reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

I jaki jest rozwój wydarzeń? :(
Trzymaj się kochana :*
Ja jutro mam wizyte, dzisiaj była u ogólnego próbować wysepic jakieś skierowanie na badania, ale niestety TYLKO SPECJALISTA wiec próbuje jutro.
Mam tylko nadzieje ze lekarz z którym się jutro spotkam będziebardziej przyjemny :/

Ogólnie siedzę i się kisze w domu, już nie wiem jakie zajęcie sobie wynaleźć wczoraj jeździłam samochodem gdzie tylko dało, mąż przypomniał mi ze mamy remont domu na głowie ^^" zajmę ie wiec poszukiwaniami namiarow na " meblarzy" :)
Któraś z Was ma kuchnie z Ikea? Jakieś opinie?
Zrobiłam dzisiaj bete i czekam na wyniki...na razie plamien żadnych brak...[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Eve testujesz w Dzień Matki ?
Ja mam 22dc ale nie wiem czy w tym będę testowala, w końcu nie byłam dzisiaj na badaniach progesteronu, jestem wściekła...

Eve testujesz w Dzień Matki ?
Ja mam 22dc ale nie wiem czy w tym będę testowala, w końcu nie byłam dzisiaj na badaniach progesteronu, jestem wściekła...
To jest dzień wylotu na wakacje. Wolę wiedzieć czy mogę pić alkoholt na wakacjach. ;)

Zrobiłam dzisiaj bete i czekam na wyniki...na razie plamien żadnych brak...[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki!!! :*

Ogólnie siedzę i się kisze w domu, już nie wiem jakie zajęcie sobie wynaleźć wczoraj jeździłam samochodem gdzie tylko dało, mąż przypomniał mi ze mamy remont domu na głowie ^^" zajmę ie wiec poszukiwaniami namiarow na " meblarzy" :)
Któraś z Was ma kuchnie z Ikea? Jakieś opinie?
Moja koleżanka i męża kolega mają kuchnie z IKEI i nie narzekają. Nie wiem jak cenowo to wychodzi. Ja zamierzam w następnym roku zmieniać kuchnię, ale raczej zdecyduję się na stolarza. Mieszkamy pod Warszawą, a ceny są kosmiczne i będę zamawiać meble w swojej rodzinnej mieścinie, 200 km stąd. Nawet z transportem wyjdzie nas dużo taniej.

To jest dzień wylotu na wakacje. Wolę wiedzieć czy mogę pić alkoholt na wakacjach. ;)

Trzymam kciuki!!! :*

Moja koleżanka i męża kolega mają kuchnie z IKEI i nie narzekają. Nie wiem jak cenowo to wychodzi. Ja zamierzam w następnym roku zmieniać kuchnię, ale raczej zdecyduję się na stolarza. Mieszkamy pod Warszawą, a ceny są kosmiczne i będę zamawiać meble w swojej rodzinnej mieścinie, 200 km stąd. Nawet z transportem wyjdzie nas dużo taniej.

Rozumiem, pytałam bo nie byłam pewna czy dobrze zrozumiałam, sama zastanawiam się kiedy testować (o ile ) bo mamy podobny dc :)

Dziewczyny, czy ,jeśli, test owu pokazuje 2 kreseczki w 12 i 13 dc. Z tym że w 13 ciemniejsza ta druga, to owu będzie w 14 dc?

reklama
Do góry