eveee
Moderatorka
Hej Dziewczyny!
Gdzie ta wiosna, pytam się?! Zasypiam przy biurku...
Gdzie ta wiosna, pytam się?! Zasypiam przy biurku...
Może jakiś rotawirus Was złapał? W styczniu przeszedł u nas rotawirus. Akurat byłam wtedy z Lilą u dziadków. Najpierw złapało teściową, potem mojego tatę, a na koniec mnie. Wszyscy wymiotowaliśmy. Lili była szczepiona i ona tylko narzekała, że boli brzuszek i miała lekką biegunkę.Witam sie z rana. Tyle nastukalyscie ze nie jestem chyba w stanie was nadrobic.
Martyska30 bardzo mi przykro :-(
Dziewczyny cos dziwnego wisi w powietrzu. Dopiero co w piatek zakonczylismy antybiotykoterapie u dzieciakow(cala trojka zapalenie oskrzeli) to przed wczoraj dzieciaki przywlekly cos ze szkoly i ciagle wymiotowaly. Myslelismy z M ze czyms sie zatruly. Ale po kilku godzinach ja zaczelam wymiotowac i do tego biegunka. W srodku nocy moja najmlodsza zlapalo. A wczoraj rano M przytulal muszle klozetowa. No i caly wczorajszy dzien bylismy nieprzytomni. A dzis jak nowonarodzeni. Przez to wszystko mam tyle prania ze szok. Najgorsze jest to ze nie mam juz gdzie wieszac. Na balkonie odpada bo co chwile pada a w mieszkaniu nie bardzo chce schnac. Po za tym wszystko ok.
Tak z ciekawosci wyliczalam na internetowych kalkulatorach kiedy bym urodzila gdyby sie udalo i bylabym w ciazy. I kazdy kalkulator pokazuje inaczej. Wedlug OM wychodzi miedzy 29 a 31 stycznia a wedlug owu miedzy 1 a 3 lutego. Bardziej bym sklaniala sie do terminu z owu bo nigdy nie mialam regularnych miesiaczek. Juz sie nie moge doczekac testowania :-)
Zycze milego dnia dziewczyny :-)
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom