reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Paraplu super. :) Ładna waga, gratulacje :)

Dziekuje [emoji5][emoji5][emoji5] jestem strasznie dumna z siebie :) a kazdy kilogram mniej, motywuje aby dotrwac do wagi docelowej (52kg). [emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Oo a jesli potrzebujecie motywacji to polecam blog, fb i insta White Pointe Shoes :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hej :)
wpadam tylko ytak na chwile, zrobiłam postep z forum bo czytam tylko raz dziennie a poprzednio miałam cały czas właczone i się nakręcałam i tylo czekałam czy ktoś cos napisał.
u nie 14 dc starania sa co dwa dni. owu cos się nie pojawia.
upload_2017-2-22_10-22-39.png

Załączniki

• upload_2017-2-22_10-22-39.png
    upload_2017-2-22_10-22-39.png
    105,5 KB · Wyświetleń: 323
@MartaBarbaraWeronika grypa żołądkowa najgorzej :/ a kieedy zaczęliście starania? :) bierz go w obroty, a co :D
@Paraplu mega sukces, super!
@Lanvin ja chodziłam na stretching i babka tak dawała , że płakać się chciało :p
Ogólnie uwielbiałam zajęcia bez obciążeń, ale które meczyly, najlepiej z jakąś choreografia, stepy i bokwa <3

Oj tak, za cialko trzeba sie zabrac zeby wstydu nie bylo.
Skoncze tylko sypialnie i biore sie za basen i rozciaganie (marzy mi sie szpagat [emoji173]).

Chcialam sie pochwalic:

Wrzesien 2016 - waga 66,7kg

Luty 2017 - waga 57,6kg

-9,1 kg [emoji1377][emoji33][emoji7][emoji173]

Cały czas jesteś na be bio? Super efekty!

Dziekuje [emoji5][emoji5][emoji5] jestem strasznie dumna z siebie :) a kazdy kilogram mniej, motywuje aby dotrwac do wagi docelowej (52kg). [emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Oo a jesli potrzebujecie motywacji to polecam blog, fb i insta White Pointe Shoes :)

A trzymasz się diety? Czy podjadasz?

@MartaBarbaraWeronika grypa żołądkowa najgorzej :/ a kieedy zaczęliście starania? :) bierz go w obroty, a co :D
@Lanvin ja chodziłam na stretching i babka tak dawała , że płakać się chciało [emoji14]
Ogólnie uwielbiałam zajęcia bez obciążeń, ale które meczyly, najlepiej z jakąś choreografia, stepy i bokwa <3
Ja na strechingu jeszcze nie byłam...Ale brzmi nieźle :) mi też przy fajnej muzyce się najlepiej ćwiczy :) najgorzej, że największe chęci mam teraz, do południa, a później już gorzej [emoji14]

relgx1hpw702se3x.png

@Lanvin ja chodziłam na stretching i babka tak dawała , że płakać się chciało :p

To moj 3cs a w tym cyklu juz w sumie od samego początku sobie "fikamy" wiesz mojego to nie trzeba namawiac do tych rzeczy wiec on i tak tylko jeden dzień przezyje bez przytulanek takze mimo wszystko naboje są załadowane caly czas heheh:laugh2::laugh2::laugh2:

Jak tam kobietki mija poranna środa ? U mnie święci pieknie słoneczko i jest +5 więc biorę sie dzis za mycie okien z racji tego ze wolny dzień od pracy ... a na wieczór zaplanowalam już "zabrać" się za mojego M :):):)
córka została dziś w domku jakiś wirusgrypy rzoladkowej panuje w szkole i z jej klasy ona jest juz jako 8 dziecko ktore to paskuctwo dopadlo .... biedna całą noc nad miską spędziła a ja przy niej , teraz jeszcze śpi i nie ma sie jej co dziwić :(:(:(
Czy któraś ze staraczek testuje w najblizszych dniach ? Przydaly by sie jakieś dobre wieści ....ja mam dziś 15 dc i zupelnie nie wiem kiedy moglaby mi wypaść w tym cyklu owulacja bo poprzedni cykl zamias 31 dni trwal 28 :errr::errr: także moje starania to takie na chybił trafił .... zobaczymy co z tego wiec bedzie albo "czego nie będzie":rolleyes2::rolleyes2:
Pozdrawiam i życzę milego dzionka no i pamietajcie nie poddajemy się i nie ważne czy mamy 20,30 czy 40 lat ! Walczymy,walczymy,walczymy a jak polegniemy to wstajemy i dalej podejmujemy wojnę o wlasne marzenia !!!;-) ;);-) ;);-) ;)
15 dc to chyba jakoś owu masz teraz? :-) działaj wieczorem :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj tak, za cialko trzeba sie zabrac zeby wstydu nie bylo.
Skoncze tylko sypialnie i biore sie za basen i rozciaganie (marzy mi sie szpagat [emoji173]).

Chcialam sie pochwalic:

Wrzesien 2016 - waga 66,7kg

Luty 2017 - waga 57,6kg

-9,1 kg [emoji1377][emoji33][emoji7][emoji173]

No brawo!!!!! Samą dietą czy ćwiczenia też?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry