reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć Slonka :-*

My wróciliśmy, a dzisiaj juz jestem w pracy. Przez ostatnie dni trochę złe sie czuje :-( strasznie nocą boli mnie brzuch i głowa :-( znów chyba chora będę :-( nie mam juz sił... na dodatek mam egzaminy w niedziele i nie umiem sie skupić, ani nic :-(
Może jakoś odstresowac się trzeba :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Emzilka androvit i prostimen mają na pewno dobry skład- te stosowaliśmy :) reszta nie wiem :)

Moja szefowa wie już o ciąży, sama się domyslila po brzuszku ponoć :) (choć ja widzę różnicę tylko jak się najem jednak [emoji14] ).
Poplakala się i sama nie wiem czy się cieszyła, bo wiedziała ile się staram czy z tego powodu, że mała będzie musiała pójść do żłobka... :) jej mąż na pewno żłobkiem jest przerażony...
Za to teraz jest mega pozytywnie, codziennie pyta jak się czuję, podpowiada co mogę brać, opowiada o swojej ciąży, także fajnie :)
Fajnie, że szefowa ma takie podejście :) pokaż swój brzuszek :)

Co do suplementów, też mojemu kupię Androvit w takim razie. Ogólnie boję się, że coś z jego żołnierzykami będzie nie tak...mam wrażenie, że jakoś mało spermy ma. Za każdym razem to jest trochę inaczej, ale nie ma tego jakoś mega dużo. Jak to u Was dziewczyny jest??

relgx1hpw702se3x.png

Właśnie przyszła do nas pani od posiłków i pytała co lubimy i co chcemy zjeść jutro na śniadanie/obiad/kolację[emoji41]. Czy mam ochotę iść do bufetu czy chcę do łóżka. Bez mięsa? Nie ma problemu. Będzie dziki ryż z warzywami, sałatka i zupa krem. Kosmos. Nigdy nie byłam w szpitalu w Polsce, ale widziałam i internecie zdjęcia i relacje dziewczyn...

Wczoraj we mnię coś pękło... dowiedziałam się ze kolejna kolezanka jest w ciązy, która się starała ale jakos może z 5 miesięcy, oczywiście ciesze się ze udało jej się zajść tylko załapałam doła na cały wieczór bo wszyscy wkoło są w ciązy tylko nie ja...siostra, bratowa, szwagierka no i pare koleżanek
mąz wyczaił czemu mam doła
poxniej tak sobie mysle a może to i dobrze bo nie musze się niczym martwić zajmować, przychodzę z pracy i mam wszystko gdzieś...powinnam odpuścić cieszyc się tym co mam a dzieci się pojawia, jak nie swoje to adoptowane.
mąż twierdzi ze nie mamy dzieci ale mamy siebie wiec jest ok.
Kotek, nie ma co się łamać. Wiem że tak się tylko gada ale nie można się pograzac bo inni zaciazyli czy urodzili. Spójrz ile np w tym momencie rodzi się malenstw albo ile osób przeżywa jakąś tragedię. Przypomnij mi który to Twój cykl starań?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja. .
Już jakiś czas się czaję i chciałabym dołączyć, ale jakoś ciężko się włączyć do dyskusji.
Coś o mnie: puste jajo płodowe, w listopadzie zabieg. Nie muszę mówić jak bardzo się boję czy się to nie powtórzy.
Teraz pierwszy cykl starań, ale chyba nie wyszło.
Podczytywałam wrześniowe i pazdziernikowe, byłam na czerwcowych.
Pozdrawiam @Millo z którą korespondowałam :)
@nimitii wiesz co czuję.
@DorciaMamaOlka współczuję Ci i wszystkim, które spotkała taka niesprawiedliwa strata.
Krótko po zabiegu bolały mnie informacje o ciążach znajomych. Teraz jest już lepiej.
@NeSSi trzymam za Ciebie kciuki od początku (masz cichego wielbiciela :biggrin2:)
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :)

reklama
Do góry