reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie nastawiaj się źle przede wszystkim! Ja się naczytałam właśnie jak głupia i poszłam przerażona. Wiadomo, że to nie jest przyjemne, ale... nie trwa wcale tak długo! :) Da się przeżyć.
Łatwiej powiedzieć gorzej zrobić. Juz od tygodnia jestem na lekach uspokajajacych ale niestety czym bliżej terminu tym leki jakby słabiej dzialaly[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
No właśnie! Rzeczywiście jest już późno ;D A ja już prawie na siebie wyrok podpisałam ;)
Będzie dobrze, musi być. Ja staram się ponad 3 lata. I nic. Jest owu wszystko jest prócz ciąży. Mam już córkę. Diagnoza niepłodność wtórna. Byłam przestraszona ze co już nie ma szans? Ale nieplodnosc to brak ciąży z powodu lub bez , bezpłodność to niemożność posiadania potomstwa w sposób naturalny. Bezpłodności się nie leczy. Niepłodność jak najbardziej i tego się trzymajmy. [emoji3]

1usavcqgt1dml95x.png

Łatwiej powiedzieć gorzej zrobić. Juz od tygodnia jestem na lekach uspokajajacych ale niestety czym bliżej terminu tym leki jakby słabiej dzialaly[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

Jessssu wezta mnie nie straszcie! Ja mam histero w piatek i jedynie co mam miec to paracetamol 1000 + ibuprofen 500 na 1,5h przed zabiegiem.
Jeszcze nie mialam zadnego zabiegu na zywca. Jak mialam 2 zabiegi w szpitalu w Holandii to oba byly pod narkoza a teraz bez [emoji33][emoji33][emoji33]

Pierwsza warstwa [emoji1377] (sufit juz pomalowalam 2 razy)
f0c59d3b59bdd607174fd32a0434f9f6.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jessssu wezta mnie nie straszcie! Ja mam histero w piatek i jedynie co mam miec to paracetamol 1000 + ibuprofen 500 na 1,5h przed zabiegiem.
Jeszcze nie mialam zadnego zabiegu na zywca. Jak mialam 2 zabiegi w szpitalu w Holandii to oba byly pod narkoza a teraz bez [emoji33][emoji33][emoji33]

No właśnie ja wcześniej hsg pod narkoza. Histeroskopia tez tam robią pod narkoza. A teraz uniwersyteckie centrum kliniczne i tu robią na żywca. I histero i hsg. Nawet o przeciwbólowych nic nie mówiła. Ale i tak się wyposaze plus no spa i coś na uspokojenie[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

Coraz ładniejsza ta twoja sypialnia [emoji3]

1usavcqgt1dml95x.png

Dziewczyny, jestem w szoku! Ostatnie dni miałam mega doła bo kreski na testach blade jak nie wiem i zaczęłam już myśleć że nie mam owulacji (dzisiaj 24 dzień cyklu) a niedawno zrobiłam test i patrzcie jaka mocna krecha ❤ czy to już jest pozytyw?? :)

Załączniki

• 20170220_235049.png
    20170220_235049.png
    330,9 KB · Wyświetleń: 104
Dziewczyny, jestem w szoku! Ostatnie dni miałam mega doła bo kreski na testach blade jak nie wiem i zaczęłam już myśleć że nie mam owulacji (dzisiaj 24 dzień cyklu) a niedawno zrobiłam test i patrzcie jaka mocna krecha ❤ czy to już jest pozytyw?? :)

Moim zdaniem pozytyw, ewidentnie mocniejsza kreska :)

Cześć misiaki! Wychylam sie delikatnie z mojego tataraku [emoji16] przepraszam że nie piszę, ale słabo się czuje... Zgaga, ledwo dycham i nudności, jakiegoś złodupca zlapalam pewnie [emoji23] do tego mamy problemy z psem, martwię się o nią i generalnie tyłek... Czytam was cały czas, ale sił brak do odpowiedzi [emoji17] także tego... Nadal was kocham i mam nadzieję że nadal nie zostałam wyklęta [emoji1]
Witam się z nowymi staraczkami, samych szybkich pozytywów życzę! [emoji11]
Tulę wszystkie co mają problemy i straciły Bąbelki, dzieciaczki do was wrócą, kto by nie chciał takich cudownych, walecznych mam? [emoji11]

Widzę też ze nam się trochę wątek kruszy [emoji20] dziewczyny, nadal tu jesteśmy, wracajcie do nas jak będziecie gotowe!

A u mnie już 30dc bo już po 00:00 [emoji1] Ale na testowanie nawet się nie nastawiam [emoji13]
I obiecuje poprawę! Zaczynam kosic krzaki (dosłownie i w przenośni[emoji23] [emoji23] ) [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
alkihisa, współczuje z całego serca[emoji17]

Zjarana, gratki! Jest cien, widac jak byk[emoji106]

Nessi, ja nie mam niestety kontaktu z lunka[emoji17] pisalam na priv ale tez nie odpisała.

Emsi, No wlasnie, wynik jest 100%, poszłam dzis do gabinetu i mowię w recepcji ze poprosiłabym o kopertę, a babka mi na to o! Super, chcesz wiedzieć? Bo my tu juz wszyscy wiemy[emoji15] [emoji23] No dobra[emoji85]

Windy my tez cie kochamy i tesknimy[emoji8]
Wytep krzaczory i siedź tu[emoji48]
A przepraszam 30dc to nie czas jakby na coś siknac? [emoji848] jaka masz średnia długość cyklu?

Aha, zapomnialabym[emoji23][emoji23][emoji23]
cd32eaecae19ba904dde577f57d233c4.jpg

Do góry