnie przerażają [emoji44] i ewentualne skutki uboczne, a już chyba najbardziej boję się, że to clo nic nie pomoże...
Dziękuję Ci [emoji9], jesteś skarbnicą wiedzy!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie @Martaldz acard 1 raz dziennie, wiesiolek do owu normalnie bez problemu przy clo, wcinaj też tw orrzechy naa wszelki wypadek :D a zioła, hmm. Przy clo już za bardzo nie pomogą jak sądzę, mają podobne działanie, a żeby nie przestymulowac to bym nie brała :)

Hello mnie dawno nie bylo.Dopadl mnie dolek tak wielki ze ciezko bylo z niego wylezc.Do tego dopadly nas chorobska kaszel,katar,bole gardla wiec w domu byl istny szpital.

No a teraz jak chodzi o moje starania to zapowiada sie niestety znow dluuuuuuuuuga walka bo wczoraj przyszly wyniki badan z kliniki i wrocila moja przyjaciolka ktora podobno w duzym stopniu przyczynila sie do tego ze mam 6 Aniolkow.Takze latwo nie bedzie.Wczoraj staralam sie to info przelknac z butelka wina i moim kochanym chlopem a dzis mam gdzies diete i wcinam paczki ;)

Dlaczego się przyczyniła do tego, że masz 6 aniołków?

Mój jak zapelnial kubeczek na badanie to ledwo dni zakrylo :p

Mówisz? Ile właściwie powinno jej być?

export.jpg

Proszę. Nie miałam jak poprawiać terminów, więc proszę dziewczyny na czerwono o aktualizację :)

Załączniki

• export.jpg
    export.jpg
    260,5 KB · Wyświetleń: 314
Bo przy takiej homocysteinie czesto powstaja roznego rodzaju zatory no i wady genetyczne.Niby to mam wpisane jako glowna przyczyne poronien

Na mysli "przyjaciolka" mialam na mysli hiperhomocysteinemie z ktora walczylam bardzo dlugo

Mieszkasz w Niemcowni, prawda? Nieźle...w takim szpitalu leżeć to prawie jak SPA :)

To raczej może oznaczać owu, kochaliscie się dwa dni temu, nie ma szans na objawy ciąży po dwóch dniach :)

@ludek0288 witaj :)

relgx1hpw702se3x.png
Tak. No do spa bym jednak nie porównywała. Szpital to jednak szpital.

A jak Twój wykres? Był skok?[emoji120]

reklama
Dlaczego się przyczyniła do tego, że masz 6 aniołków?

Mówisz? Ile właściwie powinno jej być?
Po prostu całość nasienia, od początku do końca :p nie zwiekszysz nagle objetosci aani też nie odlewa się nic hehe, tyle ile jest ma być :)
Właśnie, jak temp?

Do góry